Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Krawiec napisał(a):Wojtek, a skąd piłkarze mają wiedzieć czy ci co byli w Gdyni nie bluzgali na nich w Sosnowcu ? Dla nich kibice to kibice .
Czyli mam rozumiec, że wy nie dopingujecie naszych na Koronie tylko bluzgacie ich i gwizdacie na nich za to co dokonali od początku sezonu.
To będzie dla nich kara i to ma sprawić, że zaczną lepiej grać ??
DaMi napisał(a):Krawiec napisał(a):Wojtek, a skąd piłkarze mają wiedzieć czy ci co byli w Gdyni nie bluzgali na nich w Sosnowcu ? Dla nich kibice to kibice .
Czyli mam rozumiec, że wy nie dopingujecie naszych na Koronie tylko bluzgacie ich i gwizdacie na nich za to co dokonali od początku sezonu.
To będzie dla nich kara i to ma sprawić, że zaczną lepiej grać ??
A teraz ja zapytam czy to że krzykniesz kilkanaście razy to to ich nauczy grać w piłke ?? Jeśli się jest słabszym to nawet 100 tyś gardeł nie pomoże. A widac że oni są strasznie słabi.
_ToMaSzEk_ napisał(a):Tomano napisał(a):Korona przekrzyczy nas bez problemu
to może AG zaszczyci nas swoją obecnością w młynie :?: :idea:
WOJTEK napisał(a):sadomen napisał(a):
Troche to dziwne na meczu u siebie nie którzy wyzywaja naszych kopaczy, a potem jest zdziwienie, że nie dziekuja kibicom w meczu w Gdyni (chodz i tak jestem zaskoczony postawa piłkarzy) ale wychodzi na =.Zróbmy pożądna atmosfere w sobote i trzeba wreszcie się "pogodzić" z piłkarzami, a bedzie napewno lepiej piłkarzom się grało i zwrocą się 12 zł w postaci dumy i zajebistych spędzonych chwil.
CO TY PIEPRZYSZ ? CI CO WYZYWALI PIŁKARZY NIE BYLI W GDYNII. A TY MOŻE BYŁEŚ ?? ZAWSZE NAJWIĘCEJ KOMENTUJĄ CI , KTÓRZY NIE WIDZIELI LUB SŁYSZELI Z OPOWIADAŃ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników