Dwunasty zawodnik - młyn na meczach: opinie

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Tomaszek 2004-08-30, 1:50 pm

nieprzeżywajcie... teraz w większości meczów u siebie liczę że będą przyjezdni... więc i doping napewno się jakoś wzmocni...

przyjezdni mobilizują....
8)
Pozdro!
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez DaMi 2004-08-30, 6:17 pm

Nie wiem co się tak dojebaliście do chłopaków z FB ?? Co on mogą zrobić w 12-15 osób ?? Przy takim potencjale młyna nic się nie da zrobić po pierwsze stoją tam same dzieci które piszczą a po drugie nie znają żadnych piosenek a co chwile nie będziemy krzyczeć ZAGŁĘBIE ZAGŁĘBIE. Ktoś napisał że wcześniej było tak że się było wyproszonym z młyna za to że się nie śpiewało to teraz w młynie może by zostało z 20 osób w tym FB.
DaMi

Postprzez xXx_1906 2004-08-30, 7:47 pm

DaMi napisał(a): Ktoś napisał że wcześniej było tak że się było wyproszonym z młyna za to że się nie śpiewało to teraz w młynie może by zostało z 20 osób w tym FB.

Jeśli by zostało 20 osób to spoko, bo po co mają tam stać ci co nie śpiewają. Zresztą wydaje mi się, że gdyby było tak jak mówisz to w stronę młyna przeszliby ci starsi którzy siedzą gdzieś po bokach, a wtedy niepotrzebny by był ten temat. Takie moje zdanie.
xXx_1906

Postprzez asdf 2004-08-30, 8:56 pm

Z wlasnych spostrzezen: wydaje mi sie ze z mlyna "sie wyrasta" od 5 do III ligi stalem w mlynie a poitem przesiadka 8) Kolesie odemnie to samo, Wole teraz siasc, krzyknac cos z Kazdym ale nie chce mi sie juz spiewac i machac slalikiem albo balonem.

Ps. Pamietam ze kiedys chodzili "starsi" i naklaniali abys szedl spiewac 8)
asdf

Postprzez DąBrOwA_GóRniCzA 2004-08-30, 9:02 pm

no wsumie muszę się przyznać , że ja stoje na każdym meczu koło młynu ale spiew tylko to co mi się podoba ,a najbardziej pospolite 'Zagłebie ! Zagłebie ! Zagłebie ! dreszcze przechodzą :D ,a w młynie zasiadłbym gdyby byli wnim kibice starsi znaczy nietyle starsi co młodzież ! może zróbmy akcje o tytule 'każdy kibic do młyna ,a nie na krzesłka albo coś takiego :d brakuje mi weny twórczej... ;) Fb jest od główkowania i dobrze im to wychodzi ;)
DąBrOwA_GóRniCzA

...

Postprzez Krawiec 2004-08-31, 8:08 am

Myślę ,że kluczem do poprawy dopingu jest organizowanie się w grupach.
Jest już taka ilość różnych grup kibicowskich ,że można wybrać coś dla siebie i wykazać swoją wartość.

Oczywiście na forum warto dyskutować co jest ok, a co trzeba poprawić ale bardziej wypada to robić osobom znanym w jakimś środowisku niż kibicom anonimowym co do których - mimo zapewnień - nie ma pewności ,że w ogóle przychodzą na mecze.
Ostatnio edytowano 2004-08-31, 10:32 am przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez Puzon 2004-08-31, 10:27 am

Racja Krawiec. W związku z dużo ilością istniejących na Zagłębiu grup , jak i róznorodnością prowadzonej przez nie działalności każdy napewno coś dla siebie znajdzie. Oczywistym jest , zę grupa osób ma większe przebicie niż jednostka, a zarazem może więcej zdziałać - co doskonale widać po przykładach.Na ocenę działalności poszczególnych grup przyjdzie pora po sezonie po narazie na to za wcześnie.

Inna sprawa to dołączenie do którejś z grup. Do jednych droga stosunkowo prosta. Na przynależność do innych trzeba pracować miesiącami , jeśli nie latami.
Puzon
Adventure Group

Postprzez Wuzel 2004-08-31, 1:23 pm

Doping dopingiem, kibice mogą robić wiele ale i tak wszystko bedzie zależało od tych co biegają na boisku i szkoleniowca, który obierze w końcu nie ziemniaka a jakąś taktykę , która dałaby jakieś efekty.

PS. CLOVNONE WELCOME :)
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Krawiec 2004-08-31, 9:50 pm

Wuzel napisał(a):Doping dopingiem, kibice mogą robić wiele ale i tak wszystko bedzie zależało od tych co biegają na boisku i szkoleniowca, który obierze w końcu nie ziemniaka a jakąś taktykę , która dałaby jakieś efekty.

PS. CLOVNONE WELCOME :)

Temat o taktyce szkoleniowca i formie piłkarzy jest w dziale Piłka Nożna, a tutaj dyskutujemy o 12-stym zawodniku , który wpływa na grę naszej jedenatki.
Krawiec

Postprzez Pesto 2004-08-31, 11:50 pm

Wariat napisał(a):żeczywiście musimy poprawcować nad dopingiem !!!

słownik ortograficzny przyjacielem każdego forumiaka :?
Pesto
kumaty

Postprzez CharoN^ 2004-09-27, 4:50 pm

"Odkopuje" ten temat, bo niechcę aby zaginął. Wszyscy twierdzili, iż młyn będzie lepszy, kiedy na Ludowym pojawią się przyjezdni ... Jak było choćby ze Szczakowianką każdy wie. Przecież jak się stoi w tym młynie to się chcę rzygać (za przeproszeniem) ! Ciekawi mnie to kiedy zacznie się wyganianie dzieciaków ... Bo jeśli tak będzie dalej, to np. Podbeskidzie będzie się śmiało z Zagłębia (nie wspominam o Ruchu i Widzewie, bo na tych meczach liczę na młyn ponad trzy-sektorowy). Dobra. W sumie chciałem tylko odkopać :D. Wstrzymam się ze wszystkim do meczu z Ruchem, tam się okaże na co stać "wspaniałą publiczność stadionu Ludowego".
CharoN^
Zagłębiak

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-09-27, 6:05 pm

CharoN^ napisał(a):" Ciekawi mnie to kiedy zacznie się wyganianie dzieciaków ... "

A ile ty masz lat :?:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: !!

Postprzez CharoN^ 2004-09-27, 6:22 pm

^m@rcin^ napisał(a):
CharoN^ napisał(a):" Ciekawi mnie to kiedy zacznie się wyganianie dzieciaków ... "

A ile ty masz lat :?:

Może i specjalnie wyciąłeś akurat ten fragmencik dla mnie, dobrze wiesz ile mam lat ... nie raz to pisałem na forum. Widzę Cię na każdym meczu, i np. kiedy roznosisz flagi na kijach itp. to powinieneś wiedzieć o co mi chodzi. A co do mojego wieku przyznam się jeszcze raz - 15, ale założe się o wszystko, iż znam więcej pieśni o Zagłębiu niż 75% osób będących w młynie.

ps. Tak apropos, stoje tak w połowie lub przy górnej części, ale wydaję mi się, że z okolic gniazda "wielkiego śpiewania" nie ma ... ale to już nie moja działka. pzdr.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez robsec 2004-09-27, 6:33 pm

A jak myślicie czemu jest gorzej niż w III lidze?? Spodziewałem się że po wejściu do II ligi na Zagłębie będą chodzić tłumy ludzi, w końcu to znaczący awans. Więc tym bardziej dziwi mnie wygląd naszego młyna, i frekwencja. Człowiek był dumny że na III ligowe Zagłębie chodzi więcej wiary niż na większość spotkań w II czy nawet I lidze.
Co jest przyczyną czy:
-cena biletu 12 zeta?
-słabe występy Zagłębia?
-informacja o tym że Zagłębie będzie walczyć tylko o 10 miejsce w tabeli? (wdłg. mnie podstawowa przyczyna, ale oczywiście mogę się mylić)
- ludzie z Fb poczuli się zbyt dorośli na młyn i teraz wola posiedzieć odpocząć?

Według mnie zawsze na Ludowym można było zaobserwować dobry doping jak Zagłębie wygrywało bo niestety jak przegrywaliśmy to fajnie było powiedzieć że z zawodników uszło powietrze, ale my też za dużo im nie pomagaliśmy, ostatnio dość dobry doping pamiętam na Koronie, mamy się od kogo uczyć Legia w Wiedniu pokazała jak się dopinguje.

Do panów z Fb wydaje mi się że tym tekstem "wszyscy wstają i śpiewają" budzicie w ludziach cos takiego jak "a chuja, ja wam pokaże że nie wstanę" i tylko się błaźnimy wszyscy, wiec taka moja prośba dajcie sobie siana. Dobrym sposobem byłoby zrobić dwa młyny jeden z lewej drugi z prawej, tylko skąd tyle ludzi hmm.. ostatnio Zagłębie podnosi głowę może wiec i frekwencja i doping się poprawi.
robsec
erotoman

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-09-27, 6:57 pm

robsec napisał(a):ludzie z Fb poczuli się zbyt dorośli na młyn i teraz wola posiedzieć odpocząć?

Kto woli posiedziec ? Nie mamy czasu patrzec na mecz a co dopiero myslec o siedzeniu !! Nie wiem kiedy ostatni raz widzialem wszytkie bramki !
Kazdy mysli ,że przygotowanie oprawy jest proste a tu trzeba poswiecic troche czasu, a o kasie nawet nie bede pisal !
Krytkowac kazdy potrafi a robic to nie ma komu !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice