Dwunasty zawodnik - młyn na meczach: opinie

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Dwunasty zawodnik - młyn na meczach: opinie

Postprzez Clovnone 2004-08-28, 9:55 pm

Z przykrością musze stwierdzić ze Zagłębie nie posiada od czasu awansu do II ligi 12 zawodnika. Na stadionie nie ma odpowiedniego dopingu a tym samym atmosfery, która mogłaby pomóc naszym "chłopakom" w strzelaniu bramek, a przecież z klubem jest się na dobre i złe. Mimo niepowodzeń naszych piłkarzy należy pokazywać ze my kibice jesteśmy niepokonani, bo Zagłębie to my i to my kreujemy wizerunek drużyny. Jest nas wielu a, w zasadzie mało. CHCEMY BYĆ WIELCY, A JESTEŚMY ŻAŁOŚNI. Dzięki
Clovnone

Postprzez ŁOSKI1906 2004-08-28, 10:17 pm

Z przykrością musze stwierdzić ze Zagłębie nie posiada od czasu awansu do II ligi 12 zawodnika. Na stadionie nie ma odpowiedniego dopingu a tym samym atmosfery, która mogłaby pomóc naszym "chłopakom" w strzelaniu bramek, a przecież z klubem jest się na dobre i złe. Mimo niepowodzeń naszych piłkarzy należy pokazywać ze my kibice jesteśmy niepokonani, bo Zagłębie to my i to my kreujemy wizerunek drużyny. Jest nas wielu a, w zasadzie mało. CHCEMY BYĆ WIELCY, A JESTEŚMY ŻAŁOŚNI. Dzięki

Popieram
żeczywiście musimy poprawcować nad dopingiem !!!
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Re: Dwunasty zawodnik

Postprzez Tomaszek 2004-08-28, 10:44 pm

Clovnone napisał(a):Z przykrością musze stwierdzić ze Zagłębie nie posiada od czasu awansu do II ligi 12 zawodnika....

a czy Ty starsz się być co mecz 12 zawodnikiem ?? :>
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2004-08-29, 12:24 am

DOKŁADNIE TOMASZEK.NIECH KOLEGA MOŻE SAM POPROWADZI DOPING , POODPALA RACE. NASTĘPNY NETOWY DORADCA. A CO TY ZROBIŁEŚ DLA POPRAWY TEJ ATMOSFERY ????????
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Puzon 2004-08-29, 8:59 am

Zauważyłem ,że nawet się specjalnie zalogowałeś po to by Nam podoradzać!! W takim razie do zobaczenia w Gdyni. Jak zauwaze osobę która od śpiewania zatraca głos ,będe wiedział że to Ty.
Puzon
Adventure Group

Postprzez BrzydaL 2004-08-29, 10:36 am

Puzon napisał(a): Jak zauwaze osobę która od śpiewania zatraca głos ,będe wiedział że to Ty.

Puzon to będe Ja :lol: :lol:
BrzydaL

Postprzez fabian 2004-08-29, 11:18 am

Chłopaki, myślę, że trochę się zapędziliście w powitaniach debiutanta :D

Warto uszanować intencje chłopaka, szczególnie, że jego diagnoza sama w sobie jest trafna.

Pozdrawiam,

Fabian
fabian

Postprzez Clovnone 2004-08-29, 9:10 pm

a czy Ty starsz się być co mecz 12 zawodnikiem ??

To pytanie tyczy się mnie czy jest to prowokacja skierowana pod adresem nas wszystkich? A tak poważnie to gdybym się nie starał nie byłbym na żadnym meczu lub tylko na wybranych. I guzik obchodziłby mnie doping drużyny a już na pewno nie prowadziłbym dialogu na forum. Co do wyjazdów to na pewno łatwiej na nich dopingować, ponieważ towarzyszy im chęć pokazania się kibicom innej drużyny, trudniej się to robi, gdy nikt nie patrzy.
NIECH KOLEGA MOŻE SAM POPROWADZI DOPING

Myślę ze nie ma sensu żebym to ja prowadził doping, bo uważam ze prowadzący jest sprawdzony. Tu brakuje ludzi, których poprowadzi jego głos. A w naszym młynie 70% siedzi.
I sprawa, którą zostawiłem na koniec: ja nikomu nie doradzam (wiec nazwanie mnie
NASTĘPNY NETOWY DORADCA
jest błędne.) Ja po prosty stwierdzam fakt, który jest moim subiektywnym osadem. Mam także nadzieje za nie uraziłem nikogo podjęciem takiego tematu a tylko zmotywowałem do poprawy dopingu na Stadionie Ludowym.
Clovnone

Postprzez DaMi 2004-08-29, 9:16 pm

[quote="Clovnone"] A w naszym młynie 70% siedzi.[quote]

I tu się mylisz popatrz dokładnie na nasz młyn , oni wszyscy stoją tylko że mają po 140 cm i to dlatego masz takie złudzenie że wszyscy siedzą :D
DaMi

Postprzez Clovnone 2004-08-29, 9:31 pm

Faktycznie tu się pomyliłem oni naprawdę mają tyle wzrostu, troszkę się zagalopowałem chylę czoła.
Clovnone

Postprzez CharoN^ 2004-08-29, 9:34 pm

DaMi napisał(a):I tu się mylisz popatrz dokładnie na nasz młyn , oni wszyscy stoją tylko że mają po 140 cm i to dlatego masz takie złudzenie że wszyscy siedzą :D

Owszem, tylko że w tym wypadku nie ma się z czego śmiać, moim zdaniem trzeba wręcz płakać. Powinniśmy podjąc jakieś środki, aby ten nasz młyn (który ma ogromny potencjał) wrócił do swojej świetnej dyspozycji. Będę odnosił się do tematów związanych z młynem po czas, w którym problemy zostaną zminimalizowane. Za bardzo zależy mi na naszym młynie, abym odpuścił (mam nadzieję, że nie tylko mi).

Pozdrawiam "młyniarzy" :wink:
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2004-08-30, 7:53 am

Ja wiem że to nie jest śmieszne bo klub taki jak Zagłębie ma młynek jak jakieś V-ligowe wioski no ale cóż można zrobić jak starsi się wstydzą stać w młynie i śpiewać ??
DaMi

Postprzez kobialka 2004-08-30, 11:39 am

od jakiegos czasu jestem z Chlopakami w mlynie... obserwuje lepsze i gorsze mecze pod wzgledem dopingu i powiem , ze czesto sie wkurzam(malo powiedziane). dotyczy to meczow u nas ale takze tych wyjazdowych, gdzie faktycznie wychodzi nam ostatnio doping lepiej niz u nas... czesci z ludzi (kibicow?) jest na meczu i zamaiast wspierac swoaj druzyne dopingiem siedzi i gapi sie, lazi po boisku, siedz, czy stoi odwroconym tylem do plyty!!! moze sie czepiam, ale wkurza mnie to, brakuje mi takich chwil jak na meczach ze slaskiem, mk katowice, czy innych gdzie lza krecila mi sie w oku, bo byl taki doping, ze kazdy by nam go pozazdroscil... wiem, zarzucicie mi zaraz ze to byla 3 liga, wygrywalismy i takie tam....i racja....
ale bylam na piascie, bylam w lodzi i tez bylo ostro, w lodzi gdyby spiewali wszyscy to bylibysmy nie do przekrzyczenia...zreszta pewnie ci co byli zgodza sie ze mna....
nie wiem jaka jest recepta na to, by znowu tak bylo? wiemy jak wyglada mlyn,nie mozna zakazac nikomu by tam siedzial, ale zastanawiam sie gdzie sa te cwaniaki co to niby tak bardzo kochaja swoj mecz i tak bardzo wyzywaja zawodnikow gdy im nie idzie?
na pewno nie ma ich w mlynie
wyzywac jest prosto....fakt jest zle i mam nadzieje ze nie bedzie gorzej...ale to jest NASZ klub i chyba pamietacie : NA DOBRE I NA ZLE?!!!!!!
kobialka

Postprzez tomi2509 2004-08-30, 11:47 am

nie wiem czy nie zostane tu zbluzgany ale uwazam ze w mlynie moze stac kazdy bez wzgledu na wiek!!!ostatnio zauwazylem takze ze niestety wine za brak dopingu kazdy zwala na wszystko i na wszystkich byle nie na siebie!!nie chcialbym nikogo urazic z fb ( cenie ich za to co robia) ale ostatnio nawet oni przestali spiewac i stoja !?to wlasnie wy (chyba tak )jestescie badz macie byc tym motorem napedowym naszego dopingu!!inna sprawa ze niestety nasza pilka na szceblu centralnym dopiero sie odradza i na razie(tak mi sie wydaje)nie bedzie mowy o dopingu jak na 1 lidze(a wszyscy bysmy chcieli)ja sam czesto wlanczam sie do dopingu mimo ze nie stoje w mlynie!

i jeszce jedno moze to takie nietypowe ale moze raz przyszlo by pare osob z fb w tzw sektory" dziadkow"i rozkrecilo doping?????w tych sektorach naprawde siedzi wiele osob ktore w takim przypadku napewno sie dolacza do dopingu!

to tyle z mojej strony zycze sobie i NAM WSZYSTKIM w koncu dobrego meczu i zwyciestwa NASZEGO ZAGŁĘBIA
tomi2509

Postprzez xXx_1906 2004-08-30, 12:49 pm

Tak sobie czytam ten temat i myśle dlaczego tak jest, że nasz młyn jest taki słaby. Wydaje mi sie, że jakiś wpływ (może niewielki) na osłabienie naszego młyna miał remont Ludowego i powstanie krzesełek. Część ludzi woli sobie posiedzieć zamiast stać i dopingować. Ale do czego zmierzam. Czy pamiętacie jak parę lat temu wyglądał nasz młyn? Kto w nim rządził? Kto prowadził doping? Nie chcę tu urazić nikogo z FB bo to co robia jest naprawdę dobre. Ale brakuje mi w młynie kogoś kto trzymał by twardą rękę nad tym wszystkim. Pamiętam, że jak byłem młodszy to za to, że ktoś nie śpiewał można było zostać delikatnie mówiąc wyproszonym z młyna. Może dlatego wtedy w naszym młynie było więcej osób starszych, które śpiewały. Teraz jest tak, że wchodząc na sektor i widząc tą dzieciarnię sporo ludzi siada gdzieś indziej. Dlatego nie ma młyna takiego jakiego byśmy chcieli.
xXx_1906

Następna strona

Powrót do Kibice