ATENY

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez lukes 2004-08-27, 6:06 am

idzie idzie ....
oby po zloto 8)

o Annie Pastuszce i jej trenerach nie wspomne :evil: :evil:
wystarczylo zamoczyc w wodzie skarpetki i wrzucic do kajaka :evil:
lukes
no spin

Postprzez CharoN^ 2004-08-27, 7:38 am

Robert bez wątpienia idzie po złoto. Obecnie przechodzi okolice 35-37 km. Jest już samotnym liderem - zdyskfalifikowany został amerykanin Deakes, a w tyle pozostali inni rywale. Widać, że Robert jest w świetnej dyspozycji. Myślę, że nic ani nikt nie odbierze mu czwartego olimpijskiego złota.

ps. Na trasie chodu pozytywny akcent - ok. 10 km widać było flagę Polską z napisem Sosnowiec, ta sama, która gościła w hali podczas pojedynków siatkarzy 8).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Gość 2004-08-27, 8:50 am

Brawa dla Korzenia!!! Kolejny złoty medal dla Polski. Szkoda że ostatni :(

P.S.
Świetny ubaw z komentarzem. "Usłyszałem Szaranowicza w słuchawkach i zgłupiałem" ;) Kto słyszał ten wie kto nie niech żałuje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gość

Postprzez mjedrek 2004-08-27, 8:53 am

Złoto :!: :!: :!: To było już pewne przed Olimpiadą. Brawa wielkie Brawa dla Roberta.

Co do tego komentarza to było niezłe hehehe i jeszcze później "O Jezu usłyszałem Jóźwika i Szaranowicza w słuchawkach" "o cholera" :lol:
mjedrek

Postprzez Gilardino 2004-08-27, 9:02 am

BRAWO BRAVISSIMO SIGNIOR ROBERTO !!!

To jednak klasa. Olbrzymie gratulacje.

Niesamowite jak mozna w tak perfekcyjny sposób nastroić i zaprogramować swój organizm - pełen automat. Czasem komputery nie działają tak perfekcyjnie.

A moze Pan Robert jest z innej planety...
Gilardino

Postprzez Sadek 2004-08-27, 9:13 am

Brawo Robert wielkie brawa czekamy jeszcze na kolarki górskie i na medal,polski dzień bedzie hehe.
Sadek
dj. transfer

Postprzez twari 2004-08-27, 2:21 pm

"Usłyszałem Szaranowicza w słuchawkach i zgłupiałem"
:lol: :lol: :lol:

a potem pokazuja studio a babeczka: "uwazaj zaraz bedziemy wcho... MAMY ZLOTO PROSZE PANSTWA"! :lol:
twari

Postprzez zgredos 2004-08-29, 11:31 am

Kończą się IO Ateny, może je podsumujemy
Moim zdaniem te igrzyska pokazały jak słaby jest obecnie polski sport.Rozpoczeło się od ostatnich miejsc kolarzy, fatalne występy zapaśników, bokserów itd. Dlatego jesteśmy daleko za takimi krajami jak Ukraina, Węgry, Rumunia.10 medali na prawie 40 milionów mieszkańców to chyba zbyt mało (a gdyby nie Otylia) Ale nie może być inaczej skoro wszystkie kraje wydają na sport ok. 3% dochodu a w Polsce 0,5%.
Inna sprawa to transmisje TV. Wczoraj gdy odbywał się finałowy mecz piłki nożnej TVP pokazywała jeżdziectwo z dnia poprzedniego. No i reklamy w trakcie meczu siatkówki Polska- Brazylia. Telewizji gratulujemy Basałaja
zgredos

Postprzez fabian 2004-08-29, 11:33 am

zgredos napisał(a): Telewizji gratulujemy Basałaja
Wróbelki ćwierkają, że już nie długo ....
fabian

Postprzez zgredos 2004-08-29, 6:59 pm

Oby te wróbelki miały racje
zgredos

Postprzez ŁOSKI1906 2004-08-29, 8:48 pm

ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Tomano 2004-08-29, 10:22 pm

Ale numer z tym maratonem :D Grecy dali dupy po całosci :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez ARAS1906 2004-09-02, 1:41 pm

Jak to na każdej wielkie sportowej imprezie dziennikarze sportowi nie ustrzegli się błędów i zabawnych powiedzeń przy komentowaniu olimpijskich zmagań w Atenach. Komu złote usta? Zdecydujcie sami...

"Ogromny ambitnie" - (Marek Jóźwik o polskim kajakarzu górskim G. Polaczyku)

"Duńczycy doganiają Rosjan, którzy ścigają Duńczyków!" - (Kajetan Broniewski)

"Wiatr wieje w plecy tzn. wieje im w twarz, bo przecież płyną tyłem do przodu!" - (Kajetan Broniewski)

"...i as serwisowy Sebastiana Świderskiego brawo! Nikola Grbić stanął jak wryty chyba nie zadziałały mu ABSy” - (Janusz Uznański)

Świderski nie cyborg, pomylić się może - (J.Uznański)
"Za parę dni Otylia Jędrzejczak obchodzić będzie dwudzieste czwarte urodziny. Niech ta liczba - dwadzieścia jeden, będzie dobrym omenem dla całej polskiej reprezentacji” - (M. Kurzajewski)

„Wiemy jak wygląda Norweżka- z przodu z tyłu, z boku, no bardzo ładnie, fajnie tak pije wodę z bidonu na prostej, a potem wjeżdża do lasu” - (Jerzy Góra - po dłuższym pokazywaniu prowadzącej Norweżki w kolarstwie górskim)

„W tej chwili, że się tak wyrażę, zaliczonych mamy 17 zawodniczek” – (Jerzy Góra o wyścigu kolarek górskich)

"Fieofanowa, to jest głęboka penetracja własnej duszy" - (Włodzimierz Szaranowicz podczas konkursu skoku o tyczce kobiet)

"Maja! Maja! Gdzie jesteś?! Dlaczego nie wyjeżdża z lasu?! Powinna się wyłonić z lasu, bo skąd ma się niby wyłonić...?" - (Jerzy Góra o wyścigu kolarek górskich)

"Spójrzmy na te piękne czerwone rowery Polek, kiedyś w dzieciństwie też chciałem mieć czerwony rower" - (Jerzy Góra o wyścigu kolarek górskich)

"Panie prezydencie proszę udać się na stadion..." - (Paulina Chylewska w studiu olimpijskim)

"I widzimy na trybunach najwięcej kibiców chińskich. Chińczyków w ogóle na świecie jest najwięcej, więc nic dziwnego proszę państwa..." - Piotr Dębowski podczas turnieju tenisa stołowego)

"Australijskie rekiny poczuły, że przeciwnik trochę krwawi i można go skonsumować na śniadanie" - (P. Sobczyński - koszykówka)

"Maja Włoszczowska, nasza piękna hmm... chciałem powiedzieć dziewczynka hehe, dziewczyna... yy... kobieta" - (Jerzy Góra)

"Oprócz lekkiego rozruchu będziecie też na pewno śpiewać 100 lat swojemu KOLEGOWI" - (Paulina Chylewska)

"Błyskawicznie przełączamy się teraz z programu pierwszego na jedynkę" - (Paulina Chylewska)

"Adam Nelson....wysoki...182 cm wzrostu.." "Manuel Martinez...niewysoki...185 cm wzrostu..." - (W. Szaranowicza teoria względności w pchnięciu kulą)

„Idzie egzotyczny dodatek do Holandii...” - (W. Szaranowicz o ekipie Antyli Holenderskich na otwarciu)

„Jesteście młodą parą..." - (podczas wywiadu z dwójką męską w kajakarstwie górskim)

„Również jestem podniecony, ręce trochę podpocone - (Z. Zarzycki przed meczem Polska - Argentyna)

„A teraz wchodzi Bułgar z Bułgarii - (K. Miklas podczas konkursu w podnoszeniu ciężarów)

„Alieksiej Lesniczy, chyba raczej Gajowy, bo był zupełnie tutaj niewidoczny” - (W. Szaranowicz podczas konkursu skoku wzwyż)

Ĺšródło. WP
ARAS1906
Środula

Postprzez zgredos 2004-09-03, 1:32 pm

No to ja też napisze kilka:
Szaranowicz - Jego życie miało tragiczny przebieg- zmarł

Szewczyk - Zawodnik po wyścigu będzie musiał schłodzić swojego konia.
- Ćwiczy w zwisie bardzo ładnie obciągnięty

Tronina - Wygrała walke w taki sam sposób jak przegrała

Babiarz - Wybiegnijmy myślą wstecz

Góra - Co robią Paulini i Betini. Zjeżdzają a na plecach mają Akropol
-Byli rozbici. Był jeden Backstedt a potem było ich dwóch
- Pięć czy sześć rund jechał z dystansem 20 minut
zgredos

Postprzez fabian 2004-09-09, 5:21 pm

zgredos napisał(a):Oby te wróbelki miały racje

ano miały... a najlepsze jest to, ze piszą, że to nagła decyzja po Atenach :lol:

http://www.90minut.pl/news.php?id=182998
fabian

Poprzednia strona

Powrót do Kibice