Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
zgredos napisał(a):Ps Może by tak zrobić wódkę ZAGŁĘBIE i będziemy ją wnosić jako rekwizyt kibicowski :D
CZaRnYY napisał(a):Drugi łyk - sobie myślę: szkoda, że piwko nie jest z lodówki, wtedy by lepiej smakowało
Trzeci łyk - nawet da się wypić
A po wypiciu całego stwierdziłem, że dobre było bez przymrużenia oka :)
Poczytałem te Wasze comments i wczoraj zdecydowałem udać się do sklepu na Wysokiej 12b. Koszt 1,60 . Wy z tym smakiem se jaja robicie? Przecież tego sie wypic nie da! Kolor lekko zabarwionej mineralnej, a smak też nie wiele różniący sie od niej...
Może jak ktoś wspomniał miała być nowa dostawa, i ta okazała się zupełnie inna...
ŻYWIEC THE BEST
Wariat napisał(a):Poczytałem te Wasze comments i wczoraj zdecydowałem udać się do sklepu na Wysokiej 12b. Koszt 1,60 . Wy z tym smakiem se jaja robicie? Przecież tego sie wypic nie da! Kolor lekko zabarwionej mineralnej, a smak też nie wiele różniący sie od niej...
Może jak ktoś wspomniał miała być nowa dostawa, i ta okazała się zupełnie inna...
ŻYWIEC THE BEST
Po pierwsze 1.60zl z kaucją,po drugie co ty chciałeś z taką cene Korone :shock:
Jak jest zimnie,w szkle smakuje całkiem całkiem :lol:
Pozdro
Definicja PIWA napisał(a): PIWO - produkt otrzymywany z brzeczki słodowej w wyniku fermentacji alkoholowej pod wpływem działania drożdży piwowarskich i enzymów. Głównymi surowcami do produkcji piwa są: dłód jęczmienny, chmiel ,drożdże i woda.
UWAGA! Jakość piwa zależy w dużym stopniu także od jakości wody
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników