TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2004-08-03, 7:08 am

trochę człowiek zazdrości...

http://www.teraz.pasy.net/2004/04-08/040801-02stad.htm

...ale mam nadzieję, że i my kibice Zagłebia doczekamy się wreszcie świateł i ekstraklasy!

8)
bankier

Postprzez slawojka 2004-08-03, 8:41 am

Dostrzegam wśród nas takie jakgdyby "zafascynowanie" Cracovią. Pewnie dlatego, że marzy nam się dokładnie taka sama wersja wydarzeń jak w tym klubie. Awans rok po roku, świetny debiut w ekstraklasie, no i gruntowny remont stadionu....
slawojka

Postprzez Tofik 2004-08-03, 8:51 am

slawojka napisał(a):Dostrzegam wśród nas takie jakgdyby "zafascynowanie" Cracovią. Pewnie dlatego, że marzy nam się dokładnie taka sama wersja wydarzeń jak w tym klubie. Awans rok po roku, świetny debiut w ekstraklasie, no i gruntowny remont stadionu....

A ja nie cierpie Cracovi tak samo jak prezydenta Sosnowca.
Tofik

Postprzez bankier 2004-08-05, 7:37 am

http://pilka.interia.pl/news?inf=529399

i za co oni biorą pensje?
bankier

Postprzez ARAS1906 2004-08-05, 2:38 pm

Jupitery we Włocławku
Wszystko wskazuje na to, że jeszcze w tej rundzie piłkarze Kujawiaka Włocławek, mecze na własnym boisku będą rozgrywać przy sztucznym oświetleniu.

- Prezydent miasta podjął już starania o znalezienie środków na zamontowanie oświetlenia na stadionie OSiR - poinformowała nas rzecznik prasowy prezydenta Włocławka Władysława Skrzypka Lidia Piechocka-Witczak. - W tej chwili mogę powiedzieć tylko tyle, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. I wszyscy mamy nadzieję, że to oświetlenie się pojawi, może nawet do końca września.

- Wszyscy w klubie bardzo się cieszymy, że prezydent podjął taką decyzję i z niecierpliwością czekamy na zamontowanie oświetlenia na stadionie przy ul. Leśnej - dodał Rafał Maślanka, rzecznik prasowy klubu. - To oświetlenie umożliwi nam rozgrywania meczów w pucharze Polski o godz. 18:00, a nie tak jak wcześniej planowano o 14:30. Bowiem większość kibiców, musiałaby zwalniać się z pracy lub ze szkoły aby zobaczyć nasze mecze z I-ligowcami (Odra Wodzisław, Wisła Płock).
Pozostawiam bez komentarza :evil:
ARAS1906
Środula

Postprzez IQ 2004-08-05, 3:41 pm

Ciekawe, że tam można wyasygnować środki a u nas nie....
Może tam jest mniejsze bezrobocie, nie ma biednych i głodnych dzieci na ulicy, wszystkie drogi są super, szpitale takie jak w pewnym serialu, nauczyciele i lekarze zarabiają krocie. Ach ta kraina szczęsliwości na Kujawach - Włocławek............
Kpię sobie ale jestem na 99,9% pewny, że jedyną przyczyną braku inwestycji na Ludowym jest 0 dobrej woli.
Pzdr dla fanów władz naszego miasta :wink:
IQ

Postprzez Gość 2004-08-05, 4:55 pm

A u nas się coś w końcu dzieje czy ten pseudoremont jest na razie tylko na papierze??
Gość

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2004-08-05, 5:05 pm

Morpheus napisał(a):A u nas się coś w końcu dzieje czy ten pseudoremont jest na razie tylko na papierze??

Nic sie nie dzieje :twisted:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Dzieje się oj dzieje

Postprzez bidzej 2004-08-05, 6:06 pm

Jak to nie dzieje?? dopiero co trawe ścinali wokół stadionu :lol:
A mozecie mi powiedziec gdzie jest dyrektor stadionu i za co bierze pieniadze??
bidzej

Postprzez Gość 2004-08-05, 6:28 pm

W takim razie niestety nie mam kłopotów z oczami. :(
Wirtualne pieniądze, wirtualny sex a teraz wirtualny remont :?

P.S.
Kto jest dyrektorem stadionu? Dalej Baczyński?
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-08-05, 6:42 pm

NIE PRZEPADAM ZA BACZYŃSKIM ALE TERAZ MUSZE GO BRONIĆ.CO ON MA DO GADANIA ??MIASTO DAJE KASE I DECYDUJE CO ROBIC.A ON TYLKO WYKONUJE WOLE INNYCH.TEN TEMAT PROWADZI DONIKĄD.WIADOMO,ŻE I TAK SIĘ NIC NIE ZMIENI.PO CO ???? W IMIĘ CZEGO ?
WOJTEK
Adventure Group

Re: :(

Postprzez Franz 2004-08-05, 7:17 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Morpheus napisał(a):A u nas się coś w końcu dzieje czy ten pseudoremont jest na razie tylko na papierze??

Nic sie nie dzieje :twisted:

Bez jaj. Dopiero dwa tygodnie temu był przetarg, a od dnia przetargu musi minąć 52 dni żeby mogły ruszyć prace remontowe. Czego wy się wogóle spodziewacie :?: :? .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Gość 2004-08-05, 7:59 pm

Ludzie spokojnie!!!
ja się tylko zapytałem.
Gość

Postprzez viking 2004-08-06, 10:13 am

Polskie stadiony piłkarskie nieprędko dorównają wspaniałym obiektom na Zachodzie. Powód? Zaniedbania urzędników Ministerstwa Gospodarki, którzy nie wydali na czas przepisów pozwalających na wykorzystanie unijnych funduszy" - informuje "Życie Warszawy".

Według gazety, "Pierwsi chętni na dotacje zostali już odprawieni z kwitkiem". O fundusze z ZPORR ubiegały się już krakowskie kluby piłkarskie: Wisła i Cracovia. Mimo że właściciele stadionu krakowskiej Wisły złożyli wszystkie wnioski, na razie na pieniądze z ZPORR nie mają szans. Oba kluby chciały, aby ich mecze mogło zobaczyć więcej kibiców, w planach trybuny stadionów miały także zyskać zadaszenie".

"Jeszcze w sierpniu Ministerstwo Gospodarki skieruje projekt rozporządzenia do Komisji Europejskiej, która musi je zatwierdzić. Unijni urzędnicy będą mieli na to trzy miesiące - poinformował nas Rafał Bednarek z biura prasowego resortu. Oznacza to, że o unijne środki na rozbudowę stadionów będzie się można ubiegać najwcześniej pod koniec października" - pisze dziennik.

Chętnych na eurodotacje przybywa. "Na wydatki związane z turystyką, kulturą i sportem w ramach ZPORR w całej Polsce przewidziane jest ponad 200 milionów euro (ok. 900 milionów zł). Na obiekty w województwie mazowieckim może trafić nawet jedna dziesiąta tej kwoty. Projekty objęte programem ZPORR mogą być finansowane z funduszy unijnych nawet w 75 proc." - czytamy na łamach "Życia Warszawy"

Widzicie ze śłabo się trybiki kręcą.........
viking

Postprzez olo69 2004-08-07, 1:12 pm

Przejeżdżałem dzisiaj prze Mireckiego, oni tam robią krytą trybunkę, k... na stadionie na którym raz w roku odbywają się zawody szkolne - biedne to nasze miasto nie jest
olo69

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna