Siara napisał(a):Krawiec wiem to od Pana ktory zawsze siedzi w lozy,jest powaznym facetem,a po meczu lazi po boisku jak tylko sobie chce i siedzi z chlopakami w szatni;-) pozdrawiam pa
nie wiem czy zauważyłeś ale w tym temacie padaja nazwiska takie jak Górski , Jaskiernia , Rudy itd. Jak masz pisac, że jakiś pan z loży powiedzioał, że podobno maja to czy tamto zrobic to nic nie wnosisz do tematu.
Powtórzę specjalnie dla ciebie - bo widzę, że nie zadałeś sobie trudu przeczytania starszych postów w tym wątku. Więc, to co stanie się ze Stadionem Ludowym zależy od tego czy w budżecie na 2005 rok radni uwwzględnią przebudowę stadionu . Po spotkaniu z radnymi na którym byli przedstawiciele kibiców w tym moja skrona osoba można powiedzieć ,że jest w RM pozytywne nastawienie do solidnej przebudowy tzn budowy dwukondygnacyjnej trybuny wg projeku zrobionego za czasów LB.
We wrzesniu bedziemy wszystko wiedzieć, a do tego czasu należy zrobić wszystko, żeby większosć z RM stwierdiła, ze nasz obiekt jest wizytówką miasta i należy zadbać by ta wizytówka wyglądała jak najlepiej.