przez ckspeter 2004-07-21, 9:18 am
Krawiec, z tego co wiem obligatoryjnie w tej chwili powinien być człowiek w każdym UM zajmujący się dotacjami z UM wiem, że w Czeladzi taki jest i wyciąga pieniądze z Unii, wiem, że teraz finalizują sprawę restrukturyzacji rynku. Jestem prawie pewien, że taki człowiek lub nawet ghrupa ludzi w UM w Sosnowcu jest, pewnie inne wnioski wysyłają tylko nie chce im sie wziąść za stadion, pacany, na stadionie można juz zarabiać, na infrastrukturze stadionu, nikt o tym nie mówi, stadiony powinny być teraz budowane z myślą fabryki pieniędzy. Jeżdżę troszkę po europie i aż mnie serce ściska gdzie np. na san siro bilet kosztuje prawie 20 euro i kolejki są by przejść się po trybunach, wejść do szatni i muzeum klubowego. Wiadomo, że niewielu chętnych było by do zwiedzania Ludowego ale podam inne przykłady, stadionów w GB i Hiszpani, tam, są na stadionie kawiarnie, restauracje, puby, sklepy, butiki, rozpisałem się troszkę nie na temat do końca ale szlak mnie trafia kiedy komuś sie pluje w twarz a on mówi, ze pada deszcz(UM) Jedna wielka paranoja!!!