Squadron - czyli My Ślascy Kibice !

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Squadron 2004-07-13, 12:44 pm

Łukasz napisał(a):Squadron....pffff...to ze jestescie ze Slaska i jestescie za legia to nie oznacza,ze jestescie wierni,poprostu chcecie sobie kibicowac druzynie ktora wygrywa,a nie upadajacym slaskim klubom eh przynosicie wstyd temu regionowi...0 szacunku!!!!!

:roll: Wierność ? hm wiesz co to wogóle jest ?
Upadające Sląskie kluby to np. Ruch Chorzów Tak ? ten Ruch który śpiewa "Polskie świnie" albo "Adolf Hitler SS" ? :evil:
A Ty komu kibicujesz ? pewnie GieKSie...

mortimax - nie on niejest w naszej grupie, masz może do niego jakiś kontakt ?

Pozdrowienia od Sq dla kibiców Zagłębia Sosnowiec :!:
Squadron
Legionista

Postprzez Greg1906 2004-07-13, 1:03 pm

Jedyne co moge powiedziec o Squadronie to to, ze bĂŠdziecie mieli fajna vlepke:)
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez slawojka 2004-07-13, 2:33 pm

Osobiście znam 2 przypadki hanysów kibicujących Zagłębiu.
Jeden to kuzyn męża mojej kuzynki :P (ale zakręcone), z dziada pradziada jest hanysem, mieszka na tym osiedlu po drugiej stronie stawików (chyba to Szopienice). A drugi koleś, mieszka w Mysłowicach, mało co rozumiem jak "rozmawiamy", bo tak gwarzy, ale w pokoju ma porozwieszane szale, plakaty Zagłębia i średnio kilka meczów w sezonie zalicza na Ludowym.

Natomiast ktoś, kto całe życie mieszkał w Sosnowcu i powiedzmy hajtnął się w Katowicach i tam teraz mieszka i dalej kibicuje Zagłębiu nie robi tym niczego niesamowitego. To zupełnie normalne. Tylko nie bardzo wierzę, że idąc, czy jadąć na mecz Zagłebia paradują w koszulce klubowej po całych Katowicach i okolicach. Pewnie mają ją schowaną pod 7-oma swetrami i dopiero koło Rożdzienia zdejmują kamuflaż :wink: :wink: :wink:
slawojka

Postprzez Squadron 2004-07-13, 3:25 pm

Greg1906 napisał(a):Jedyne co moge powiedziec o Squadronie to to, ze bĂŠdziecie mieli fajna vlepke:)

no ba :) najlepszą 8)
dzieki wielkie :) :lz:

PS. ile znacie piosenek o Zagłębiu ?
Ja mam 3
- Jesteśmy z Sosnowca
-Zagłębie Sosnowiec
-Zagłębie :mlyn: - najlepsza ;]

sa jeszcze jakies ? jak tak to gdzie moge znaleźć ?

Pozdrówka
Squadron
Legionista

Postprzez Zagórze_Fan 2004-07-13, 10:17 pm

Na Stronie

http://www.zaglebie.xu.pl

Pozdro dla autora tej strony!
Zagórze_Fan

Postprzez fabian 2004-07-16, 7:55 pm

A ja miałem okazję poznać sporą część Squadronu osobiście i muszę powiedzieć, że to super goście :D No i opowiadali o swoim "życiu" na Śląsku i faktycznie nie mają łatwo.

pozdro!
fabian

Postprzez Tomaszek 2004-07-16, 10:48 pm

ja ostatnio oglądalem 4FUN Tv (dla tych którzy nie odbierają wyjaśniam, ze jest to program typu VIVA cwaj na ktorym poprzez sms mozna pozdrawiac ludzi i sobie gadac, taki mini czat przez komorke i telewizor) i czytam czytam a tu STACHO SQ`02 ale to to jakiś wariat napinacz typowy... na telewizorku pojawiały mi sie smieszne hasła Legia Hool`s, Legia rządzi na Śląsku itp itp itp.
chyba niektórzy członkowie SQ przesadzają ze swoją promocją ...
Pozdro!
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez fabian 2004-07-16, 10:51 pm

_ToMaSzEk_ napisał(a):ja ostatnio oglądalem 4FUN Tv (dla tych którzy nie odbierają wyjaśniam, ze jest to program typu VIVA cwaj na ktorym poprzez sms mozna pozdrawiac ludzi i sobie gadac, taki mini czat przez komorke i telewizor) i czytam czytam a tu STACHO SQ`02 ale to to jakiś wariat napinacz typowy... na telewizorku pojawiały mi sie smieszne hasła Legia Hool`s, Legia rządzi na Śląsku itp itp itp.
Pozdro!

No chyba, że była niezła imprezka :D :D :D
fabian

Postprzez Tomaszek 2004-07-17, 2:33 pm

fabian napisał(a):No chyba, że była niezła imprezka :D :D :D

chyba ze tak... w innym przypadku to ten koleś jest dla mnie...
a nie będę nikomu ubliżał...
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Squadron 2004-07-17, 5:10 pm

fabian napisał(a):A ja miałem okazję poznać sporą część Squadronu osobiście i muszę powiedzieć, że to super goście :D No i opowiadali o swoim "życiu" na Śląsku i faktycznie nie mają łatwo.

pozdro!

Elo to Ty Fabian ? :) dzieki za gościne przed GieKSą ! Pozdro dla Ciebie i brata !

_ToMaSzEk_ napisał(a): ja ostatnio oglądalem 4FUN Tv (dla tych którzy nie odbierają wyjaśniam, ze jest to program typu VIVA cwaj na ktorym poprzez sms mozna pozdrawiac ludzi i sobie gadac, taki mini czat przez komorke i telewizor) i czytam czytam a tu STACHO SQ`02 ale to to jakiś wariat napinacz typowy... na telewizorku pojawiały mi sie smieszne hasła Legia Hool`s, Legia rządzi na Śląsku itp itp itp.
Pozdro!

serio ? :oops: ... mam nadzieje, że pisał to w przypływie procentów i był to jednorazowy jego "wyczyn"... Mam nadzieje, że więcej się to nie powtórzy... :roll: :oops: :roll: :oops:
Squadron
Legionista

Postprzez ckspeter 2004-07-17, 6:50 pm

mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???
ckspeter

Postprzez Duch 2004-07-17, 8:42 pm

ckspeter napisał(a):mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???

Myśle , że mają osoby które zajmują się planowaniem na co wydają pieniądze i chyba jak narazie im pomysłów nie brakuje. :roll:
Duch
Legionista

Postprzez Krawiec 2004-07-18, 2:46 am

ckspeter napisał(a):mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???

:? Myślę ,że to kiepski żart typu "Zagłębie Dąbrowskie zawsze z GKS (jakiś oszołom wymyślił taką wlepkę na forum GKS) . A może niech ktoś zrobi flagę pt. Czeladź zawsze z Górnikiem Piaski ?

Zastanów się do czego prowadzą takie akcje.
Ostatnio edytowano 2004-07-18, 2:52 am przez Krawiec, łącznie edytowano 2 razy
Krawiec

Postprzez Krawiec 2004-07-18, 2:47 am

Wojtek możesz to usunąć ? dwa razy zapisał mi sie post o fladze . Z góry dzięki.
Krawiec

Postprzez Squadron 2004-07-18, 11:47 am

hm.. proponuje, abyś sam sobie zrobił taką fane i sobie ją wieszał :wink:
Ciekawe jak by zareagowali fani Zagłębia :) A tak wogóle po co mamy robić fane KATOWICE skoro nikt z nas nie jest z Katowic (chyba 8) )

Zagórze_Fan napisał(a):Na Stronie

http://www.zaglebie.xu.pl

Pozdro dla autora tej strony!

zapomniałem podziekować. Dzięki :)

Pozdrowienia dla Zagłębia Dąbrowskiego od Squadronu ! ... dzieli nas wiele spraw.... ... jeden klub łączy nas... [/b]
Squadron
Legionista

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice