Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WAB napisał(a):Widze, ze nie wszyscy dalej rozumieja, wiec kilka zdan otwartym tekstem. Po pierwsze Górski ma mniej wiecej tyle do powiedzenia w Sosnowcu, co ja u siebie w domu. Jezeli chcecie wiedziec kto rzadzi dalej, to skojarzcie kto jest marszalkiem i wojewoda.
viking napisał(a):Proponuję odwiedzić młodzieżówki np Sojuszu Lewicy Demokratycznej, są tu również osoby emocjonalnie zaangażowane w sport. Zamiast rozowdzić się nad tym co mają robić na spotkaniach czynnie przyczynili by się do nacisku na swoich starszych kolegów i stałoby się to być może jednym z priorytetów ich działania... Młodzieżówka Sojuszu ma w mieście zdaję się 2 radnych więc siła przebicia już jakaś jest?[/i]
WAB napisał(a):Kolego wielce niesympatyczny IQ:
Zegnam ozieble-prosze nie pisac do mnie personalnie. Z góry dziekuje, chociaz nie sadze.
SPOWODOWANEJ INGERENCJĄ. :lol: :lol: :lol:Krawiec napisał(a)::? IQ i WAB, przestańcie już zmagać się intelektualnie o forme wypowiedzi i kto kogo pierwszy obraził. Jesteście zbyt cenni dla tego forum , a jak tak dalej pójdzie to spór ten zmęczy was obu co sprawi,że poziom forum obniży się na skutek Waszej mniejszej aktywności .
WAB napisał(a):Moze niezgodnie z zyczeniem Krawca, malo intelektualnie, ale chociaz skutecznie.WAB napisał(a):Kolego wielce niesympatyczny IQ:
Zegnam ozieble-prosze nie pisac do mnie personalnie. Z góry dziekuje, chociaz nie sadze.
MOZE DRUKOWANE PRZYSWAJASZ:
A POCALUJZESZ TY MNIE W DUPE
WAB napisał(a):Moze niezgodnie z zyczeniem Krawca, malo intelektualnie, ale chociaz skutecznie.WAB napisał(a):Kolego wielce niesympatyczny IQ:
MOZE DRUKOWANE PRZYSWAJASZ:
A POCALUJZESZ TY MNIE W DUPE
IQ napisał(a):
NA PRZYJEMNOŚĆ TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ
PYTANIE DO MODA - A ZA CO TUTAJ DAJĄ KARTKI I BANY ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack