KONKURS NA PROJEKT NOWEJ FLAGI

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Monti 2003-04-25, 1:12 pm

WOJTEK napisał(a):NIE PRZESADZASZ??LINK DO SAMOOBRONY???NIE WIEM,MOŻE SIĘ MYLĘ ALE JEST TO NASZA WSPÓLNA STRONA (!!!) ALE MOŻE SIĘ MYLĘ ????.

Tak samo wspólna jak klub i barwy Zagłębie i analogja jest prosta tak jak mnie nie wolno tego robić tak wam nie wolno robić falgi Zagłębia. W tym właśnie rzecz . Chodzi o to że to nie miejsce na poglądy polityczne. Wojtek przecierz Leper to nie Hitler o co ci chodzi . Znajdź teraz argument że masz racje z tą flagą . A nie tylko tak bo tak mi sie podoba .
Monti
Moderator

Postprzez bankier 2003-04-25, 5:26 pm

ja mam argument! jest grupa ludzi która chce miec taką flagę! a chyba mamy demokrację - więc uważam, ze wolno nam coś takiego zrobić!

monti dlaczego tak się boisz tej etykiety (zawsze region Zagłębia Dąbrowskiego będzie kojarzony z CZERWONYM ZAGŁĘBIEM - i na razie nikomu to nie przeszkadza) - a ja osobiście nie odczuwam z tego powodu jakiś upokożeń?

nadal jestem "za"

ps, dla mnie tez trner Tochel wymigał się zręcznie od zadanego pytania o flagę!
bankier

Postprzez Monti 2003-04-25, 6:08 pm

Bankier ja mam grupe ludzi którzy uważają że link w topie strony Zagłębia do informacji o Samoobrony i Leperze to zajebisyty pomysł . Rozumiem że spoko mozna to robić nie ? Mamy demokracje. A co do czerwonego zagłębia natrętnie powtarzasz ze nikomu to nie przeszkadza. NIe wiem jak mam ci to pisac drukowanymi czy na czerwono . MNIE I WIELU INNYM KTÓRZY BYWAJĄ NA LUDOWYM TO PRZESZKADZA.
Monti
Moderator

Postprzez bankier 2003-04-25, 6:30 pm

a wczym ci to przeszkadza (i grupie ludzi o kótrej piszesz)

w oglądaniu meczu zagłębia czy w dobrym nastroju? bo ja chyba czegoś tu nie roumię!

ps. ładny czewrony kolor :)))
bankier

Postprzez gorol 2003-04-25, 6:52 pm

Ja proponuje z lewej strony Marksa i Engelsa a w środku herb ZAGŁĘBIA z prawej strony lenina i stalina w środku hesrb SOSNOWCA a w srodku miedzy napisami gierek bedzie czuł sie swojsko.To są chyba żrty zadnych komuchów na fladze ZAGŁĘBIE JUŻ NIGDY NIE BĘDZIE CZERWONE!!!!!!!!!!!!!!
gorol

Postprzez Monti 2003-04-25, 6:54 pm

bankier napisał(a):a wczym ci to przeszkadza (i grupie ludzi o kótrej piszesz)

w oglądaniu meczu zagłębia czy w dobrym nastroju? bo ja chyba czegoś tu nie roumię!

ps. ładny czewrony kolor :)))

To przeczytaj jescze raz powoli moje wpisy na ten temat w tym dziale . Bo nie chce mi sie po raz kolejny podawać argumenty w tym temacie . Choc skoro jeszce nie dotarło do Ciebie co ja pisze to może szkoda czasu .
Monti
Moderator

Postprzez Leyton 2003-04-25, 8:24 pm

MOOONTIIII !!! Szybko popraw te barwy bo jeszcze ktoś zauważy !!!
Leyton

Postprzez Monti 2003-04-25, 8:25 pm

juz jest oki
Ostatnio edytowano 2003-04-26, 1:09 pm przez Monti, łącznie edytowano 1 raz
Monti
Moderator

Postprzez TOOL 2003-04-25, 8:38 pm

Projekt powyżej super! W tym kierunku trzeba iść. Powinnismy jednoczyć region, a nie dzielić go. Taka flaga mogłaby pomóc w przyciągnieciu na mecze większej liczby fanów z poza Sosnowca. Poza tym mogłaby (przynajmniej symbolicznie) rozpocząć budowę wizerunku Zagłębia jako klubu całego regionu, a nie tylko Sosnowca.

Jeżeli chodzi o flagi z wizerunkami jestem raczej na nie (jeżeli już to Mazur). Jest to jednak pomysł wtórny (Deyna) podobnie jak hasła z "@".

Dla flagi z Gierkiem absolutne veto. w pełni zgadzam sie z przedmówcami twierdzącymi, że to poroniony pomysł. Przeszłości komunistycznej powinniśmy się raczej wstydzić, a nie wynosić jej (obojętnie w jakiej formie) na pomniki. Jestem pewien, że taka flaga przez wielu odebrana byłaby w ten sposób.
POLITYKA PRECZ ZE STADIONÓW. TYLKO Z A G Ł Ę B I E !!!!!!!!!
TOOL

Postprzez TOOL 2003-04-25, 9:05 pm

I jeszcze jedno. Jeżeli miałoby dojść do powstania flagi czerwone Zagłębie w żadnym wypadku nie mogą pojawić się na niej herby klubu i miasta. Niech w tym szaleństwie będzie przynajmniej tolerancja dla tych kibiców i mieszkańców naszego regionu, dla których komunizm i skojarzenia z nim nie są powodem do chwały.

TYLKO ZAGŁĘBIE !!!!!!!!!!
TOOL

flaga

Postprzez exuero 2003-04-25, 9:22 pm

kazde inne haslo tylko nie z gierkiem (co za idiota to wymyslil?)
gierek mial tak naprawde zaglebie w dupie,jak ktos niezna histori to znaczy ze ma bardzdo duzy przeciag w mozgu!!!
kiedy to cos dobrego zrobil dla naszego klubu bo o ile mnie pamiec nie myli to mistrzostwa zdobywaly masowo inne "lepsze"kluby. kiedy on byl na stadionie zaglebia ,dzialacze co najwyzej wykorzystywali fakt ze g pochodzi z sosnowca zeby nastraszyc przeciwnika i tyle.
A W OGULE TO DLUGI PANA GIERKA POLSKA MIN.ZAGLEBIACY SPLACAMY DO DZISIAJ (G .MISTRZ W ZARZADZANIU:-)))
exuero

Postprzez bankier 2003-04-25, 9:34 pm

exuero ile ty masz lat - bo i na ortografii sie nie znasz i przemawia do ciebie retoryka balcerowicza! gdyby nie Goerek i jego kredyty Polska podzieliła by los Albanii!!! i tyle... jeśli są osoby chętne powstaniu flagi autorstwa Montiego to nie ma sprawy! wy robnicie swoje - CZERWONE ZAGŁĘBIE - swoje!!! i tyle, a jak zaczniemy sie przejmować co inni o nas pomyślą - to porażka z naszej strony! i nie mówcie o podziałach bo najważniejsze jest Zagłębie! i tak samo mocno będzie ono dopingowane przez kibiców przeciwnych fladze z Gierkiem i tak samo mocno przez kibiców sponsorujących flagę Czerwone Zagłebie! pozdro alll!!!

ps. legia - dospel 3:0 :)))))
bankier

Postprzez PRZEMEK1 2003-04-25, 10:29 pm

JA TEŻ NIE JESTEM DO KOŃCA PRZEKONANY FLAGI Z PODOBIZNĄ GIERKA. NIE MAM NIC PRZECIWKO FLADZE CZERWONE ZAGLĘBIE ALE NIE WIEM CZY GIEREK TO DOBRY POMYSŁ. NIE PRZEMAWIAJĄ TEŻ DO MNIE ARGUMETNY, ŻE ZBUDOWAŁ TEN REGION ITD. BO TO SIĘ PŁACI DO DZISIAJ. ZOBACZCIE JAK BYŁO Z HUTĄ KATOWICE. NA CAŁYM ŚWIECIE (CYWILIZOWANYM) SIĘ ODCHODZIŁO OD TAKICH PRZEDSIĘWZIĘC A U NAS PROSZĘ BARDZO. W ROSJI TEŻ LUDZIE TĘSKNIĄ ZA KOMUNĄ ALE CZY ZE WSZYSTKIEGO ZDAJĄ SOBIE SPRAWĘ? LIUDZIE ZAWSZĘ BĘDĄ PATRZYĆ PRZEZ PRYZMAT WŁASNEJ SYTUACJI I TEGO SIĘ NIE ZMIENI. JEDNAK JESTEM ZA TYM ŻE POLITYKA MOŻE BARDZIEJ PODZIELIĆ. A GIEREK NA FLADZE TO JUŻ POLITYKA. CZERWONE ZAGŁĘBIE + HERBY JAK NAJBARDZIEJ, KONTROWERSYJNA I MOŻE POZAMYKAĆ NIEKTÓRYM PYSCZKI, ŻE Z NAS KOMUCHY ITD. FLAGA "ZAGLĘBIE DĄBROWSKIE" TEŻ SUPER. FAJNIE BY BYŁO JAKBY DWIE ZAWISŁY OBOK SIEBIE. PAMIĘTAJMY ŻE ZAGŁEBIE TO KLUB NAS WSZYSTKICH, CAŁEGO ZAGŁĘBIA! TO NIECH NAS ŁĄCZY A NIE OSOBA, KTÓRA JUZ NIE ŻYJE. ZRESZTĄ GIEREK W KLUBIE NIE BYŁ WIDZIANY ZA CZĘSTO.
PS
SORKI ZA DŁUGI POST
POZDRO
PRZEMEK1

Postprzez Fan1906 2003-04-25, 10:58 pm

Gierek OK
flaga OK
szale OKx3!! (full wypas pomysl- kupuje od razu)

a propos zapraszam na film o Gierku: TVP2 1 maja 19:00
Fan1906

Postprzez Fan1906 2003-04-25, 11:00 pm

exuero ile ty masz lat - bo i na ortografii sie nie znasz i przemawia do ciebie retoryka balcerowicza! gdyby nie Goerek i jego kredyty Polska podzieliła by los Albanii!!! i tyle... jeśli są osoby chętne powstaniu flagi autorstwa Montiego to nie ma sprawy! wy robnicie swoje - CZERWONE ZAGŁĘBIE - swoje!!! i tyle, a jak zaczniemy sie przejmować co inni o nas pomyślą - to porażka z naszej strony! i nie mówcie o podziałach bo najważniejsze jest Zagłębie! i tak samo mocno będzie ono dopingowane przez kibiców przeciwnych fladze z Gierkiem i tak samo mocno przez kibiców sponsorujących flagę Czerwone Zagłebie! pozdro alll!!!

ps. legia - dospel 3:0 :)))))

WYRAZY POPARCIA
Fan1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice