Rasizm ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez PiotruÅ› Pan 2004-06-27, 6:39 pm

No no INCOGNITO ale dałeś wykład :roll:
Jednak popieram to co powiedziałeś bo masz rację i mądrze mówisz :!:
Pozdro dla Ciebie :wink:
Hey Zagłębie ! :!: !
PiotruÅ› Pan

Postprzez Asja 2004-06-27, 6:45 pm

Obrazek

Tyle ode mnie . . .
Asja
Gwiazda

Postprzez WAB 2004-06-27, 10:14 pm

A ja widze Incognito, ze zmieniasz przyzwyczajenia. Moze lepiej by bylo dla ciebie, zebys dalej obserwowal, bo dla tego forum lepiej by bylo abys nie pisal o rzeczach których nie rozumiesz. Jedyna rzecza ktora napisales logicznie, to uwaga ze nie ma obserwowalnego zwiazku pomiedzy kultura a wyksztalceniem i statusem spolecznym. Bo juz wniosek ze wyksztalcenie i kultura rzadko ida ze soba w parze jest smieszny. Udowodnij empirycznie. Trzymajac sie twojej logiki rozumowania, to ja moge napisac, ze jako czlowiek o wysokiej kulturze, masz prawdopodobnie max 4 klasy. Nie wiem czy to jest prawdziwe, ale wiem ze ty nie wiesz, co to jest tautologia. Natomiast uzywanie argumentow ad personam jest wyrazem najczystszego chamstwa, Panie Chodzaca Kultura. Gowno cie obchodzi moje wyksztalcenie i status spoleczny, dopóki nie lezy przed toba moje CV, a ty nie decydujesz o przyjeciu mnie do pracy, albo oddaniu mi reki twojej córki. A chwilowo sie na to nie zanosi. Stosowanie syntetycznych wskaznikow do oceny ludzi ktorych nie znasz, jest prostactwem. Pani Beger tez zdala mature, wiec na kolana. Jezeli chcesz byc rzetelny w swoich sadach, to stosuj do ocen kwantyfikatory. Dla mnie jestes tyle wart, co twoj zeszloroczny PIT. Bo to jest kwantyfikator i na jego podstawie moge ci przyznac pelnie praw spolecznych, jezeli placisz 40% podatki ( jezeli kiedys cie poznam osobiscie, to byc moze zmienie metode oceny). Ale jezeli placisz nizsze podatki, albo nie robisz tego wcale, to moze pomysl, ze swoimi postami obrazasz sponsorow ktorzy ci zapewniaja zasilek, stypendium lub bezplatna sluzbe zdrowia. Zrozumiales co to jest obiektywna ocena? To przechodze do meritum. Od kiedy to nazywanie idiotów - idiotami, Leppera - Lepperem, a zlodzieja - zlodziejem jest obrazaniem? Slyszales gdzies pojecie polityczna poprawnosc, ale jego równiez nie rozumiesz, panie spindoktor od siedmiu bolesci. A to forum to jest prywatny folwark, bo ktos poswiecil swój czas i talent aby je stworzyc, ktos placi za to, ze ty i ja mozemy tutaj przebywac. I jezeli któras z tych osob napisze zebym sie zamknal albo spadal to to zrobie. Ale ty nie masz do tego prawa Panie Obiektywny. Niestety, ty takze nie wykorzystales swojej szansy aby siedziec cicho.
PS. Jako osoba o podejrzanym poziomie kultury moglem ci odpowiedziec Pocaluj mnie dupe, ale pod rozwage zadadykuje ci slowa Janerki: "Gdy mój rezon sie zamienia w ozon/ A to jest juz troche nizszy poziom/ Wiec na co mi te ceremonie/ I zenada na odchodne/". Aluzju ponial?
WAB

Postprzez Asja 2004-06-27, 10:40 pm

WNS WNS WNS :lol:
Asja
Gwiazda

re

Postprzez Qba 2004-06-27, 10:53 pm

tylko czekalem na riposte WAB'a i sie nie zawiodlem... :D
Qba

Postprzez LucasUSA 2004-06-28, 4:17 am

Oooo, jaki ten WAB madry... A ile zna trudnych slow... Oooo... Chyba sobie ten wywod wydrukuje :lol:
P.S. Przepraszam, ze nie w temacie :), ale nie moglem sie powstrzymac, aby wyrazic swoj podziw.
LucasUSA

Postprzez lukes 2004-06-28, 9:51 am

incognito napisał(a):WAB widzę że nie potrafisz ostatnio napisać nic na poziomie.

:D :D :D :D :D

WAB napisz cos na poziomie :wink:
lukes
no spin

Postprzez Squadron 2004-07-16, 2:26 pm

Obrazek

Ja osobiście niejestem rasistą i potempiam rasizm...
Wedłóg mnie rasizm to głupota tak samo jak nazizm...

Obrazek
Squadron
Legionista

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników