Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Morpheus napisał(a):Co do krojenia to mam takie same poglądy jak WAB.
Jednak jeżeli już była zbiórka to według mnie spalenie tych szali to zły pomysł. Jednorazowe "przedstawienie" i do widzienia.
Nie wiem jak to wyglądo od strony technicznej ale czy nie lepiej było te szale pozszywać w "flagę" i wywieszać na płocie najoryginalniejszą chyba w Polsce (jeśli nie na świecie) flagę? Albo doszyć po obu stronach kawałki materiału z napisem np. "Nasze <flaga z szali> ofiary".
Myślę że to byłoby o wiele lepsze i oryginalne. :) Taka flaga na pewno wzbudzała by większe (i z pewnością skrajnie różne) opinie. A tak spalicie i po zabawie.
WAB napisał(a):Morf- ty jestes ofiara impotencji intelektualnej. Proponuje nastepujaca obesrwacje uczestniczaca: 1.nalej do wanny wody 2. Wejdz na drabine 3. skocz na "glowke" 4. Zobacz co bedzie z twoim mózgiem. Prognoza: bedzie plywal po powierzchni, bo jest lzejszy od wody. A i jedz duzo zelaza, bo to poprawia komunikacje na linii glowa-palce-klawiatura. Wyjatkowo nie pozdrawiam.
WAB napisał(a):Morf- ty jestes ofiara impotencji intelektualnej. Proponuje nastepujaca obesrwacje uczestniczaca: 1.nalej do wanny wody 2. Wejdz na drabine 3. skocz na "glowke" 4. Zobacz co bedzie z twoim mózgiem. Prognoza: bedzie plywal po powierzchni, bo jest lzejszy od wody. A i jedz duzo zelaza, bo to poprawia komunikacje na linii glowa-palce-klawiatura. Wyjatkowo nie pozdrawiam.
twari napisał(a):Glosujemy na najslabsze.. yyy... nie ta bajka... :D chcialem powiedziec ze moze by tak zrobic jakas mini sonde? Bo wielu uwaza ze spalenie takiej zdobyczy jest bledem! Potrwa to jakies 30 sekund a zbierania bylo troche... a wywieszenie na plot moglo by dac mocny efekt! I to wsrod wszystkich druzyn!
YO napisał(a):Jak dla mnie przekozacki pomysł. Morf masz u mnie browara :D Ciekawe tylko czy pomysł przejdzie. Ale mnie osobiście się bardzo podoba :D Znakomita flaga na wyjazdy, nikt jeszcze nie zrobił takiej flagi. Morf zmień nicka na geniusz :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników