Franz napisał(a):A można wiedziec ile jest tych szali mniej więcej :?: 8)
Nie mam pojecia moze ze 30 m :)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
ATR napisał(a):A więc chcecie te szaliki spalić tak? A ktoś wziął pod uwagę taką możliwość sprzedania ich np. przez internet i za tą kasę zrobić oprawę??
ATR napisał(a):A więc chcecie te szaliki spalić tak? A ktoś wziął pod uwagę taką możliwość sprzedania ich np. przez internet i za tą kasę zrobić oprawę??
Sprzedaz przez internet to byloby juz paserstwo. A szaliki nie zostaly skrojone, tylko UKRADZIONE. No chyba, ze ktos kupil i podarowal. A kazdy ktory taki szalik ukradl jest ZLODZIEJEM. I niczym nie rozni sie od tych, ktorzy malolatom kradna komorki itp. Tak, ze moze odwazni napisza, ktorzy dali szale i sa ZLODZIEJAMI. Zapraszam
SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN napisał(a):EEE tam od razu złodzieje "jak sie cos przyklei do łapy to oddam do sklepu kibica " :lol: A poza tym to jest zajebisty pomysła z tym dywanem z szali.
Możecie mi napisać na jakim meczu " Ognista Brygada" zamierza go wykorzystać w jaki sposób
PS: Nie wiecie moze kiedy będzie terminarz 2 ligi i z kim gramy pierwszy mecz ??
Morpheus napisał(a):Co do krojenia to mam takie same poglądy jak WAB.
Jednak jeżeli już była zbiórka to według mnie spalenie tych szali to zły pomysł. Jednorazowe "przedstawienie" i do widzienia.
Nie wiem jak to wyglądo od strony technicznej ale czy nie lepiej było te szale pozszywać w "flagę" i wywieszać na płocie najoryginalniejszą chyba w Polsce (jeśli nie na świecie) flagę? Albo doszyć po obu stronach kawałki materiału z napisem np. "Nasze <flaga z szali> ofiary".
Myślę że to byłoby o wiele lepsze i oryginalne. :) Taka flaga na pewno wzbudzała by większe (i z pewnością skrajnie różne) opinie. A tak spalicie i po zabawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników