Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
rkwa napisał(a):WIELKIE DZIĘKÓWECZKI dla Albiona i Kaliego za zajebistą gościne.WIELKIE DZIĘKÓWECZKI dla całego ZAGŁĘBIA za chwile których nie zapomne do końca życia!!!Dziekóweczki dla piłkarzy Zagłębia,dla Ultrasów,wszystkich kibiców Zagłębia i wszystkich tych dzięki którym ten sezon będzie dla mnie zajebistym wspomnieniem.WIELKIE DZIĘKI.
LEGIA & ZAGŁĘBIE NA ZAWSZE!!!
PS.DZIĘKÓWECZKI za konkretne wsparcie w Katowicach.
PS2.Drugoligowiec NASZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC..... :)
Pozdrówki.
Albion napisał(a):rkwa napisał(a):WIELKIE DZIĘKÓWECZKI dla Albiona i Kaliego za zajebistą gościne.WIELKIE DZIĘKÓWECZKI dla całego ZAGŁĘBIA za chwile których nie zapomne do końca życia!!!Dziekóweczki dla piłkarzy Zagłębia,dla Ultrasów,wszystkich kibiców Zagłębia i wszystkich tych dzięki którym ten sezon będzie dla mnie zajebistym wspomnieniem.WIELKIE DZIĘKI.
LEGIA & ZAGŁĘBIE NA ZAWSZE!!!
PS.DZIĘKÓWECZKI za konkretne wsparcie w Katowicach.
PS2.Drugoligowiec NASZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC..... :)
Pozdrówki.
Milion nie dziękuj tylko szykuj chatę na Deyna Cup:) Ja przyjadę, i mam już paru chętnych na ten wyjazd. Przy okazji, zapraszam do siebie na 2 ligę:) Pozdr. ziomal. LEGIA & ZAGŁĘBIE
DaMi napisał(a):DaMi napisał(a):W najbliższyn numerze NL będzie o fecie z okazji awansu :D
No i kto czytał :?: :?: :?: :wink:
^m@rcin^ napisał(a):Cytat z NL :
" Tylko jeden rok trwala tulaczka ZAGLEBIA w 3 lidze. Po roku zmagan nasi przyjaciele udowodnili ,ze nalezy im sie co najmniej 2 liga"
Cos mi tu nie pasuje :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników