KONKURS NA PROJEKT NOWEJ FLAGI

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Flaga

Postprzez fabian 2003-04-24, 12:33 pm

- Kopernik była kobietą a Gierek hools'em
[/quote]

To jest najlepsze ;) Jak ma byc "jajcarsko" czy "prowokacyjnie".

A tak powaznie, pomysl z Gierkiem jest zdrowo p.... Nie jest to miejsce, żeby dyskutowac o dość wątpliwych "osiągnięciach" pana G., więc sobie daruje. Niech argumentem będzie to, co padło już wcześniej na tym forum,
że flaga ma łączyc, a nie dzielić. ZERO POLITYKI. Konstruktywnie: Flaga z miastami jest super.
fabian

flaga

Postprzez voytech 2003-04-24, 12:37 pm

Klocek & Fan1906: to forum to nie miejsce na dyskusje o polityce. :!:
voytech

Postprzez kondi 2003-04-24, 12:43 pm

Flaga z nazwami miast i napisem Z@GŁEBIE będzie bardziej się kojarzyła z grupą netowców niż podobizna G i tu musicie mi wszyscy przyznać rację.

Tak jak powiedział fan1906 "DZIELI nas wiele spraw (...) jeden klub ŁĄCZY nas" - I nie ważne, że ktoś ma inne poglądy polityczne, słucha innej muzyki ..itd Dobrze, że jesteśmy rosądnymi facetami, pamiętajmy, że łączy nas klub - NASZE ZAGŁĘBIE, także nie dajmy się zwariować.

pozostańmy normali - pzdr
kondi

flaga

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-24, 12:43 pm

To co do Hayd Parku przeneis ten temat ??
A tak na powaznie to jestem za zrobieniem flagi Ludzi z Forum
typu Z@GŁĘBIACY !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Monti 2003-04-24, 12:50 pm

A tak mam nadzieje na zamkniecie tego głupiego tematu. Tak sobie pomyślałem gdybyście juz na meczu tą WASZĄ flage z Gierkiem powiesili obok flagi Legii z głową Dejny. Zajebiście nie ? Zestawienie pierwsza klasa.
Monti
Moderator

Postprzez klocek 2003-04-24, 12:52 pm

Własnie to forum to nie miejsce na rozmowe o polityce, ale to wy znaczy oponenci tego pomysłu zaczeliscie pisać, ze jest to propagowanie komunizmu ,socjalizmu i zaczeliscie wyliczac rozne rzeczy z przeszłości.

Proponując pomysł flagi z Gierkiem chodziło mi oto ,ze bedzie to bardzo ciekawa i prowokacyjna flaga,która można traktować z przymrużeniem oka, a jednoczesnie ta flaga odwoływałaby się w ironiczny sposób do historii,symboliki i tradycji regionu. Kumacie. :idea:
klocek

Postprzez fabian 2003-04-24, 12:57 pm

klocek napisał(a):Własnie to forum to nie miejsce na rozmowe o polityce, ale to wy znaczy oponenci tego pomysłu zaczeliscie pisać, ze jest to propagowanie komunizmu ,socjalizmu i zaczeliscie wyliczac rozne rzeczy z przeszłości.

Proponując pomysł flagi z Gierkiem chodziło mi oto ,ze bedzie to bardzo ciekawa i prowokacyjna flaga,która można traktować z przymrużeniem oka, a jednoczesnie ta flaga odwoływałaby się w ironiczny sposób do historii,symboliki i tradycji regionu. Kumacie. :idea:

Ani trochę :(
fabian

Postprzez Tomano 2003-04-24, 1:29 pm

Pomysl z flagą Czerwone Zaglebie uwazam ogólnie mowiac za nietrafiony. Czy autorzy tego pomyslu wogóle pamietaja komune? Watpie. taka flaga dla mnie wcale nie jest zabawna, to bylby obciach. inna sprawa to to , ze wogole nie powinnismy mieszac polityki do sportu. zreszta nawet jesli taka flaga by powstala znam wiele osob ze mna wlacznie ktore nigdy nie pozwola aby cos takiego zawislo na Ludowym. pozdrawiam
Tomano
Adventure Group

Postprzez fabian 2003-04-24, 1:32 pm

fabian napisał(a):
klocek napisał(a):Własnie to forum to nie miejsce na rozmowe o polityce, ale to wy znaczy oponenci tego pomysłu zaczeliscie pisać, ze jest to propagowanie komunizmu ,socjalizmu i zaczeliscie wyliczac rozne rzeczy z przeszłości.

Ani trochę :(

ja ani troche nie poczuwam się do takiej "tradycji, historii i symboliki regionu". Jesli mam sie dołączyć i czuc, że ta flaga reprezentuje forumowiczów, to nie ma byc tam nic o czerwonych, czarnych, komunistach, socjalistach, faszystach - których jednako pierdolę. Mają być tylio czerwono - zielono -biali cyberfani ;)
fabian

Postprzez bankier 2003-04-24, 4:52 pm

tak Monti - brawo - cenzorze zablokuj ten temat ;)

a jesli chodzi o resztę nic nie stoi na przeszkodzie aby powstaly i inne flagi... bedzie to miłe dla oka jak na płocie na Ludowym zawisną nowe fany.

ja dalej jestem za flaga z hasłem CZERWONE ZAGŁĘBIE!!! i mam nadzieję, że na meczu z myszkowskim ks podyskutujemy na temat wykonastwa takiego projektu.

ps. a co miał Jan Kiepura do Zagłębia?
bankier

heheh

Postprzez Krzyś_Centrum 2003-04-24, 8:02 pm

Ja jestem za pomysłem Z@głębie albo Z@głębieacy.
W DG jest fajne hasło na murze:
JESTESMY DOBRYM PRZYKŁADEM ZŁEGO PRZYKŁADU!!!
można je wykozystać.
Albo
Nienagani w naganności :lol:
POZDRO
Krzyś_Centrum

Postprzez bankier 2003-04-24, 8:05 pm

f@kt Z@głębiacy jest t@k orygin@lnym pomysłem j@k:
- gieksi@rze
- legi@
- wiśl@cy
- i inne zawierajace "małpę"

t@k@ jest moj@ opini@ ;))))

b@nkier
bankier

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-24, 8:11 pm

bankier napisał(a):f@kt Z@głębiacy jest t@k orygin@lnym pomysłem j@k:
- gieksi@rze
- legi@
- wiśl@cy
- i inne zawierajace "małpę"

t@k@ jest moj@ opini@ ;))))

b@nkier

Gdzie widziales flage gieksi@rze i legi@ ????
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bankier 2003-04-24, 8:28 pm

no fakt pojechałem za daleko - flaga Legii to przecierz Cyberf@ni ;)
a jeśli chodzi o gieksę to chyba kiedys mi cos takiego mignęło przed oczami...

ps. no jak tam składamy się na flagę CZERWONE ZAGŁĘBIE czy nie? po tej całej dyskusji niech wreszcie każdy z Was sie okresli.

ps. monti zawiodłes mnie... myślałem, że masz umysł otwarty na nowości, a ty tkwisz w średniowieczu i bujasz brednie (razem z voytechem) o tym, że przyniesiemy wstyd Zagłębiu i cała Polska będzie się z nas śmiać! a ty jeden będziesz musiał bronić honoru klubu znad Brynicy! myslałem, że będzie to dyskusja żywa (taka jest) i doprowadzi do jakiś wniosków (flaga) - a tu na razie kapa (ideologiczne brednie komuniźmie)! nawet głupiej ankiety sie nie da przeprowadzić? bo co - może ktos boi sie wyników (?) (moim zdaniem zainteresowanie tym tematem jest na tyle duże, że chetnych do oddania głosu znalazło by sie wielu! a tu wręcz przeciwnie - post o zamknięciu tematu bo co??? bo przynosi wstyd i hańbę - dla mnie to kpina! tak własnie cenzury nam tu trzeba jak za gomułki i bieruta!

ps. jestem bardzo ciekawy waszej reakcji jakby na którymś z meczów pojawiła się na Ludowym taka flaga (oczywiście z wizerunkiem Gierka)?
bankier

Postprzez Soyer 2003-04-24, 8:59 pm

Bankier - cos za bardzo sie unosisz. Jesli ma powstac flaga ludzi z forum to ma to być decyzja dużej większości użytkowników a tak nie jest.
A co miał Kiepura do Zagłębia? - a to że grał w Zagłębiu a szczegółnie dlatego wolę flagę z Kiepurą - BO ZNANY BYYŁ I JEST NA CAŁYM ŚWIECIE i nad jego wizerunkiem nie będzie waśni między kibicami. Ironię to sobie zróbcie z psa Pluto a nie z Gierka.
Soyer
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice