przez Jas 2004-06-19, 8:16 pm
Jak wy lubicie sie czepiac :shock:
Tak orientacyjnie to za ile miesiac, dwa bedziecie mowic, ze wszyscy kibice hmmm Szczakowej, Gieksy, Legii 8) to zaglebia :? osobiscie stwierdzam, ze z wszystkich tam bedacych ludzi 1/3 to kobiety nie myslace bedac tam o piłce, a 1/2 to dziadki, ktore za przeproszeniem w tylku maja Zagłębie, bo od lat chodza na Sarmacje albo nigdzie... a jak juz by mieli cos wybrac to pewnie Górnik - Was kojażą z Legią, a w tamtych czaseach Legia (sami wiecie).
Ja nie mowie, ze wszycy, ani nawet, ze ktokolwiek (poza mna) tam był za GieKSą, ael qrcze nie wciskajcie mnie i sobie głupot :?
EDIT:
Do druggie postu. To, ze jedna osoba byla w waszych barwach odniosło się do waszych postów - przeczytaj wcześniejsze "wszyscy na sarmacje w barwach" itp
Ja naprawde nikomu nie wmawiam, ze tu jest kto inny, zersztą Ci co zaglądają na Nasze forum wiedzą jakie mam zdania na temat GieKSy na zagłębiu (nie znam osobiscie nikogo kto by nadal (napewno) jeździł z Będzina - poza mną znowu :) )
Wracając do meczu to "Będzińska Żyleta" :lol: faktycznie mnie zaskoczyła, a 2 gol z (15 sektora) wyglądał na spooooooooorego spalonego...