NIE Dla Trąbek ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez krzywy 2004-03-25, 10:06 pm

na miedzi pojawila sie jedna trabka w mlynie....
wydaje mi sie iz juz w to miejsce nie wroci.... :lol:
krzywy

Postprzez xXx_1906 2004-06-16, 10:30 pm

Sorczak, że wygrzebałem ten dosyć stary temat, ale sezon ogorkowy chyba mi się udziela :roll:

http://sport.onet.pl/936664,wiadomosci.html

Chodzi mi w tym artykula głównie o ten fragment:
"Organizatorzy zastanawiają się też, jak wyeliminować ze stadionu... trąbki. - Nie mamy wpływu na to, co mają na straganach sprzedawcy pamiątek. Możemy jednak delikatnie prosić kibiców, by z trąbkami dali sobie spokój lub chociaż używali ich oszczędniej. Rozśpiewany kibic jest dużo bardziej skuteczny - tłumaczy Góra."
Widać na górze w końcu zauważyli, że trąbki nie mają nic wspólnego z dopingiem. Miejmy nadzieję, że zrozumieją to również stadionowi trębacze.
xXx_1906

Postprzez Wuzel 2004-06-17, 8:01 am

Heh lubię wąchać mech :]

Ja jestem zwolennikiem trabek, owszem lecz tylko trąbię wtedy, gdy jest faul na naszym zawodniku lub decyzja sędziego jest niesłuszna. Przykład - mecz z Chrobrym. 86 minuta i każdy wydawał dźwięki, gdy sędzia pokazał czerwoną. W innnych sytuacjach zalecam i stosuję doping gardłowy :)

Pozdro dla tych co są zwolennikami gazowych ( heh) , żadna róznica, efekt ten sam ( prawie)

Pozdro @LL Fans
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Monti 2004-06-17, 9:36 am

Stanowce i zdecudowane NIE .
Monti
Moderator

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-06-17, 5:14 pm

Ostatnio na moim osiedlu tylko widze jakis małolatów z tymi trabkami i az mi sie włosy na głowie jeza ze złosci..Cały czas trabia jelenie...:| Nie i jeszcze raz nie dla trabek
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Asja 2004-06-17, 5:25 pm

Mnie te trąbki wyprowadzają max z rónowagi.
Gość koło mnie na meczu z Chrobrym - nie miał cudownego życia. Opuścił stanowisko trębacza po usiłowaniu kilkukrotnego zatrąbienia.

A najgorsze jest to że te debilowate dzieciaki chodzą po osiedlach w nocy i też trąbią.

Precz z tym dziadostwem :!: :!: :!: :twisted:
Asja
Gwiazda

Postprzez xXx_1906 2004-06-17, 10:48 pm

Qrde jak by to powiedzieć. Wygrzebałem ten temat nie dla tego żeby poznać Waszą opinię na temat trąbek (wiadomo że większośc jest na nie), tylko dlatego, że w końcu ktoś z góry zainteresował się tym problemem czyli niby ta cała akcja "NIE dla Trąbek" coś dała. Ciekawy jestem jak to będzie z tym meczem Polska-Anglia (wiem że do niego jeszcze sporo czasu), mam nadzieję, że nię będzie już tego szitu na Śląskim bo ostatnio jak tam byłem to myślałem, że jestem na żużlu. Wiadomo, że będzie sporo Angoli na tym meczu i ich doping będzie na pewno dobry. Trochę przypałowo byłoby gdyby 1/3 Śląskiego trąbiła. Osobiście wydaje mi się, że jeśli już jacyś organizatorzy nie chcą tych trąbek na stadionie to może wreszcie uda się wywalić ten szit ze stadionów. Co o tym sądzicie czy to już koniec trębaczy?
xXx_1906

Postprzez Albion 2004-06-18, 4:01 am

A co jak chce sobie przyjść nsa mecz z dzieciakiem który chce sobie potrąbić i ch** go obchodzi że tak nie wypada? Mam mu powiedzieć "Synku nie wolno trąbić bo to przypał?"
Ja mu powiem kiedy wolno trąbić a kiedy nie. I nikt mu tej trąbki nie zabierze bo dostanie wpierdól. Trębacze, tak! Ale nie zagłuszający dopingu! Kiedy jest doping to trąbki milkną.
Albion

Postprzez Wuzel 2004-06-18, 7:56 am

Popieram :)
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez robercik 2004-06-18, 1:13 pm

ja jestem przeciwny trabkom. wole jak caly stadion gwizdze lub buczy jak jest cos nie tak z sedzia,a nie ryk trabki.

poza tym trebacze zagluszaja doping. ja osobiscie wole sobie pospiewac.
robercik

Postprzez Franz 2004-06-18, 2:18 pm

Albion napisał(a):A co jak chce sobie przyjść nsa mecz z dzieciakiem który chce sobie potrąbić i ch** go obchodzi że tak nie wypada? Mam mu powiedzieć "Synku nie wolno trąbić bo to przypał?"

Ja bym mu tak powiedział, jak mu się nie spodoba to trudno, niech chodzi na mecze siatkówki...

Stanowcze nie dla trąbek :!: :!: :!:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez xXx_1906 2004-06-18, 3:02 pm

Albion napisał(a):Trębacze, tak! Ale nie zagłuszający dopingu! Kiedy jest doping to trąbki milkną.

OK niech Ci będzie. Fajnie to napisałeś tylko jak to się ma do rzeczywistości? Bo mi się wydaje, że ostatnimi czasy dopingiem na reprze był tylko hymn Polski a później słyszałem trąbki no może sporadyczny doping, ale jednym słowem wszystko wypadało słabo. Na Polska-Anglia nie chciałbym słyszeć tych trąbek tylko doping dla Polaków tak jak kiedyś to było na Łazienkowskiej. Takie moje zdanie.
xXx_1906

Postprzez Misiek DG 2004-06-18, 3:28 pm

Albion napisał(a):A co jak chce sobie przyjść nsa mecz z dzieciakiem który chce sobie potrąbić i ch** go obchodzi że tak nie wypada? Mam mu powiedzieć "Synku nie wolno trąbić bo to przypał?"
Ja mu powiem kiedy wolno trąbić a kiedy nie. I nikt mu tej trąbki nie zabierze bo dostanie wpierdól.

Albion jest wyjście z tej sytuacji - na mecz zabierasz dzieciaka, nie zabierasz trąbki i masz wszelkie problemy z głowy. :D

KIBICE NA STADIONY, JELENIE DO LASU :!: :!: :!:

WOLNE STADIONY - BEZ TRĘBACZY :!:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez PawełK 2004-06-19, 3:58 pm

Franz napisał(a):Ja bym mu tak powiedział, jak mu się nie spodoba to trudno, niech chodzi na mecze siatkówki...

Stanowcze nie dla trąbek :!: :!: :!:

Całkowicie popieram! Dziś /Liga światowa w siatkówce/ i przynajmniej co 5 kibic/łoś/ z trąbką :roll:
PawełK
pyszałek

Postprzez Albion 2004-06-19, 7:08 pm

Misiek. Dla dzieciaka to frajda potrąbić sobie trochę, ważne że ja będe miał to pod kontrolą. Racja dla ŁOSI STOP , ale dla trąbenia pod kontrolą tak. Wiem że nie da się tego skontrolować w 100% ale ja dzieciakowi i tak wezmę trąbke i będzie wiedział kiedy ma sobie zatrąbić. Gdyby każdy myślał tak jak ja to nie byłoby problemu z trąbkami na stadionach , tzn. w przerwach meczu można potrąbić , wtedy kiedy nie ma zupełnie dopingu też można.
To co było dzisiaj na Sarmacji to żenada , Łosie w sezonie godowym:)
Albion

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice