Zagłębie Sosnowiec - Chrobry Głogów (09.06.2004) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez BrzydaL 2004-06-09, 10:42 pm

Pod tym http://www.trybuny.com/categories.php?cat_id=400 linkiem jest sporo fotek z meczu [kibice i pilkarze]
BrzydaL

Postprzez fabian 2004-06-09, 11:06 pm

zgredos napisał(a):WOJTEK to Górski był w szaliku? Ciekawy jestem czy do Cracovii i Chorzowa pojedzie z nami w szaliku

Zgredos, on nie jest od tego, zeby jezdzic z kibicami. Dla mnie moze lazic w szaliku i fajnie, zeby chodzil na mecze u nas. Zobaczy doping i ultras, to moze wreszcie zrozumie dlaczego stadion a nie hala dla szermierzy. Wiesz jaka media kreuja opinie o kibicach i nigdzie indziej jak na stadionie jej nie da się zmienić.

Proponuje, żeby dać władzom trochę czasu, padły pewne deklaracje, będziemy ich obserwować i rozliczać, a na razie lepiej nie iść z nimi na wojnę. Pozdrawiam.
fabian

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-06-10, 12:22 am

SOSNOWIEC* napisał(a):Ale i tak najlepszy motyw ANDRZEJ KRZYWY ANDRZEJ 8)

:D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez mlody1906 2004-06-10, 8:41 am

nie wiem czy ktos to jeszcze zauwazyl ale mecz sedziowal ten sam arbiter, ktory wzbudzil tyle kontrowersji w meczu jesiennym w Glogowie ... od razu rzucil mi sie w oczy ten lysy sedzia
mlody1906
Adventure Group

Postprzez warchlak 2004-06-10, 10:53 am

brawo dla prezydenta górskiego który wreszcie się wybrał na mecz :wink: widać było ze mu się głupio zrobiło jak wszyscy śpiwali - "chcemy stadionu".a tak ogólnie to była spoko atmosfera nie licząc tych bijatyk o koszulki.
warchlak
Prowokator

Postprzez Asja 2004-06-10, 11:12 am

Dla mnie to nie powinien sie pojawiać wogole na stadionie - zwłaszcza ze ta wizyta bardziej była wymuszona niż chciana. Był bo poprostu wypadało...
Głupio mu sie zrobiło ale tylko przez chwile - jak wsiadał do bryki to już sie tak głupio nie czuł.... :roll:
Asja
Gwiazda

Postprzez zgredos 2004-06-10, 11:59 am

fabian napisał(a):
zgredos napisał(a):WOJTEK to Górski był w szaliku? Ciekawy jestem czy do Cracovii i Chorzowa pojedzie z nami w szaliku

Zgredos, on nie jest od tego, zeby jezdzic z kibicami. Dla mnie moze lazic w szaliku i fajnie, zeby chodzil na mecze u nas. Zobaczy doping i ultras, to moze wreszcie zrozumie dlaczego stadion a nie hala dla szermierzy. Wiesz jaka media kreuja opinie o kibicach i nigdzie indziej jak na stadionie jej nie da się zmienić.

Proponuje, żeby dać władzom trochę czasu, padły pewne deklaracje, będziemy ich obserwować i rozliczać, a na razie lepiej nie iść z nimi na wojnę. Pozdrawiam.

Fabian z tymi wyjazdami to był żart. Dobrze, że wkońcu dotarł na Ludowy i na własne oczy zobaczył w jakim stanie jest stadion miejski ( szkoda jeszcze, że nie było słońca i na tablicy było widać wynik) Pozdrowienia
zgredos

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-10, 12:03 pm

Dla mnie to nie powinien sie pojawiać wogole na stadionie - zwłaszcza ze ta wizyta bardziej była wymuszona niż chciana. Był bo poprostu wypadało...
Głupio mu sie zrobiło ale tylko przez chwile - jak wsiadał do bryki to już sie tak głupio nie czuł....

popieram
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-06-10, 12:35 pm

Dla wszytkich którzy uważają że pan prezydent dobrze zrobił iż pojawił się na stadionie. Otóż podczas spotkania z kibicami powiedział że pojawi się na stadionie kiedy Zagłębie będzie grało w II lidze co oznacza że słowa nie dotrzymał.

Mam nadzieje że nie postąpi tak samo w przypadku obiecanego stadionu i innych rzeczy.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez twari 2004-06-10, 2:56 pm

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Dla wszytkich którzy uważają że pan prezydent dobrze zrobił iż pojawił się na stadionie. Otóż podczas spotkania z kibicami powiedział że pojawi się na stadionie kiedy Zagłębie będzie grało w II lidze co oznacza że słowa nie dotrzymał.

Mam nadzieje że nie postąpi tak samo w przypadku obiecanego stadionu i innych rzeczy.

Ale wiesz- takie niedotrzymanie slowa jest raczej na "+" dla niego!
twari

Poprzednia strona

Powrót do Kibice