Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
zgredos napisał(a):WOJTEK to Górski był w szaliku? Ciekawy jestem czy do Cracovii i Chorzowa pojedzie z nami w szaliku
fabian napisał(a):zgredos napisał(a):WOJTEK to Górski był w szaliku? Ciekawy jestem czy do Cracovii i Chorzowa pojedzie z nami w szaliku
Zgredos, on nie jest od tego, zeby jezdzic z kibicami. Dla mnie moze lazic w szaliku i fajnie, zeby chodzil na mecze u nas. Zobaczy doping i ultras, to moze wreszcie zrozumie dlaczego stadion a nie hala dla szermierzy. Wiesz jaka media kreuja opinie o kibicach i nigdzie indziej jak na stadionie jej nie da się zmienić.
Proponuje, żeby dać władzom trochę czasu, padły pewne deklaracje, będziemy ich obserwować i rozliczać, a na razie lepiej nie iść z nimi na wojnę. Pozdrawiam.
Dla mnie to nie powinien sie pojawiać wogole na stadionie - zwłaszcza ze ta wizyta bardziej była wymuszona niż chciana. Był bo poprostu wypadało...
Głupio mu sie zrobiło ale tylko przez chwile - jak wsiadał do bryki to już sie tak głupio nie czuł....
Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Dla wszytkich którzy uważają że pan prezydent dobrze zrobił iż pojawił się na stadionie. Otóż podczas spotkania z kibicami powiedział że pojawi się na stadionie kiedy Zagłębie będzie grało w II lidze co oznacza że słowa nie dotrzymał.
Mam nadzieje że nie postąpi tak samo w przypadku obiecanego stadionu i innych rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników