Mieć Koszulkę Za Wszelką Cenę ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Greg1906 2004-06-09, 9:16 pm

pszemko napisał(a): Mam tylko taką cicha nadzieje ze ci kolesie to byli znajomi tego mlodszego chlopaka i oddali mu to co jako pierwszy "zdobł".

Nie byli to znajomi ale oddali :). A ten młodszy wcale nie jest taki młody.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Wuzel 2004-06-09, 9:18 pm

Gicz, dzicz i reszta "kibiców" do zoo :)

Szacunek dla tych co mieli wstrzemięźliwość i nie robili wioski na stadionie.

W przeciwieństwie do tych mośków co ją robili i nawet nie pozwolili w spokoju zejśc piłkarzom.

PS. Do pieca z nimi :)
Wuzel
ÅšRODULAK

Postprzez zgredos 2004-06-09, 10:24 pm

Ciekawa rzecz trzech gości z niby ochrony leje jednego gościa a obok przebiega kilkudziesięciu innych. Ludzie te koszulki można było kupić za 20 PLN przed meczem
zgredos

Postprzez Sony 2004-06-09, 10:27 pm

wszystko było OK!!! Kto nie ma koszulki zapraszam do sklepiku! :)
Sony

Postprzez Robert 2004-06-09, 10:46 pm

dla mnie to BB dało przykład , ustawili sie przed płotem tak jakby chcieli pilnowac a pierwsi pobiegli do piłkarzy a reszta za nimi
Robert

Postprzez Codino 2004-06-09, 10:51 pm

No bo na początku pilnowali:) Koles, który pierwszy przeskoczyl przez siatke dostal mocno w ryj, tak ze reszta sie zaczela wracac:). A potem chyba sami nie wytrzymali i rzucili sie na pilkarzy...choc w sumie pewnie mieli taki zamiar.
Codino

Postprzez fabian 2004-06-09, 10:53 pm

A czego się spodziewaliście :?: Kibice na Ludowym są dokładnym odzwierciedleniem społeczeństwa (no może rozkład inteligencji w tej populacji ma lekkie odchylenie od standardowego :D ). Ja mam nadzieję, że na Radzionkowie się powstrzymają, bo nie mam zamiaru dostać gumową kulką przez jakieś pieprzone "znajdy".
fabian

Postprzez bankier 2004-06-10, 12:25 am

:|
Ostatnio edytowano 2004-06-10, 9:31 am przez bankier, łącznie edytowano 1 raz
bankier

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-06-10, 12:34 am

Stało co się stało i tyle w tym temacie.

A jak widać poziom wypowiedzi ludzi z PK dalej ten sam. fabian nie jedz na wyjazd do Radzionkowa jak chcesz to ci to ułatwie i nie wpuszcze do pociągu dla twojego dobra żebyś kulką nie zarobił.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez fabian 2004-06-10, 12:42 am

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Stało co się stało i tyle w tym temacie.

A jak widać poziom wypowiedzi ludzi z PK dalej ten sam. fabian nie jedz na wyjazd do Radzionkowa jak chcesz to ci to ułatwie i nie wpuszcze do pociągu dla twojego dobra żebyś kulką nie zarobił.
O co ci k***a chodzi? Tak Ci siÄ™ podobajÄ… takie znajdy, co sÄ… mocne w tlumie, a jak przyjdzie cos do czego co spierdalaja?
fabian

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-06-10, 12:50 am

O nic mi nie chodzi ale mam dosyć twojego użalająco-pouczającego tonu wypowiedzi.

To że tutaj trochę sobie popiszesz nic nie da, a nad ttakim tłumem nigdy nie zapanujesz i przyjmij to do świadomości.

A co do Radzionkowa moja oferta stale aktualna - oszczędź sobie i nam kolejnych postów z narzekaniami, że to pociąg był przeładowany, że za długo w kolejce na stadion stałeś, że podróz była do dupy itd.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez WAB 2004-06-10, 8:52 am

A moze kolega UWIELBIANYPRZEZWSZYSTKICH, zanim Fabian pozbawi nas swojego towarzystwa, pozbawilby to Forum swojego talentu. Juz wiemy ze jestes najmadrzejszy, juz nic nikomu nie udawadniaj. I nie uzywaj slów których nie rozumiesz. Poczytaj sobie co to jest swiadomosc, a dowiesz sie ze jest bytem autonomicznym, i nic nie mozna do niej przyjac. Jak postawisz wszystkim pociag, to bedziesz mogl wybierac kogo chcesz zabrac. A w tej chwili to mozesz isc do kosciola, w intencji przyjecia pewnych faktow do WIADOMOSCI.
WAB

Postprzez Royal_yf 2004-06-10, 9:39 am

k***a zbytnio nie udzialem sie na forum juz od dluzszego czasu ale jak k***a czytam wasze wypociny to mnie szlag trafia, fabian przestan pierdolic ze to ci sie nie podoba i tamto kim ty jestes zebysmy musieli czytac twoje wypociny ? nie podoba sie to nie jedz do radzionkowa pewnie w zyciu nie byles a moze 1 raz byles na wyjezdzie na ktorym trzeba jechac ponad 100 km, jedze na mecze 8 lat i jak przezyjesz 100 wyjazdow na Zaglebie to sie udzielaj a nie jak jest wyjazd 20 km do radzionkowa to zaczynasz szczekac, piszecie ze ochrona dala dupy to przyjdzie i powiedzcie to a nie szczekacie i obrazacie sie na forum jestescie pojebani
Royal_yf

Postprzez bankier 2004-06-10, 9:42 am

http://www.trybuny.com/details.php?image_id=2810
http://www.trybuny.com/details.php?image_id=2811
http://www.trybuny.com/details.php?image_id=2812

zdjęcie nie wymagają jakiegokolwiek komentarza... "koszulka za wszelką cenę"

:?
bankier

Pierdolony margines społeczny z Sosnowca

Postprzez Komenda Główna Policji 2004-06-10, 10:26 am

Już myślałem, że kibice w Sosnowcu zeszli z palm na ziemię i próbuja sie zachowywać jak ludzie. Niestety okoliczna żuli i menty społeczne muszą zostać wybite gdyż resocjalizować się chyba nie da. Bardzo dobrze że częśc dostała w ryj za nierozumienie języka polskiego. Podobno to nie był nakaz żeby nie wbiegać na boisko ale UMOWA - widocznie słowo kibica z Sosnowca jest warte tyle co gówno bobra. Szkoda tylko, że ci co wypłacali bęcki nie byli wcale lepsi ale i tak dzięki za te kilka strzałów - zawsze to lepiej jebnąć menta niż nie jebąć.
Ja rozumiem, że dla 6-latka koszulka piłkarska to mega zdobycz ale k***a o koszulke walczyli ludzie w wieku nastu i powyżej 20 lat - walczyli miedzy sobą kumple ze stadionu. Za 100 złotych pewnie by byli w stanie sobie całe rodziny powybijać.
Żenada. Mam nadzieję, że wybryki z Ludowego "pójdą w świat" i skończy się pierdolenie o "wspaniałych kibicach Sosnowca" - bo jednak większość z nich (niestety Brygado Fuoco - jesteście mniejszością, a szkoda) to wieśniaki, tyglodyci i debile, których się powino do obozów koncentracyjnych pozamykać i przerabiać na energię cieplną.
Może Sosnowiec to nie wyjątek bo kretynów w POlsce jest bez liku ale to nie tłumaczy, że jak wieś jest w innych klubach to w Sosnowcu też być musi. A tak poza tym w Szczecinie wieś z tego co kojarzę była zdecydowanie mniejsza (może tam są tańsze koszulki??? a ludzie mają się w co ubierać i nie muszą poturbowac piłkarzy żeby coś na siebie włożyć??).
Głupich nie trzeba siać - sami sie rodzą.

P.S. do Radzionkowa mają nie jechac najebani - buahahaha fantastyka.I kto będzie tego pilnował bo nie widzę żadnej ekipy która byłaby w stanie tego dopilnować??? ŻADNEJ.
Komenda Główna Policji

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników