Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Bilety do Katowic w piątek
W piątek legioniści rozegrają ostatnie spotkanie ligowe tej wiosny. W Katowicach nie zabraknie oczywiście kibiców z Warszawy. Jak nas poinformował klub, bilety będą w sprzedaży w piątek między 9 a 12 w kasach na Łazienkowskiej oraz w Katowicach na stadionie przy ulicy Bukowej 1. Taka a nie inna data sprzedaży spowodowana jest tym, że bilety dotrą do Warszawy dopiero jutro wieczorem. GKS przeznaczył dla nas 500 wejściówek. Ceny: 15 zł dla osób posiadających karty wyjazdowe, 20 zł dla pozostałych.
19_CWKS_16 napisał(a):Bilety do Katowic w piątek
W piątek legioniści rozegrają ostatnie spotkanie ligowe tej wiosny. W Katowicach nie zabraknie oczywiście kibiców z Warszawy. Jak nas poinformował klub, bilety będą w sprzedaży w piątek między 9 a 12 w kasach na Łazienkowskiej oraz w Katowicach na stadionie przy ulicy Bukowej 1. Taka a nie inna data sprzedaży spowodowana jest tym, że bilety dotrą do Warszawy dopiero jutro wieczorem. GKS przeznaczył dla nas 500 wejściówek. Ceny: 15 zł dla osób posiadających karty wyjazdowe, 20 zł dla pozostałych.
to ladnie przywalili w chuja :!: :!:
Wally napisał(a):W Ja akurat wtedy problemu nie miałem, bo wyłożyłem te 21zł. Teraz mam coś cienko z kasą i mało prawdopodobne, że wspomogę Legię...
Marcin, kurcze udziela Ci sie klimat dzieciakow-kolegow z Legii ? Po co takie teksty na forum, bardzo chcesz, zeby w nas policja postrzelala jak w Wisle? Co ma byc to bedzie, ale nie ma co nakrecac sytuacji przed meczem, szczegolnie, ze ty akurat jestes z tych myslacych w przeciwienstwie do niektorych, ktorzy czytaja to forum. Pozdrawiam.^m@rcin^ napisał(a):Wally napisał(a):W Ja akurat wtedy problemu nie miałem, bo wyłożyłem te 21zł. Teraz mam coś cienko z kasą i mało prawdopodobne, że wspomogę Legię...
Bo jestes dupa ja nawet jak nie bede mial zlotowki to jade :)
fabian napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Wally napisał(a):W Ja akurat wtedy problemu nie miałem, bo wyłożyłem te 21zł. Teraz mam coś cienko z kasą i mało prawdopodobne, że wspomogę Legię...
szczegolnie, ze ty akurat jestes z tych myslacych w przeciwienstwie do niektorych, ktorzy czytaja to forum. Pozdrawiam.
dominik napisał(a):a wiecie może czy ten pociąg jedzie najpierw przez dąbrowe?? :oops:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników