Vlepki 3 edycja projekty

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Vlepki 3 edycja projekty

Postprzez ^m@rcin^ 2004-05-31, 1:08 pm

Wiem ,ze niedawno wyszla 2 edycja ale mozna juz pomalu myslec o 3 :)
Co sadzicie o wydaniu wiekszych Vlepek obecnie mozna spotkac vlepki Cracovi Wisły maja one ok 7 cm . GKS tez juz ma wieksze Vlepy ciezko bedzie je jedna zalepic :)

Na 1 arkusz wejdzie ok 12-15 Vlepek. Piszcie co o tym sadzicie i czekamy na projekty. Dobrze by bylo wydac nowe Vlepki na pierwszy mecz w 2 lidze.
Adek i Grag do dziela :lol:
Ostatnio edytowano 2004-07-06, 3:48 pm przez ^m@rcin^, łącznie edytowano 1 raz
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: Vlepki 3 edycja projekty

Postprzez Greg1906 2004-05-31, 1:39 pm

Wypuszczenie w tak niewielkim odstępie czasu następnej partii to niedobry pomysł.
- Robimy sami sobie konkurencję, zrobiliśmy bardzo dobrą 2 edycję i trzeba poczekać aż się wszystkim znudzi ich kupowanie i dopiero wtedy brać się za 3 edycję.
- Poza tym zrobienie dobrych projektów takich jak w naszej edycji, to nie jest pstryknięcie palcem. Prawda jest taka, że lepszych projektów niż te które zrobiliśmy nie będziemy mieć.
- Jeżeli nie będziemy mogli zrobić dobrej edycji to lepiej nie róbmy jej wcale. Cieszmy się tym co mamy. Co z tego, że niektóre ekipy wypuszczają n-tą edycję skoro większość z nich można o kant d... potrzaść.
Poza tym na razie nie będę mógł pomóc w robieniu nowych projektów.

Sam pomysł wypuszczenia większych wlepek jest dobry. Ale musiało by to być dosłownie kilka dużych, ciekawych wlep w arkuszu. Ale jest na to za wcześnie.
Greg1906
Nadzieja białych

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-05-31, 1:45 pm

Wiem ,ze za wczesnie ale projekty mozna juz robic a Vlepy sie wyda w polowie wakacji na poczatek rundy.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2004-05-31, 1:46 pm

DOKLADNIE GREG.I NIE MOŻNA ROBIĆ POWTÓREK.NIECH ZEJDĄ WSZYSTKIE Z TEJ EDYCJI A POTEM MYŚLMY O INNYCH.TERAZ TO ZBYTECZNE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Alexander de Large 2004-05-31, 2:06 pm

^m@rcin^ napisał(a):Co sadzicie o wydaniu wiekszych Vlepek obecnie mozna spotkac vlepki Cracovi Wisły maja one ok 7 cm . GKS tez juz ma wieksze Vlepy ciezko bedzie je jedna zalepic

ja myśle o VLEPISKACH formatu A4
spoko będa wyglądały w pojazdach komunikacji miejskiej
WOJTEK napisał(a):NIECH ZEJDĄ WSZYSTKIE Z TEJ EDYCJI A POTEM MYŚLMY O INNYCH

przecież jak ktoś ma jakieś ciekawe pomysły to na c*** z tym czekac,
juz mozecie z tym cisnać, a co do daty wydania tych durnych naklejek to inna sprawa
Alexander de Large

Postprzez Erazmus 2004-05-31, 2:37 pm

^m@rcin^ napisał(a):Wiem ,ze niedawno wyszla 2 edycja ale mozna juz pomalu myslec o 3 :)
Co sadzicie o wydaniu wiekszych Vlepek obecnie mozna spotkac vlepki Cracovi Wisły maja one ok 7 cm . GKS tez juz ma wieksze Vlepy ciezko bedzie je jedna zalepic :)

Na 1 arkusz wejdzie ok 12-15 Vlepek. Piszcie co o tym sadzicie i czekamy na projekty. Dobrze by bylo wydac nowe Vlepki na pierwszy mecz w 2 lidze.
Adek i Grag do dziela :lol:

Nasze nowe wlepki mają wielkość 8 cm x8 cm . Fajnie wyglądają tylko nie wszędzie można je nakleić 8)
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Gość 2004-05-31, 3:39 pm

Projekty można już przedstawiać, od przybytku głowa nie boli.
Jednak z wypuszczeniem 3 edycji bym się wstrzymał. Niech najpierw znudzą się, (skończą) te z drugiej edycji.
Gość

Postprzez Alexander de Large 2004-05-31, 4:18 pm

Erazmus napisał(a):Nasze nowe wlepki mają wielkość 8 cm x8 cm . Fajnie wyglądają tylko nie wszędzie można je nakleić 8)

Zapodaj jakiegoś linka a jeśli nie macie umieszonych tych wlep na necie to jak masz mozliwosc zeskanuj jakies fajniejsze i przeslij mi na maila, spoko?
Alexander de Large

Postprzez adek 2004-05-31, 5:44 pm

Chyba sie Marcinie nieco pospieszyles. Pomysl i wykonanie wymaga czasu przy zalozeniu, ze kazda nastepna edycja ma byc niegorsza od poprzedniej.
Jezeli chodzi o wieksze vlepki zawsze mozna wykorzystac projekty z drugiej edycji, do tego niepotrzebne sa nowe projekty. Najpierw jednak proponowalbym rozprowadzic te, ktore juz sa. Osobiscie nie eksperymentowalbym z rozmiarami i patrzyl na to co robia inni.
adek

Postprzez Greg1906 2004-05-31, 6:24 pm

adek napisał(a): Jezeli chodzi o wieksze vlepki zawsze mozna wykorzystac projekty z drugiej edycji, do tego niepotrzebne sa nowe projekty.

Dokładnie kilka projektów które uzyskały najlepsze oceny w głosowaniu forumowiczów można by wydać w większej formie. Ale dosłownie parę i nie za szybko. Nawet początek nowego sezonu to za wcześnie. Poza tym jest jeden mój projekt który nie wszedł :). Adek wątpię czy uda się nam zrobić lepsze projekty od tej edycji. Także nie ma gdzie się spieszyć.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez adek 2004-05-31, 7:57 pm

Greg1906 napisał(a):
adek napisał(a): Jezeli chodzi o wieksze vlepki zawsze mozna wykorzystac projekty z drugiej edycji, do tego niepotrzebne sa nowe projekty.

Dokładnie kilka projektów które uzyskały najlepsze oceny w głosowaniu forumowiczów można by wydać w większej formie. Ale dosłownie parę i nie za szybko. Nawet początek nowego sezonu to za wcześnie. Poza tym jest jeden mój projekt który nie wszedł :). Adek wątpię czy uda się nam zrobić lepsze projekty od tej edycji. Także nie ma gdzie się spieszyć.

Nigdy nie jest tak, zeby nie moglo byc lepiej. Zgadzam sie co do tego, ze nie ma gdzie sie spieszyc.
adek

Postprzez Erazmus 2004-05-31, 7:58 pm

Alexander de Large napisał(a):
Erazmus napisał(a):Nasze nowe wlepki mają wielkość 8 cm x8 cm . Fajnie wyglądają tylko nie wszędzie można je nakleić 8)

Zapodaj jakiegoś linka a jeśli nie macie umieszonych tych wlep na necie to jak masz mozliwosc zeskanuj jakies fajniejsze i przeslij mi na maila, spoko?

Prosze bardzo 8)

http://slasknet.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1784

http://slasknet.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1797
Erazmus
Wrocławianin

heeeee

Postprzez Alexander de Large 2004-05-31, 9:06 pm

Obrazek --- to mi sie podoba, takie spoko, ładne i przejrzyste ;]
Obrazek --- a to Obrazek, to już jest mistrzostwo świata!
tylko te dwa jakos mi tak przypadly do gustu ;]
Alexander de Large

Postprzez edddie 2004-05-31, 9:55 pm

Ta vlepa podobne do biletu to jedna z ładniejszych, które pojawiły się we Wrocku. Świetnie wygląda i wykonanie super a rozmiar 8x8 naprawde stanowi całkiem dobre rozwiązanie. Dzisiaj w tramwaju jak je ponaklejałem to pięknie rzucały się w oczy.

57 lat tradycji to takie w stylu retro.

Z tych naszych modeli najnowszych w dużym rozmiarze fajnie wygląda logo Śląska w stylu Lonsdale i szachownica w barwach.

Jeśli ktoś ma chęć na pare wlepek to pisac na prv to podeśle

Hej Śląsk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez iZZi 2004-06-01, 10:17 am

nektore vlepy Zagłebia prezentują się całkiem konkretnie, ale nie przesadzajcie z klejeniem , bo co jakąś u was nakleje to na drugi dzien jej nie ma :( :wink:
a był okres ze w 805 czulem sie jak w domu :wink:
iZZi

Następna strona

Powrót do Kibice