Włokniarz Kietrz !!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2004-05-30, 8:06 pm

NIE WIEDZIALEM GDZIE TO WKLEIC

Po ostatnim przegranym eczu Tomek Rzasa jako jedyny podziekowal kibicom za doping
Obrazek
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bankier 2004-05-30, 9:49 pm

:mrgreen:

poważny temat - jednak traktuję go z przymrużeniem oka!
bankier

Postprzez YO 2004-05-31, 8:14 am

WOJTEK napisał(a):WAŁKOWALIŚMY TEMAT KILKA RAZY.NIE MOŻNA TAK ZROBIĆ BO KTO ZAPŁACI PODATEK?I KOMU PRZEKAZALIBY TĄ KASĘ?OSOBIE PRYWATNEJ NIE MOŻNA, A STOWARZYSZENIA ŻADNEGO NIE MA. :? :? :?

A nie można dogadać się z klubem? Klub podnosi cenę biletów o 50 groszy, opłaca podatek a resztę tej kasy daje FB?
Czyli:
(ilość sprzedanych biletów) razy (50 groszy) minus (podatek od 50 groszy) przekazuje FB?

I trzeba założyć Stowarzyszenie. Będzie można komu przekazać.
YO

Postprzez ARAS1906 2004-05-31, 8:28 am

Była taka opcja, ale Dyroktor Wojciech R. stwierdził, że klub w statucie nie ma zapisu o możliwości przekazywania darowizn itp.
Dlatego jak szanowny Sąd Rejestrowy w K-cach :evil: zdecyduje się wkońcu zakończyć proces rejestracyjny to będziemy działać w kirunku Ustawy o pożytku publicznym i wolontariacie, a wtedy nie powinno być problemu.
ARAS1906
Środula

Postprzez kobialka 2004-05-31, 12:35 pm

Wydaje mi sie, ze Pan R. powinien w koncu sie obudzic z tego stanu w jakim sie znajduje...
Mecz bez dopingu jest co najmniej dziwny...mysle, ze odebrali go tak zarowno kibice jak i pilkarze, ktorzy grali jak grali....
nie jestem przyzwyczajona do ciszy na stadionie...w koncu przychodzimy tam po to, by dopingowac naszych Chlopakow...
Ale zdaje sobie sprawe, ze nalezy zrobic jak najwiecej by dzialacze klubu nie wypinali sie na to, co robi FB i reszta kibicow...w koncu zalezy nam na tej samej sprawie...Zaglebiu Sosnowiec....
Popieram dzialania chlopakow z FB i mam nadzieje, ze jednak wlasciwi ludzie w koncu zdecyduja sie ich wspomoc....
Milo patrzec na to, co pokazuje FB na meczach,oprawy sa naprawde wielkie i zwracaja na nie uwage nie tylko nasi kibicie... wiele klubow moze nam pozazdroscic tego, co dzieje sie na naszych meczach....

czy ma tego zabraknac?
Mam wielka nadzieje, ze nie...
pozdro
kobialka

Postprzez Franz 2004-05-31, 12:50 pm

kobialka napisał(a):Mecz bez dopingu jest co najmniej dziwny...mysle, ze odebrali go tak zarowno kibice jak i pilkarze, ktorzy grali jak grali....

Ludzie od kiedy wy chodzicie na mecze :?: . Ja pamiętam jak nawet w drugiej lidze na meczach doping był rzadkością, wcześniej w niższych ligach również różnie bywało, a wy się teraz przejmujecie jednym meczem :? . Ludzie dajcie sobie troche spokoju klub leci w kulki a kibice mają udawać że jest OK :?: .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez YO 2004-06-01, 10:06 am

kobialka napisał(a):Mecz bez dopingu jest co najmniej dziwny...mysle, ze odebrali go tak zarowno kibice jak i pilkarze, ktorzy grali jak grali....

Zgadzam się z kobiałką, że mecz bez dopingu to kapa. Co nie zmienia faktu, że jak klub leci w kulki, to kibice mają przymknąć oko i nie zaprotestować. Jak działacze dalej będą sobie nas olewać, to trzeba kontynuować protest do zwycięstwa.
YO

Poprzednia strona

Powrót do Kibice