Włokniarz Kietrz !!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez bankier 2004-05-28, 6:49 pm

Popieram protest!
bankier

Postprzez Gość 2004-05-28, 6:52 pm

Popieram!!

Jestem ciekaw co na to druga strona?
Gość

Postprzez DaMi 2004-05-28, 7:13 pm

Zagłębie to My a nie Rudy :!: :!: :!: :evil:
DaMi

Postprzez YO 2004-05-28, 7:43 pm

Protest jak najbardziej uzasadniony, zamiast flag możnaby wywiesić jakiś transparent. Co do dopingu to wielka szkoda że nie będzie w pierwszej połowie, ale jak ktoś nie potrafi docenić tego co robi FB i dać kilkaset obiecanych złotych na oprawę, to nie pozostaje nic innego jak oglądać pierwszą połowę dłubiąc słonecznik. Będzie mi ciężko, ale jakoś może wytrzymam. Ta historia z tymi fałszywymi biletami też mi zalatuje fikcją, ale może się mylę i tak było naprawdę :x
Pytanie: dlaczego FB może dostać 50 groszy od sprzedanego biletu w sklepiku, a nie może dostać takiej kwoty od każdego biletu sprzedanego w kasie?
Jak na mój rozum to w interesie Rudego powinna być pomoc finansowa FB, dzięki oprawom i dopingowi na stadion będzie przychodzić coraz więcej kibiców, czyli że wieksze też będą wpływy z biletów. Brak słów. Ktoś mi zjebał humor i na pewno się wszyscy domyślają o kogo chodzi.
YO

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-05-28, 7:50 pm

Obrazek

Obrazek

Nowy szalik cena 26 zł
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez musztra 2004-05-28, 8:33 pm

może się ubierzemy jutro na czarno w ramach protesetu przeciwko Panu R..... :?:
musztra

Postprzez stulatek 2004-05-28, 8:46 pm

http://www.sosnowiec.info/modules.php?n ... =0&thold=0

zajzyjcie i skomentujcie
jak dyrektor Rudy sie odezwie (aby cos sprostowac) to umieszcze jego argumenty
pzdr
stulatek
fryta

Postprzez edddie 2004-05-28, 9:19 pm

Już w meczu ze Śląskiem w Sosnowcu troche był przypał z biletami. Płaciliśmy więcej niż chyba było ustalane...ale no cóż...

to Wasze sprawy, więc nic mi do tego a fomę protestu popieram, może da im troche do myślenia.

Hej Śląsk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez Erazmus 2004-05-28, 9:59 pm

edddie napisał(a):Już w meczu ze Śląskiem w Sosnowcu troche był przypał z biletami. Płaciliśmy więcej niż chyba było ustalane...ale no cóż...

to Wasze sprawy, więc nic mi do tego a fomę protestu popieram, może da im troche do myślenia.

Akurat te sprawe znam dobrze bo zamawialem bilety. Chłopaki od Was ustalili z Rudym cene taka jaka my zalatwilismy z naszymi dzialaczami dla Was czyli 5 zł . Nam Rudy powiedzial ze z wami wszystko ustalil i przyslal bilety za 7 zl.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Oko 2004-05-28, 10:00 pm

Ja jestem za tym żeby na znak protestu nie wywieszać flag, przez 1 połowe zawiesić doping a w 2 połowie pokazać jak się bawi Zagłębie.
Oko

Postprzez musztra 2004-05-28, 10:41 pm

wszyscy nam probuja przeszkadzac jak nie Prezydent Górski to Dyrektor
Rudy. Dla mnie to jest chore żęby w 250 tysiecznym mieście najwiekszy klub sportowy nie mógł wywiązać sie " z umowy z kibicami na smieszną( 300-500 zł na jeden mecz) kwote w skali rocznego budżetu klubu"
Dla dyrektora klubu oraz Prezydenta miasta powinno być priorytetem aby ich klub był dobrze zoragnizowany kibicowsko ponieważ za dużą frekwencją idą sponsorzy którzy są tak nam potrzebni. Mam cichą nadzieje że w nie dalekiej przyszłości włądze miasta i klubu dojdą do podbnego wniosku jak ja :roll:
musztra

Postprzez viking 2004-05-28, 10:43 pm

W zasadzie faktycznie, przespanie pierwszej połowy to jedyny pomysł aby móc zaprotestować. Nie jestem dobrze poinformowany ale dziwi mnie to że na linii Kibice-Rudy nie funkcjonuje stały kontakt. Jakiś dzień czy godziny zarezerwowane na omawianie pomysłów czy pytań? Jeżeli coś nie pasi trzeba to sobie umieć powiedzieć wcześniej. Czy potrzebne są takie sceny na widowisku sportowym? Jeżeli PZPN wypuszcza (lub ma wypuścić!!) kolejny przepis, że prawdopodobnie race mają zniknąć z polskich stadionów (podobno żąda tego UEFA?) to wytłumaczyć to trzeba po ludzku....i na pewno raczej nie o to chodzi....Tu nie chodzi o kasę, bądźmy szczerzy słyszałem o sponsorach których odprawiali z kwitkiem ponieważ chcieli przeznaczyć po 500-1000zł miesięcznie, Dyrekcja mówiła że takie kwoty nie odgrywają znaczenia w piłce. Spokojnie z tych pieniędzy można by było sfinansować inną działalność klubową
np kibiców....Dyrektor 300 stówy mógłby wyłożyć z własnej kiesy w końcu dla niego to betka...? Jak widac przy pozostających do zakończenia sezonu u nas 2 spotkaniach trzeba jednak się zreflektować i znów rzucić hasłem w działaczy może coś takiego?:

"KLUB KIBICA WAS SZANUJE
A DYREKTOR (RUDY) OSZUKUJE !!!!" albo coś takiego:

"HONOR,SŁOWO, I SZACUNEK - TO KIBICÓW ZAGŁEBIA WARUNEK
KTO NAS DZISIAJ W DUPIE MA ? - NIESTETY DYREKCJA TRALALA "
viking

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-05-29, 5:54 am

Erazmus napisał(a):
edddie napisał(a):Już w meczu ze Śląskiem w Sosnowcu troche był przypał z biletami. Płaciliśmy więcej niż chyba było ustalane...ale no cóż...

Akurat te sprawe znam dobrze bo zamawialem bilety. Chłopaki od Was ustalili z Rudym cene taka jaka my zalatwilismy z naszymi dzialaczami dla Was czyli 5 zł . Nam Rudy powiedzial ze z wami wszystko ustalil i przyslal bilety za 7 zl.

Nam powiedzial ,ze ustalil z wami ze bilety beda po 7 zl a wam powiedzial ,ze ustalim z nami :?

A potem oczywiscie powiedzila ,ze on wcale nie mowil ,ze kibice Slaska beda placic tyle samo co my we Wrocławaiu czyli 5 zł
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez zgredos 2004-05-29, 10:22 am

Nie wiem czy protest coś zmieni W. Rudy jest pracownikiem klubu Zarząd będzie rozliczał Go z osiągnięć, wyników i organizacji. Wątpie czy ktoś z Zarządu spyta Go jak układają się stosunki z kibicami
zgredos

Postprzez Leyton 2004-05-29, 10:32 am

No tak, ale gdyby zarząd raz, drugi, trzeci zobaczył milczące trybuny, fatalną atmosferę i transparenty o dziwnej treści, to pewnie zapytałby jeden z drugim Pana Dyrektora "o co tu chodzi?" Ale zdaje się, że Prezes i cały zarząd dowiadują się o wynikach meczy Zagłębia z internetu albo z telegazety i dyrektora raczej o to nie zapytają
Leyton

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice