Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Carlos2503 napisał(a):no wlasnie gdzie bedziecie stac z vlepkami kolo mlyna ??Kamilsts napisał(a):Ja będę sprzedawał vlepki także śmiało kupujcie po 10 arkuszy wtedy obniże cenę 1 arkusza o grosza :-) i zapłacicie jedyne 19,90 !!!
Krawiec napisał(a):RaRy napisał(a):Poprostu cos takiego zrobiłem bo mnie nadeszła taka wena i tyle i wydaje mi sie ze nie musze sie tłumaczyc
Nie w tym rzecz Rary.
M@rcin dobrze wyczuł sytuację - myślałem , że znalazłeś dzieło Cześka w necie. Mogłeś od razu mówić, że Czesiek to ty i nie byłoby sprawy ;-)
Jest tak , że mieliśmy przypadki podawania się jakiś nie znanych nam osób za członków PK ( np. >>czarny), więc trzeba pilnować żeby sprawa się nie rozkminiła.
Odnosnie obrazka , to jak dla mnie oki .
-----------------------------------
Squad graficzny "Adek feat. Greg" , to mieszanka wybuchowa - wlepki są niesamowite. Dzięki Greg za ZD - orzeł w naszych barwach, który "pilnuje jakości", to strzał w "dychę". Marcin, zamawiam 2 arkusze na Odrę.
Pozdro
_ToMaSzEk_ napisał(a):wybacz sen sej, jakoś odruchowo mi się tutaj wkleiło... to wyjeb posta i wklej go tam
M(L)ody napisał(a):Siemka. To mój pierwszy post na waszym forum. Wielkie Pozdro dla kibiców zaje*** klubu jakim jest Zagłębie Sosnowiec. Sorki ale nie wczytywałem sie w to co jest wyżej dokładnie. Mam sprawe chodz mysle ze był już ten temat poruszany wcześniej to czy jak jestem z Warszawy moge w jakiś sposób nabyć vlepki ? Nie wiem poczta albo podacie mi namiary na kogoś z UB'03 albo Cyberf@nów którzy będa je rozprowadzać u nas?? Interesuje mnie qupno jakiś 5 arkuszy żeby rozpowszechniać Zagłębie w Warszawskich środkach lokomocji i nie tylko :D
Prosze o odpowiedź albo na priv albo tutaj. Wielke thx z góry.
P.s: Te Vlepy są Mistrzowskie !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników