Jakieś Pomysły Na Wyjazd z Polonią??

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Szadi

Postprzez _sZaDi_ 2003-04-12, 8:23 pm

Ghost 2003 napisał(a):Szadi jak cię słucham to przypomina mi się jedno powiedzenie: im bardziej poznaję ludzi tym bardziej wolę psy. ( tyczy się wszystkich twoich wypowiedzi )

napisz mi koles czy sie mam przejmowac ? powiedz kim jestes a nie podpisuje sie duch...znasz mnie? podejdz na meczu powiedz mi to w twarz,a nie napinaj sie na necie,pzdr! dla normalnych
_sZaDi_

Postprzez Gość 2003-04-13, 7:21 am

zaglebie1906- Hanys nie bluzgal to po c*** bluzgasz na niego
Gość

Re: hehehe!

Postprzez Tomaszek 2003-04-13, 7:48 am

zaglebie1906 napisał(a):mecz sie zaczyna o 11-00 a zbiorka bedzie pewnie o 8-30 wiec ja niejade i szadi masz racje ale mam 15lat to konto nie jest moje ale wiem kogo!
mam haslo bo dalem on_dg i on robi jakies figle!
niejade bo niebede3 chcial wsatwac o 6-00!
zeby jechac

TO k***a NIE JEDZ ŁASKI k***a NIEROBISZ.JESTES k***a PRZEJEBANY NIEJEDZIESZ TYLKO DLATEGO BO CI SIE WSTAC k***a NIECHCE.IDZ W CH-U-J-A STARY.
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez wasi(L) 88 2003-04-13, 6:25 pm

Pokażcie hanysom kto rządzi w południowej Polsce !!!!

LEGIA ZAWSZE Z ZAGŁĘBIEM "Braci się nie traci....."
wasi(L) 88

Postprzez PIAST 2003-04-14, 1:17 pm

BYŁ, BEDZIE, JEST PIAST GKS
Juz nie mozemy doczkeac sie środy bo mamy nadziej ze bedzie ciekawie w sosnowcy ZAWSZE PIAST&ODRA&POLONIA
A DO PEWNEJ WYPOWIEDZI WASZEJ SIE NIE ZGODZE ZE NA POLUDNIU RZADZI ZAGLEBIE & LEGIA ALE POMARZYC KAZDY MOZE

POZDROWKA DLA ODRY &POLONI
[/b]
PIAST

Postprzez Grochów 2003-04-14, 11:24 pm

No wlasnie,chlopaki,podajcie jakies szczególy tego wyjazdu,bo z Wawy napewno troche ludu bedzie!W tym ja :wink:
Grochów

Postprzez Kamilsts 2003-04-14, 11:32 pm

zaglebie1906 ! Naprawdę jesteś przejebany !!!

Masz 15 lat więc jesteś już chyba w Gimnazjum ???? A twoje wypowiedzi są tragiczne :-( zastanów się !!!
A propos jeżeli nie pojedziesz do Bytomia przez to że nie chce ci się wstać to nie uważaj się za kibica ! Co to za poświęcenie dla klubu???
Najlepiej jakbyś mógł pospać do 12 a potem żeby cię mamusia przywiozła na meczyk co??? Coś strasznego!!!!
Kamilsts

Postprzez Szarusiek 2003-04-15, 1:12 pm

Bilety do Bytomia sa po 8 zl :) Wasz klub zamowil u ans ich 500 sztuk, i jezeli wszystko poslzo zgodnie z planem to dzisiaj je odbiora
Polonia Bytom on-line
Szarusiek

Do 'kamilsts'

Postprzez zaglebie1906 2003-04-15, 1:44 pm

No i wreszcie ktos mnie tu do szegos skłonił!
Ja nietylko posiadam nick'zaglebie1906' posiada moje hasło także jeden z takich ziomk ów poziomków jak'on_dg'
Wstać mi się chce co kilkukrotnie podkreślałem w swoich wypowidziach
Moje wypowiedzi teraz są śmieszne ale jak kiedyś prowadziłem serwis www.zaglebie.z.pl jeszcze przez www.zaglebie.alpha.pl i jdnet.pl to miałem serwis w którym było 300osób dziennie prowadziłem go przez rok puźniej przez 6 miesi.ęcy przerwy a puźniej start ale już do kitu
Więc wielke sorry:) , że moje wypowidzi są tragiczne w wykoanniu to fakt.
Ja uważam siebie za kibica miałem 8Lat jak zaczołem jeździć na mecze a puźniej 3lata przerwy i od nowa!
Jeżdże na mecze zawsze pod nieweidze moich rodziców nigdy im niemówie , że jade na mecz także mamusia nigdy mnie niezawiozła na mecze , a to wszystko za sprawą zdarzenia z meczu Zagłębie - Mień Lipno
jeszcze w trzeciej lidze i w ten dzień moja mam przekonała się potwierdzeń z tv , że na meczach dzieja się złe rzeczy.
Mianowicie kibice puścili wielki balon który był podpalony jeśli sobie dobrze przypominam????Spadły jakieś części na Pana z który mwracaliśmy w tramwajce i wtedy opowidexziałco mu sie wielce strasznego stało w pales 'ziaziu'.

Ta wypowiedź zostanie napewno skomentowana źle chociaż niektórzy czytelnicy tego forum byli na tym meczu i pamiętają zajścia podczas puszczenia dwóch balonów.
Wtedy stałęm na boisku jako trampkarz Zagłębia i Miałęm wst ęp na murawe ............

Ta wypowiedź jest niena temat i do dupy oczym sam wiem ale chciałęm wytłumaczyć wypowiddź która mnire troszke wkurwiła!!

Jeśli ja niepojade to życzę wam wielkiej i zajebistej zabawy na tym meczu i wspaniałego przygotowania ultrasów , żeby zrobili oprawe meczu jakiej w żyicu 'polonia' niebyła by wstanie ztworzyć!!

p.s. Jazda Jazda Jazda Jazda
zaglebie1906

Jakie Kozaki

Postprzez 'YeNyFuck' 2003-04-15, 2:07 pm

No wiecie co???
Qwa :
Szadi.TomAszEk
Jak widze na tym forum kozaczki jesteście niezmierne.....
Jakis chłopak 'zaglebie1906' niechce mu się wstać to c*** z wamic mam taką sytuacje jak on mi starsi niepozwalali jeździc na mecze ale mnie to olewka!!!
Teraz klimace w bojówce Legi a wy tu Klimaty Wkręcacie No Nie!!
Może chłopaczek trafi dojakiejś bojówki kozaki szybko tracą!
Gnębienie ludzi nic nieda albo SzAdi besztasz amstata na innych tematach a ukopał by cię jak PsA ja cie osobiscie nieznam wpadne na pisata szadi dowiem sie ktory top ty i porozmawiamy@!
Czuje się zdesperwoany patrząc na wypowidzi takich idiotów jak:
'Amstat' 'SzAdi' 'zaglebie1906' 'ToMaSzEk'
Najlepiej spierdalajcie z tego forum ja osobiście z fumflami zatrzymaliśmy się w Będzienie a Inni już w Dąbrowie Górniczej ale jeśli możecie wskazać jak się z wami skontaktować odbijam swoje cztery litery w jedne z cafe i mnie to nudzi jutro dojedzie ekipa!!!

p.s.Co z was za wilecy bracia nieszanujecie swoich .
FucoBrigade coś ztworzyło Mumin congratolations & SzAdi i R@rY.
SzAdI pogadamy na meczu??
Ale o tym skąd ściągnołeś tego gifa zajebisty!

No narka mam nadzieje , że się jutro zklimacimy!
A wy trzymajcie za siebie mnie tak jak SzAdI gnęboi innych gnębił juz śwP.SaDo . Mam nadzieje , że się jakoś zaklimacicie!
Aha ja jak zaczołem jeździć na mecze to miałęm 16lat!!!
Teraz mam 25 byłem może na 100 Wyjazdach!!!!!!!!
'YeNyFuck'

Czemu??

Postprzez 'YeNyFuck' 2003-04-15, 2:08 pm

VCzemu u was trzeba się rejestrowac na odpow2idzin an nasyzm nietrzeba jaki zonk!!!!
'YeNyFuck'

Postprzez Kamilsts 2003-04-16, 12:11 am

??? O co chodzi ???
Kamilsts

WYJAZD

Postprzez obeLix 2003-04-17, 10:43 am

mam pytanie czy jest organizowana jakas zbiorka kiboli Zaglebia na mecz z Polonia ?
obeLix

Postprzez kibic_GKS_Kat 2003-04-17, 12:40 pm

Lo zesz k***a, ale to forum pojebane :!:

Poczytojcie sobie sami kilka ostatnich wypowiedzi, idzie sie umrzic ze smiechu :!:

Jednak gorole to gorole. Zal mi was jednoczesnie i smieszno jak czytam co tu wypisujecie.

mimo wszystko pozdro zza Brynicy :!:
kibic_GKS_Kat

Postprzez bankier 2003-04-17, 1:49 pm

mimo wszystko - to qrwa dlaczego wpisujesz się na naszym forum? chcesz wnieść coś do dyskusji?

a co do poprzednich wypowiedzi na tym forum, to jak znam zycie były pisane pod wpływem (ale qrwa co ty masz do naszego furum - na twoje cie juz nie zapraszają) ???
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice