Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Greg1906 napisał(a):Jeżeli nie pospieszymy się z wlepkami Zagłębia Dąbrowskiego to ktoś nas wyprzedzi :mrgreen:. http://www.gks.witaj.pl/forum/viewtopic ... c&start=40
Kiedy czytam te ich głupoty to mam ochotę zrobić wlepkę "Katowice na zawsze z Zagłębiem" :) .
:shock: :shock: :shock:adek napisał(a):Greg1906 napisał(a):Jeżeli nie pospieszymy się z wlepkami Zagłębia Dąbrowskiego to ktoś nas wyprzedzi :mrgreen:. http://www.gks.witaj.pl/forum/viewtopic ... c&start=40
Kiedy czytam te ich głupoty to mam ochotę zrobić wlepkę "Katowice na zawsze z Zagłębiem" :) .
chyba im zaszkodzil nadmiar dwutlenku wegla
Morpheus napisał(a):
To my robimy w takim razie całą edycję: Szopienice, Nikiszowiec, Giszowiec, Janów, Zawodzie, Załęże i jakie tam jeszcze inne dziury nie są.
Greg1906 napisał(a):Kiedy czytam te ich głupoty to mam ochotę zrobić wlepkę "Katowice na zawsze z Zagłębiem" :) .
Morpheus napisał(a):
To my robimy w takim razie całą edycję: Szopienice, Nikiszowiec, Giszowiec, Janów, Zawodzie, Załęże i jakie tam jeszcze inne dziury nie są.
*c*i*c*h*y* napisał(a):Morpheus napisał(a):
prosze tylko nie Szopienice :lol:
Franz napisał(a):*c*i*c*h*y* napisał(a):Morpheus napisał(a):
Po ostatnim meczu ze Śląskiem w Szopienicach powinni znać piosenki Zagłębia :wink: . W końcu doping u nas był niczego sobie :lol: .
*c*i*c*h*y* napisał(a):Franz napisał(a):*c*i*c*h*y* napisał(a):Morpheus napisał(a):
Po ostatnim meczu ze Śląskiem w Szopienicach powinni znać piosenki Zagłębia :wink: . W końcu doping u nas był niczego sobie :lol: .
Tylko nie wiem czy chcieli tego słuchać w końcu Szopienice są za ruchem lub gieksą a Zagłębia nie lubię ! przynajmnie duuuża większość :) w koncu jak do tramwaju 15 się drą wypier**** no to raczej co z sosnowcem związane nie zbyt lubią :wink:
CharoN^ napisał(a):Tutaj napiszę miły akcent z linii autobusowej 34. Spotkałem tam 2 vlepki 8), jedna z duchem FB 03, a druga Brygada Łatwopalna :twisted:. Ładnie się prezentują w 34 :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników