Kultura Hip-Hop Na Ludowym ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-03-30, 9:13 pm

login napisał(a):Własnie chodzi mi bardziej o tych skinów bo to własnie z tego co wiem niechca jezdzic bo sie ich boja :wink: :wink: :wink: mi to tam kolo paly :shock:
A TO DZIWNE??JA MYSLAŁEM,ZE WŁASNIE ONI SIĘ BOJĄ. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez login 2004-03-31, 11:31 am

Oni tzn. Kto?? :?: :?: :?:
login

Postprzez Kamilsts 2004-03-31, 11:34 am

Oni czyli OBCY !!!!!!!!! Są wśród NAS !!!!!!!
Kamilsts

Postprzez Siara 2004-04-02, 9:03 am

Na Naszym stadionie nie ma takich problemow,przynajmniej juz teraz.Ja sam np. słucham punk rocka i nazi dla mnie jest fe...
Ale na stadionie Ludowym jest miejsce dla kazdego czlowieka...
Podro dla wszystkich positive... :wink:
Siara
Żółta kartka

Postprzez piwo 2004-04-11, 6:52 pm

po pierwsze chory temat mzoe za niedlugo beda pytania w stylu: czy przyjsc w jinsach czy ortalionach buahahaa. jezeli jakis maly łebek przychodzi na szeroko ubrany pali szluga przeklina i jest w paczce i sie popisuje to sorry ale madafaka i kozak z niego bo robi to dla szpanu, jezeli przyhcodzi koles na szeroko ubrany i nie udaje chlopkaow z ferajny to spoko pokobicuje (nie wyzywa) takich hip hopowcow-kibicow to ma byc coraz wiecej :D jeszcze jedno stadion ludwy to ma byc stadion tolerancyjny i jeszcze drugie to jest to ZAHCOWANIE "KIBICOW ZAGLEBIA" NA MECZU Z WALKA MOGLO BY BYC LEPSZE BO UKRADANIE FLAG JEST DLA MNIE CHORE MAMY BYC DORYMI KIBICAMI ZYJĄCY ZE WSZYSTKIMI W ZGODZIE A NIE SAMA ZAWISC I NIENAWISC BO TYM NIC NIE WSÓRAMY JAK BEDA SAME "USTAWKI" BUYRFY ITP POZDRO FOR ALL BBOYS AND FOR KAMILSTS
piwo

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-04-11, 7:05 pm

piwo napisał(a):po pierwsze chory temat mzoe za niedlugo beda pytania w stylu: czy przyjsc w jinsach czy ortalionach buahahaa. jezeli jakis maly łebek przychodzi na szeroko ubrany pali szluga przeklina i jest w paczce i sie popisuje to sorry ale madafaka i kozak z niego bo robi to dla szpanu, jezeli przyhcodzi koles na szeroko ubrany i nie udaje chlopkaow z ferajny to spoko pokobicuje (nie wyzywa) takich hip hopowcow-kibicow to ma byc coraz wiecej :D jeszcze jedno stadion ludwy to ma byc stadion tolerancyjny i jeszcze drugie to jest to ZAHCOWANIE "KIBICOW ZAGLEBIA" NA MECZU Z WALKA MOGLO BY BYC LEPSZE BO UKRADANIE FLAG JEST DLA MNIE CHORE MAMY BYC DORYMI KIBICAMI ZYJĄCY ZE WSZYSTKIMI W ZGODZIE A NIE SAMA ZAWISC I NIENAWISC BO TYM NIC NIE WSÓRAMY JAK BEDA SAME "USTAWKI" BUYRFY ITP POZDRO FOR ALL BBOYS AND FOR KAMILSTS

Widzę że znalazłeś nowe słowo w języku polskim jak ukradanie. Gratuluje intelektu i zdolności słowotwórczych.

I nie oceniaj kto jest chory a kto nie bo ci niby "chorzy" panowie pewnie jakbyś im to powiedział to uczynili by cię mniej sprawnym ruchowo niż jesteś.

Poza tym co ci do tego, jak tego nie lubisz nie komentuj. Przychodź na stadion dłub słonecznik i będzie ci z tym dobrze.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Greg1906 2004-04-11, 8:41 pm

Piwo nie przesadzaj, chyba nie chcesz zrobić z kibiców Zagłębia kółka różańcowego. Poza tym widziałeś tam jakąś nienawiść? :wink: A te flagi prawie same spadły.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez xXx_1906 2004-04-11, 10:16 pm

piwo napisał(a):po pierwsze chory temat mzoe za niedlugo beda pytania w stylu: czy przyjsc w jinsach czy ortalionach buahahaa. jezeli jakis maly łebek przychodzi na szeroko ubrany pali szluga przeklina i jest w paczce i sie popisuje to sorry ale madafaka i kozak z niego bo robi to dla szpanu, jezeli przyhcodzi koles na szeroko ubrany i nie udaje chlopkaow z ferajny to spoko pokobicuje (nie wyzywa) takich hip hopowcow-kibicow to ma byc coraz wiecej :D jeszcze jedno stadion ludwy to ma byc stadion tolerancyjny i jeszcze drugie to jest to ZAHCOWANIE "KIBICOW ZAGLEBIA" NA MECZU Z WALKA MOGLO BY BYC LEPSZE BO UKRADANIE FLAG JEST DLA MNIE CHORE MAMY BYC DORYMI KIBICAMI ZYJĄCY ZE WSZYSTKIMI W ZGODZIE A NIE SAMA ZAWISC I NIENAWISC BO TYM NIC NIE WSÓRAMY JAK BEDA SAME "USTAWKI" BUYRFY ITP POZDRO FOR ALL BBOYS AND FOR KAMILSTS

Buahahahaah swietny tekst nawet w topicu o dowcipach nie ma lepszych. Czekam na nastepne :wink:
xXx_1906

Postprzez piwo 2004-04-12, 12:23 pm

czyli gleba:) kcialem cos napisac to se napisalem a kolka rozancowego nie kce robic ale niech ochorna nie wpuszcza na stadion opitych ludzi a i tak najlepszym kibicem jest pani terasa :wink:
piwo

Postprzez amstat 2004-04-12, 1:02 pm

heheh zjadłem buta
amstat
Fanatyk

Postprzez DaMi 2004-04-12, 1:42 pm

piwo napisał(a):czyli gleba:) kcialem cos napisac to se napisalem a kolka rozancowego nie kce robic ale niech ochorna nie wpuszcza na stadion opitych ludzi a i tak najlepszym kibicem jest pani terasa :wink:

Opici czyli pijani :?: :?: :?: :? :wink: :D
DaMi

Postprzez lukes 2004-04-12, 1:47 pm

DaMi napisał(a):
piwo napisał(a):czyli gleba:) kcialem cos napisac to se napisalem a kolka rozancowego nie kce robic ale niech ochorna nie wpuszcza na stadion opitych ludzi a i tak najlepszym kibicem jest pani terasa :wink:

Opici czyli pijani :?: :?: :?: :? :wink: :D

:D :D a mzoe opici=obici :wink:
lukes
no spin

Postprzez qpas 2004-04-12, 4:00 pm

no coment !!!! piwo buahahaha
qpas

Postprzez Bas 2004-04-12, 4:05 pm

piwo idolu mój Obrazek

dawaj dalej Obrazek Obrazek Obrazek
Bas
Żółta kartka