przez Aneczka 2004-04-11, 9:54 pm
:evil: Dokładnie tak jak pisał Tomano:) mój temat, a raczej moje zapytanie, nie jest po to by dzielić kibiców na lepszych czy gorszych :evil: Zadałam pytanie jak postrzega się kibiców, bo jak byś zauważył w temacie jest tam wyrażanie napisane że Ci co jeżdżą na wyjazdy są niejednokrotnie "mniejszymi" kibicami od tych którzy wcale nie jeżdżą ! I chciałam zauważyć że uwzględniłam tam też moją opinie. Denerwuje mnie to że nie raz się z czymś takim spotyka.
Wojtek, jejku mi nie chodziło o to że Ci co jeżdżą są mniej wierni ! Mówię tylko że takie wyliczanie nieraz jest denerwujące, że ktoś ma więcej wyjazdów to jest lepszy ! A może akurat ktoś nie mógł gdzieś jechać ! I napisałam też że kibice jeżdżący na wyjazdy są lepiej postrzegani!! (ale po prostu nie raz bez przesady!!!!) Nie każdy zna powód dlaczego dana osoba nie jeździ Szacunek dla tych jeżdżących ! ale nie zapominajcie o tych którzy nie jeżdżą, bo oni też są wiernymi kibicami, mają i noszą ZAGŁĘBIE W SERCU !
Krawiec podzielam też Twoje zdanie ! Myślę ze jest wiele kibiców którzy z tych czy innych powodów nie jeżdżą na wyjazdy, a co niektórzy nawet nie chodzą na mecze ! I nie mówię tu o "osobach" które "kozaczą" że są kibicami, bo to jest modne czy coś, ale o ludziach którzy Wiarę, Zagłębie mają i mieć zawsze będą w sercu !
Na Dobre I Na Złe ! Zawsze w sercu ZAGŁĘBIE !
A i Paweł NIE PODCIĄGAM NIKOGO POD JEDNĄ KRESKE :!: :!: :!: tylko mówie i pisze żeby nie zapominać także o tych którzy kibicują swojej ukochanej drużynie w "domu" :!: (wiadomo: większym szacunkiem dazy się osoby jeżdżące ale...) pozdro
Ostatnio edytowano 2004-04-11, 10:47 pm przez
Aneczka, łącznie edytowano 1 raz