Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
*c*i*c*h*y* napisał(a):No cóż ja chodze do szkoły w Katowicach i muszę słuchać ich gwary :x (a to chyba najgorsze tym bardziej jak ktos jest zielony w gwarze ślaskiej) , praktycznie nic do nich nie mam , nie licząc tego że hanysi śmierdzą :lol: (wiem co mówie , a jak nie wierzycie zapytajcie warchlaka jak był raz ze mną w Szopienicach no to odrazu nas cofneło :wink: ) ,a wojna pomiedzy nami a hanysami będzie trwała jeszcze spory czas bo nie widać końca jak narazie tej wojny :!: :!: :twisted: :twisted:
POZDRO :!: :!:
P.S--> TAKIE MOJE ZDANIE BO WIEM CO MÓWIE
ALE OGÓLEM NIC DO NICH NIE MAM
warchlak napisał(a):zgodze sie z wypowiedziami niektórych ze nie wszyscy hanysi są żli.znam pare osób co pochodzi ze śląska i jest nawet spox(co prawda jest mało takich osób ale zawsze)hanyski jak najbardziej są spox bo nie dość że ładne to jeszcze chętne :D :D :D (żart)
xXx_1906 napisał(a):[b]A ja tam twierdzę że nasze zagłębiowskie dziewczyny są o niebo lepsze.[/b] :wink:
ully napisał(a):A ja w wojsku miałem kilku kolegów hanysów ,i niektórzy z nich byli naprawde spoko.Byli oni głównie z okolic Rybnika ,i ci co znali sie na piłce kibicowali Górnikowi.W sumie jest to region jak inne,są ludzie w porządku jak i poj.....A naprawde co mnie u hanysów wkur...........,to ich niemieckie przywiązanie. Większość z nich ma gówno wspólnego z Deutschami ,a uważają się za wielkich niemców
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników