Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Temat zostaje zmieniony na Slask przyjedzie do Sosnowca !
^m@rcin^ napisał(a):Sektor miesci ok 500. Stadion 6000 (wyremontowane sektory) Zobacz fotki z meczu z Polonia tam widaac sektor gosci. Albo zapytaj Erazmusa on widzial !
guardian napisał(a):Mam problem :( stary mnie nie chce puścić do Sosnowca ;( możecie mi poradzić jakich argumentów użyć, aby zmienić jego decyzje ? Bo on się boi, że dostaę po łbie od Was :lol: JA CHCĘ DO SOSNOWCA !!!!! ;(
guardian napisał(a):Mam problem :( stary mnie nie chce puścić do Sosnowca ;( możecie mi poradzić jakich argumentów użyć, aby zmienić jego decyzje ? Bo on się boi, że dostaę po łbie od Was :lol: JA CHCĘ DO SOSNOWCA !!!!! ;(
CharoN^ napisał(a):Do meczu z moich wyliczeń pozostało jakieś 294 godz. :wink: Moim zdaniem nasz sektor gościnny powinien pomieścić nawet około 750-800 kibiców przyjezdnych. Obawiam się jedynie że nie pomieścimy się poprostu na meczu ze Śląskiem ... :?, jest to całkiem możliwe, wkońcu nikt nie pójdzie usiąć na najniższych rzędach. Schody zapełnione -> normalka. Powinni udostpęnić ten sektor stojący (bodajże już wykończony). Co do sprawy guardiana, to masz już sensowną odpowiedź ze strony Thomiego :wink:.
Podsumowując :
Niedziela, 18.04.2004. godz. 16.00 wszyscy na ESTADIO DE
LUDOWY ! :wink:
Erazmus napisał(a):Powiedźcie ile flag da się rozwiesić na naszym sektorze tzn. gości :) ? Zastanawiam się właśnie jakie flagi zabrać na Ludowy ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników