Zagłębie Sosnowiec - Rozwój Katowice (14.04.2004) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Zagłębie Sosnowiec - Rozwój Katowice (14.04.2004) ...

Postprzez IQ 2004-04-05, 8:26 pm

Wszyscy piszą tylko o meczu ze Śląskiem, o oprawie na ten mecz itd.. A mało kto zwrócił uwagę na to, że w środę będzie nas wizytował SZEF :D CIMINELLI (czy jakoś tak). Niby tylko mecz z Rozwojem ale od tego czy mu się na meczu spodoba, czy nie, może dużo zależeć. Szkoda, że nie było go w sobotę bo myślę, że utwierdziłby się w przekonaniu, że dobrze zainwestował swoje pieniądze. Czyli niestety zamiast wszystkie siły skierować na mecz ze Śląskiem chyba powinniśmy stworzyć jakiś fajny klimacik na meczu w środę - taka mała picówka pod szefa :D . Trochę to może wygląda jak malowanie trawników przed inspekcją, ale jak Szef zobaczy parę flag, jakiś transparencik. jakąs racę i fajny doping to może się wzruszy :D i da trochę więcej kaski na Zagłębie. Tak sobie trochę żartuję ale nie do końca - wiele może zależeć od tego co Ciminelli zobaczy na ludowym w środę. To jest taki mały apel do FB - jakieś małe ultras + łzy szefunia = więcej kasy dla Zagłębia.
Pzdr
IQ

Postprzez Greg1906 2004-04-05, 8:35 pm

Stary, przecież już jest przygotowana flaga "Bez litości, bez miłości, aż do śmierci Barra Bravas z tobą Francesco". To chyba wystarczy a nie jakieś tam race.
Greg1906
Nadzieja białych

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-05, 8:41 pm

Specjalna oprawa na ten mecz nie bedzie szykowana ! :( Nie ma kasy, Na Poloni zebralismy ok 800 zl. A na oprawe meczu ze Slaskiem potrzeba nam ok 3000-4000 zl. Wiec kase ktora mielibyscie przeznaczyc na bilet przekazcie na oprawe meczu ze Ślaskiem liczy sie kazda zlotowka !!
A wracajac do meczu to trzeba zrobic dobry doping.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez IQ 2004-04-05, 9:16 pm

Greg 1906 - hasło boskie - no to mamy Ligę Mistrzów - na 100% się wzruszy :D :D :D :D Ale tak na serio to dobry doping + pasy materiałów + parę chorągiewek chyba nie kosztuje dużo ???
IQ

Wszyscy

Postprzez Pablo 2004-04-05, 9:17 pm

Witam.
W takim razie w srode wszyscy na Ludowy w kieszeni 7 zl na bilet, ktore ladnie oddajemy chlopakom z FB. Nie ma nic za darmo!!!!!!!.
Wiem ze to marzenie ale ja tak robie.
Pozdro dla wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA!!!
Pablo

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-05, 9:20 pm

IQ napisał(a):Greg 1906 - hasło boskie - no to mamy Ligę Mistrzów - na 100% się wzruszy :D :D :D :D Ale tak na serio to dobry doping + pasy materiałów + parę chorągiewek chyba nie kosztuje dużo ???

Dokladnie wykorzystamy to co mamy bedzie fajnie :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez KrZyNiO 2004-04-05, 9:50 pm

To jest zajebisty pomysl wlasnie, z tym ze bilet darmowy to zbieramy na oprawe meczu!!! proponuje zbierac po 5 zl!!! jak przyjedzie 3-4tys osob na mecz to wtedy uzbiera sie suma zadowalajaca :) a wtedy bedzie co pokazac na slaku i rozwoju :) pozdrawiam
KrZyNiO

...

Postprzez Krawiec 2004-04-05, 10:40 pm

Ja popieram takie inicjatywy . Trzeba dać gościowi do zrozumienia , że nasz klub to coś więcej niż 1 pozycja w tabeli jednej z grup 3 ligi . Wg mnie nie musi być super oprawy - jeśli tylko zbliżymy sie dopingiem do tego co było na PB, to signore F.C. będzie pocieszony 8)

Oczywiście zachęcam wszystkich do wpłacanie więcej niz zwykle na oprawę .
Krawiec

Postprzez Gość 2004-04-05, 11:12 pm

Po co piszecie na forum ze zamiast na bilet dajcie na oprawe ? Przeciez na forum nie wchodzi 3 tys kibicow i wiekszosc nie bedzie wiedziec i zapewnie podejdzie do tego ze zamiast na oprawe kupia sobie piwko czy winko przed meczem skoro maja taka szanse wejscia za darmo na stadion... To wypadalo by jakos rozglosnic albo nie wiem z klubem sie dogadac ze jednak placi sie za bilet i ta cala kwote klub by przeznaczyl na oprawe .. chociaz wtedy pewnie by przyszlo malo ludzi. Pozdro
Gość

Postprzez Pesto 2004-04-05, 11:15 pm

bez urazy IQ , ale walnąłeś taki tekst , jakby były lata 70. , a na mecz wybierał się sam Pierwszy Sekretarz Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej - Towarzysz Edward Gierek

umiar to piękna cecha :roll:
Pesto
kumaty

Postprzez IQ 2004-04-05, 11:52 pm

Pesto - napisałem przecież że to jest "żart ale nie do końca" Teoretycznie na każdym meczu powinnien być mocny doping i jakaś oprawa, ale niestety tak nie jest (małe środki, kiepscy rywale itd). Chcę żeby nie wyszła kicha taka jak miała miejsce w II lidze na meczu z ŁKs-em. Wtedy też była delegacja z Włoch a mecz wyglądał tak - 0:4 w plecy, bardzo mały młyn, zero oprawy. I taki Włoch pewnie pomyślał, że jesteśmy jakimś tam prowincjonalnym klubikiem, któremu się da 1000 Euro i będą jeszcze po rękach całować. Wiadomo, że klimatu jak z ligi włoskiej nie stworzymy, ale jak coś się będzie fajnego działo i będzie sporo ludzi to nie zaszkodzi, a wręcz pomoże naszemu klubowi. Jeszcze jak piłkarze dobrze zagrają to będzie super. Gdyby do tego podejść globalnie to to co zobaczy i pomyśli sobie Ciminelli o Zagłębiu może być ważniejsze od meczu ze Śląskiem.
Ja ZNOWU chcę zobaczyć I ligę na Ludowym (na marginesie mój pierwszy mecz na ludowym to Zagłębie - Śląsk 3:1 !!!!), a bez kasy z Włoch chyba się to nie uda. Naszą postawą na trybunach możemy dać Rudemu jakieś argumenty w rozmowie z Włochami o zwiększeniu nakładów na Zagłębie - tylko o to mi chodzi. Nie wolno olać meczu z Rozwojem !!!!!!
Pzdr
I JESZCZE JEDNO PESTO - OD BAŁTYKU AŻ DO TATR WIELKIE ZAGŁĘBIE
Ostatnio edytowano 2004-04-05, 11:55 pm przez IQ, łącznie edytowano 1 raz
IQ

Postprzez Krawiec 2004-04-05, 11:55 pm

Thomi napisał(a):Po co piszecie na forum ze zamiast na bilet dajcie na oprawe ? Przeciez na forum nie wchodzi 3 tys kibicow i wiekszosc nie bedzie wiedziec i zapewnie podejdzie do tego ze zamiast na oprawe kupia sobie piwko czy winko przed meczem skoro maja taka szanse wejscia za darmo na stadion... To wypadalo by jakos rozglosnic albo nie wiem z klubem sie dogadac ze jednak placi sie za bilet i ta cala kwote klub by przeznaczyl na oprawe .. chociaz wtedy pewnie by przyszlo malo ludzi. Pozdro

Thomi po co wysuwasz propozycję, co do których sam masz wątpliwosci ? Jeśli klub ogłosił ,ze Rozwój jest za free to teraz wprowadzanie opłat byłoby głupotą marketingową. Dlatego w tej sytuacji trzeba wytworzyć coś w rodzaju trendu pomocy klubowi. Pośrednio przez pomoc dla FB (wizerunek kibiców i klubu) i nie ma lepszego miejsca ku temu niz to forum .

Na forum wchodzi już regularnie kilkadziesiąt osób oraz dzisiątki takich , którzy przegladają je ale się nie loguja i nie wpisują. Wiekszosc z nich - dzięki stronie i forum - to osoby które w swoich środowiskach uchodzą za dobrze poinformowane w sprawach Zagłębia Sosnowiec. Forumowicze aktywni i bierni przekazują pomysły dalej .

Na pewno jest sens deklarowania kasy na oprawę na tym forum .
Krawiec

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-06, 7:18 am

Thomi napisał(a):To wypadalo by jakos rozglosnic albo nie wiem z klubem sie dogadac ze jednak placi sie za bilet i ta cala kwote klub by przeznaczyl na oprawe .. chociaz wtedy pewnie by przyszlo malo ludzi. Pozdro

Tylko wtedy trzeba zaplacic od tego podatek i klub i nam nie da tej kasy do reki tylko moze kupic jakies balony serpentyny itp.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez qpas 2004-04-06, 11:42 am

Po ile są bilety na walke ?????
qpas

Postprzez slawojka 2004-04-06, 2:15 pm

A tak właściwie to Signor Francesco orientuje się jaka jest aktualnie sytuacja w lidze, że wybiera mecz z Rozwojem zamiast ze Śląskiem?
slawojka

Następna strona

Powrót do Kibice