przez CharoN^ 2004-04-06, 8:55 am
Po obejrzeniu fotek aż łeska w oku mi się kręci że miałem 39.5 temp. w czasie meczu :cry:. Chciałem przekonać Dioufa żeby mnie wziął ... ale z drugiej strony chciałem się "wykurować" na wczorajszy mecz ligowy rocznika 90, no i można powiedzieć że się udało choć zagrałem przy 37.2 to nie było źle. Jak piłkarze wychodzili to tatuś specjalnie zadzwonił i wogóle go nie słyszałem (było tylko głośne ZAGLEBIE ! ZAGLEBIE !
:wink:). Wracając do tematu z opowiadań znajomych i po przeczytaniu tych komentarzy na forum śmiało można stwierdzić że ogólnie kibicowsko jesteśmy I liga. Na stronie podane było, iż na Ludowym zasiadło 5500 fanatyków z Sosnowca (nie wiem czy do tej liczby dodano ilość kormeli ... a wydaję mi się nawet po zdjęciach że bratnich dusz z Zagłębia Dąbrowskiego było ok. 6000). W każdym razie na Śląsku, razem z Wrocławianami mogłaby pęknąć liczba 8500. Faktycznie należy pogratulować naszym wspaniałym fankom (FC'04) za czynny doping, o którym także słyszałem z opowiadań, tak trzymajcie :wink:.
Ps. z niecierpliwieniem czekam na aviki :D