Gdy idziemy na Ludowy,
to ściagamy czapki z głowy
i szaliki zakładamy,
bo Polonię pokonamy.
Mój typ: 2:0 w najgorszym przypadku 2:1 8)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
IQ napisał(a):
I JESZCZE MAŁY POSTULAT: SYNU, CÓRKO JEŻELI TWÓJ OJCIEC (WUJEK, DZIADEK, STARSZY BRAT ...) CHODZIŁ KIEDYŚ NA ZAGŁĘBIE A TERAZ MÓWI, ŻE NA STADIONACH TO MOŻNA TYLKO BUTELKĄ W GŁOWĘ DOSTAĆ - POKAŻ MU JAK BARDZO SIĘ MYLI I WEĹš GO ZE SOBĄ NA LUDOWY W SOBOTĘ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JA MAM NADZIEJĘ,ŻE CIŚNIENIE BĘDZIE W SOBOTĘ.MYŚLĘ TEŻ O PEŁNYM STADIONIE.OBYM SIĘ NIE POMYLIŁ...WIERZĘ TEŻ,ŻE POLONIA TEŻ SIĘ ZMOBILIZUJE I ODWIEDZI NAS POKAĹšNĄ GRUPĄ BO JUŻ CHYBA WSZYSTKIM ZBRZYDŁY MECZE Z PUSTYM SEKTOREM GOŚCI.Krawiec napisał(a):Wytwarza się niezłe ciśnienie . Tak trzymać !
HEJ !!!
ALE k***a BZDET !!! NIEZŁYCH MAJĄ DZIAŁACZY.WCALE SIĘ NIE DZIWIĘ ,ŻE ICH WYZYWAJĄ.DaMi napisał(a):Jak poinformowała dzisiejsza "Gazeta Wyborcza", działacze Polonii Bytom nie chcą zamówić dla swoich kibiców biletów na sobotni mecz w Sosnowcu, ponieważ boją się odpowiedzialności za ich ewentualne wybryki. Zagłębie, zgodnie z przepisami i dobrymi obyczajami, wystosowało do Polonii pismo z zapytaniem, ile biletów bytomski klub chce zarezerwować dla swoich fanów. W odpowiedzi bytomianie napisali: zero. Niewykluczone więc, że jeden z największych hitów wiosny na Ludowym zostanie rozegrany przy pustym sektorze gości.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
DaMi napisał(a):Jak poinformowała dzisiejsza "Gazeta Wyborcza", działacze Polonii Bytom nie chcą zamówić dla swoich kibiców biletów na sobotni mecz w Sosnowcu, ponieważ boją się odpowiedzialności za ich ewentualne wybryki. Zagłębie, zgodnie z przepisami i dobrymi obyczajami, wystosowało do Polonii pismo z zapytaniem, ile biletów bytomski klub chce zarezerwować dla swoich fanów. W odpowiedzi bytomianie napisali: zero. Niewykluczone więc, że jeden z największych hitów wiosny na Ludowym zostanie rozegrany przy pustym sektorze gości.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników