przez OrzEch 2004-04-03, 8:05 am
Przede wszystkim pozdrawiam wszystkich(mój 1 post :wink: ). A teraz jeśli chodzi o wypowiedzenie się w tym temacie:no cóż moim zdaniem właśnie Ci młodsi którzy niektórym teraz przeszkadzają za pewien okres powiedzmy że troszkę dłuższy będą stanowić siłę kibicowską Waszej drużyny myślę iż warto ich wspomóc a nie ganić. Teraz powiedzmy iż jest solidna ekipa, ale to nie znaczy że nie potrzeba następców nikt nie jest wieczny, dlatego następcy są niezbędni. Nie można dopuścić do tego by nastąpiło załamanie właśnie przez to iż zakazało się młodzieży przychodzić i stać w młynie. Oni muszą od młodego zazębiać się, "zarazić" kibicowaniem tak by w ich żyłach akurat w Waszym przypadku płynęła krew "Zagłębiaka". Takie działanie wydaje mi się iż pozwoli na rozrost ilości a później i jakości kibiców nie można ograniczać się tylko do starszyzny, młodzi muszą przy kimś tego uczyć się. Zapytam jeszcze na przykładzie: kogo łatwiej przeciągnąc na kibicowanie,wyjazdy itp młodego który od lat chodzi jeszcze jako małolat do młynu a teraz powiedzmy ma 20 lat(i płynie w nim już krew "Zagłębiaka") czy jakiegoś 20 latka z osiedla. Pozdrawiam