Wpisujecie w tym temacie wszystko co dotyczy kibicow.
Na meczu tym beda sprzedawane Vlepki 3 zl za arkusz ,kalendarze po 2 zl oraz beda zbierane pieniadze na oprawe meczu z Polonia Bytom.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
IQ napisał(a):Pewnie nikt z Legnicy nas nie odwiedzi. Ta Miedź Legnica to specyficzny klub - całkiem spore miasto, nawet pewne tradycje (II liga, Puchar Polski, europejskie puchary), kiedyś nawet ciekawe flagi i sporo zaliczanych przez nich wyjazdów a teraz w zasadzie 0 kibiców. Może mnie zaskoczą ale na 80% nikt z Legnicy się w Sosnowcu nie pojawi - szkoda bo atmosfera na Ludowym byłaby dużo lepsza.
Adi89 napisał(a):meczyk fajny tylko troche nerwowka :) i zawodnicy miedzie troche przykozaczyli pod piknikami :lol:
Relacja kibica Miedzi napisał(a):Stadion na totalnych peryferaich, wiejska droga...
Mecz od początku otwarty, szybko stracona bramka bo juz w 8 minucie nie podłamała skrzydeł legniczanom, wprost przeciewnie, dodała animuszu podopiecznym Bohumiła Panika. Wygraywaliśmy wszystkie pojedynki główkowe, szczegolnie mógł podobac się Marcin Robak.
Druga połowa zaczęła się od zdecydowanych ataków Miedzianki, pierw obrońca wybija piłke z lini bramkowej Zagłębia, następnie 2-3 dosrodkowania i wygrane pojedynki powietrzne naszych napastików ale z opresji wychodzi bramkarz z sosnowca. Wkońcu nadchodzi minuta 67, stadion totalnie zamiera !!!! Marcin Robak strzełem głową wyrównuje. Piłkarze Miedzi prowokują szowinistów z sosnowca robiąc kołyske, z trybun leci kilka butelek Kibice Zagłębia niepoznają zagłębia, Miedz idzie za ciosem nadal, zagłębie gra z kontry, jedna z nich kończy sie na słupku Miedzi. Wkońcu nadchodzi minuta 84, kiedy frajer w czarnym ubraniu dyktuje karnego, wsród kibiców zagłębia wielka radość, a zarazem śmiech , w sumie trudno było sie czegos dopatrzyć ale niektórzy mają ten dar i tym sposobem 2-1 dla sosnowca. Później totalna wymiana ciosów do końca spotkania, Miedź się nie poddawała ale niestety nie udało się. Tzn. nie miało i mogło się udać
Ogólnie wielki plus z gre całego zespołu, dla mnie szczególnie druga połowa zajebista, totalna wojna, nikt siebie nie oszczędzał. To co się stało w 84 minucie to skandal.
Po gośc powiedził otwarcie: "TO BYŁ HORROR DLA ZAGŁĘBIA !!!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników