MMKS DABROWA G-ZAGLEBIE S (kosz)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Bas 2004-03-06, 11:08 am

dam noge ze szkoły na meczyk
Bas
Żółta kartka

Postprzez Ader 2004-03-06, 11:23 am

BAS 1906 % napisał(a):dam noge ze szkoły na meczyk

oj nie ladnie :0 a potem mowia ze polacy sa nie wyksztalceni :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez warchlak 2004-03-06, 6:36 pm

atmosferka na trybunach była bardzo fajna ale niestety kibice z dg nie chcieli z nami współpracowac.niestety nasi koszykarze już tak dobrze nie zagrali i przegrali z mmks-em.hala również mi sie spodobała(przydała by sie taka w s-c)
warchlak
Prowokator

Postprzez klocek 2004-03-06, 7:46 pm

No troche kapa z tym wyszla....ale byl to dopiero 3 mecz MMKS-u na tej hali (dawniej grali w jakies podstawówce a na mecze przychodzilo po 50 osób). Nie wymagajcie od lasek ani zadnych gimnazjalistów zeby kumali klimat i wiedzieli co kiedy zrobic. Oni dopiero próbuja cos zaczac dopingowac i dla nich bylo to pewnie wielkie HALO ze ktos przyjechal do DG. A poza tym to wsrod normalnej publicznosci siedzialo jeszcze bardzo wielu Zaglebiakow zarowno z Sosnowca jak i z Dabrowy Górniczej. Ale w sumie atmosferka bardzo dobra i fajnie bylo. Narka.
klocek

...

Postprzez Krawiec 2004-03-07, 9:57 pm

Pocieszyłeś mnie Klocek bo miałem wielkiego doła po tym meczu. Wiecie jakiego mam świra na punkcie Zagłębia Dąbrowskiego więc duma mnie rozpierała kiedy pokazaliśmy dąbrowskiej społeczności ,że Sosnowiec nie zadziera nosa i że stawiamy na zagłębiowską jedność ( flaga Zagłębie Dąbrowskie)

Dziękuję przede wszystkim FB za to , że dopingowało również Dąbrowe - klasa ! . Wielka szkoda ,że kibice tzw. "normalni" z DG nie poczuli blusa - przynajmniej ja nie zauważyłem tego - i to właśnie tak mnie zdołowało bo zakładałem zupełnie coś innego. Jak się jednak okazuje człowiek zwraca większą uwagę na negatywne strony (gwizdy i głupie zachowanie gimnazjalistów).

Spiker był twardy i rozkręcał publiczność na siłe co było lekko zabawne, niemniej szacunek dla niego za zapowiedź meczu przyjaźni i zwrócenie uwagi na pozytywną akcje Zagłebiaków z Sosnowca.

Pozdrawiam !
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2004-03-07, 10:04 pm

SPOKO.MECZ SKOŃCZONY.ZAMYKAMY TEMACIK.TAKI SAM JEST W DZIALE KOSZYKÓWKA. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Kibice