Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
DaMi napisał(a):Mały konkursik :) Zdjęcie miesiąca przedstawia tatuaż - logo FB. Czy wiecie kogo to tatuaż. Podpowiedż - jest to forumowicz(ka)
FOKI i Tomaszek nie piszcie kogo to tatuaż :D
www.fb03.boo.pl
DaMi napisał(a):Mały konkursik :) Zdjęcie miesiąca przedstawia tatuaż - logo FB. Czy wiecie kogo to tatuaż. Podpowiedż - jest to forumowicz(ka)
www.fb03.boo.pl
mexi napisał(a):DaMi napisał(a):Mały konkursik :) Zdjęcie miesiąca przedstawia tatuaż - logo FB. Czy wiecie kogo to tatuaż. Podpowiedż - jest to forumowicz(ka)
www.fb03.boo.pl
a co jest do wygrania :?: :twisted: ja z checią wezme w nim udzial.. spełniam kryteria: nie jestem zadną z Foczek.. ani tesh nie jestem Tomaszkiem :lol: 8) no wiec jak :?: moge zgadywac :roll:
pozdrofki ;)
grzechu napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):BrzydaL napisał(a):No kliknąłem i co sie stalo :?: po co to komu :?: niech ktoś mnie oświeci :idea:
Mamy za 1 klikniecie 10 gr :D
Tylko raz dziennie bo i tak wiecej klikniec nie zalicza z tego samego IP.
DaMi napisał(a):mexi napisał(a):DaMi napisał(a):Mały konkursik :) Zdjęcie miesiąca przedstawia tatuaż - logo FB. Czy wiecie kogo to tatuaż. Podpowiedż - jest to forumowicz(ka)
www.fb03.boo.pl
a co jest do wygrania :?: :twisted: ja z checią wezme w nim udzial.. spełniam kryteria: nie jestem zadną z Foczek.. ani tesh nie jestem Tomaszkiem :lol: 8) no wiec jak :?: moge zgadywac :roll:
pozdrofki ;)
Dostaniesz buzi od właściciela tego tatosa 8)
mexi napisał(a):DaMi napisał(a):mexi napisał(a):DaMi napisał(a):Mały konkursik :) Zdjęcie miesiąca przedstawia tatuaż - logo FB. Czy wiecie kogo to tatuaż. Podpowiedż - jest to forumowicz(ka)
www.fb03.boo.pl
pozdrofki ;)
Dostaniesz buzi od właściciela tego tatosa 8)
Dami to ja chce powiedziec kto go ma :twisted: :twisted: :lol: a wlasciciel tatosa wie o tym ?? :D:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników