Rasizm ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez CZaRnYY 2004-02-10, 9:26 am

xXx_1906 napisał(a):Fabian nie wiem czy dokładnie przemyślałeś to co napisałeś. Podałeś przykłady zachowań Polaków od czarnej strony. Nie wiem co miała na celu twoja wypowiedź. A pamiętasz może jak to Polacy walczyli o swoją niepodległość wśród nich byli też twoi przodkowie i za to należy im się wieczna pamięć i szacunek. Gdyby nie oni szczekał byś teraz po niemiecku. A polityka prowadzona przez naszych polityków jest do dupy i to jest fakt. Kiedyś jakaś rosyjska gazeta napisała że Polska jest jak dziwka idzie tam gdzie widzi pieniądze (UE, USA). Polacy to dla mnie bardzo charakterny i honorowy naród niestety jest źle zarządzany i to tyle z mojej strony.

Prznajmniej mnie się wydaje, że Fabian chciał po prostu napisać, że naród polski też nie jest idealny, nie jest bez winy, jak każdy naród na ziemi - wszyscy są ludźmi, wszyscy mają te same ułomności, tu akurat żaden naród nie może być wyjątkiem, bo zawsze znajdą się w jego obrębie jakieś gorsze jednostki.

A co Polski-dziwki, to taka jest polityka i każde państwo kieruje się tylko własnym interesem, nie ma miejsca na sympatię między narodami i to jest normalne - liczy się interes TYLKO własnego PANSTWA, Rosja nie raz tak postąpiła jak dziwka, nie mówiąc już np. o Francuzach... ech ale nie rozmywajmy tematu.
CZaRnYY

Postprzez fabian 2004-02-10, 9:35 am

Lepiej bym tego nie ujal CZaRnYY ;)
fabian

Postprzez Młody 2004-02-11, 12:25 am

Nie ma rożnicy biały, czarny, czerwony czy żółty.
Bijemy wszystkich.
Młody

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-02-11, 8:08 am

Młody napisał(a):Nie ma rożnicy biały, czarny, czerwony czy żółty.
Bijemy wszystkich.

:shock: :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Krawiec 2004-02-11, 12:38 pm

fabian napisał(a):Ja to tylko nienawidze Polakow. Boze jaki to uposledzony narod. Nie nadaje sie do wlasnej panstwowosci, co zreszta potwierdza fakt, ze przez wiekszosc czesc historii nowozytnej nie mieli swojego panstwa. Jak juz mieli to go tylko rozpierdalali i sprzedawali.
Generalnie wszyscy Polacy to zlodzieje, wystarczy zapytac byle jakiego Niemca. Oprocz tego jedyne co potrafia to sie alkoholizowac. Polacy nic nie zalatwia bez lapowki, co potwierdzaja raporty Banku Swiatowego. U nich mozna kupic nawet ustawe w sejmie, co jak wyzej pisalem ma swoj rodowod historyczny.
Polacy sa imbecylami, stoja na nizszym poziomie rozwoju, nie maja ani jednego zyjacego noblisty w dziedzinach pozahumanistycznych a w literaturze wszystkei Noble sa polityczne, zreszta jak juz ktos cos napisze to itak nikt tego w Polsce nie przeczyta. Posiadaja rowniez najmniejsza w Europie liczbe nowych zgloszen patentowych.
Zreszta oni nawet nienawidza samych siebie, wsadzaja sie do wiezien, obozow - Bereza Kartuska, wysylaja przeciwko sobie swoje wojsko !
Z czterdziestu milionow obywateli wyszkolili obecnie tylko dwoch w miare dobrych sportowcow.
Z nikim sie nie potrafia dogadac i to nie tylko daltego, ze malo kto tu zna obce jezyki. Po prostu taka maja nature, ze ledwie weszli do Unii Europejskiej, juz ja rozpierdalaja od srodka.
Po prostu narod - tragedia.

No ale na szczescie maja takich obywateli jak Pesto i inni, ktorzy miejmy nadzieje beda sie mnozyc i juz niedlugo Polska zostanie chluba nowego aryjskiego swiata.

:shock: :lol: Fab , lecisz na kacu czy samochód ci ukradli ?
Krawiec

Trzeba pomyślec koniecznie nad flagą

Postprzez Siara 2004-02-18, 11:26 am

powinna być treściwa i jasno ma byc na niej powiedizane o co chodzi.
WYKOPMY RASIZM ZE STADIONÓW - powinno byc najlepsze. :D
Siara
Żółta kartka

Postprzez Siara 2004-02-18, 11:31 am

W okolicach 20 - 28 marca jest switaowy dzien walki z rasizmem moze warto pomyslec o czyms ciekawym na stadionie w tym czasie?
A tak wogóle to wywieszanie celtyków i innych szmat jest zabronione przez PZPN- w Polsce i UEFA w Europie...
:!: Pozdrawiam
Siara
Żółta kartka

Postprzez Czachor 2004-02-28, 6:21 pm

Siara napisał(a):W okolicach 20 - 28 marca jest switaowy dzien walki z rasizmem...

a oddałbyś swoją siostrę za żonę cyganowi ??

i nie interesuje mnie czy ją masz czy nie :lol: proszę o krótką i treściwą oraz szczerą odpowiedź - dałbyś czy nie

jestem nietolerancyjny i co z tego :?: :!: zwisa mi to :twisted:
Czachor

Postprzez Sebastian 2004-02-28, 8:12 pm

Czahor zadał bardzo dobre pytanie ... ja do murzynów i innych nic nie mam ... ale siostrze czy córce nie pozwoliłbym wyjść za murzyna czy cygyna ...więc chyba w pewnym sensie jestem rastistą.... jestem ciekaw waszych odpowiedzi na to pytanie.....skoro nie jesteście rasistami i chcecie zwalczać rasizm to wydaje mi się że odpowiedź na to pytanie musi być twierdząca :twisted:
Sebastian

Postprzez WOJTEK 2004-02-28, 8:20 pm

Sebastian napisał(a):Czahor zadał bardzo dobre pytanie ... ja do murzynów i innych nic nie mam ... ale siostrze czy córce nie pozwoliłbym wyjść za murzyna czy cygyna ...więc chyba w pewnym sensie jestem rastistą.... jestem ciekaw waszych odpowiedzi na to pytanie.....skoro nie jesteście rasistami i chcecie zwalczać rasizm to wydaje mi się że odpowiedź na to pytanie musi być twierdząca :twisted:
TO TWOJA SIOSTRA MUSI MIEĆ TWOJE POZWOLENIE NA TAKIE RZECZY??TO PYTANIE WYDAJE SIĘ BYĆ WYBITNIE GŁUPIE.W PODOBNYM,GŁUPIM,STYLU PYTAJĄ MNIE LUDZIE JAK MOGĘ ŻYĆ BEZ MIĘSA.MOŻNA I TYLE.I ZAPEWNIAM,ŻE GUZIK BYŚCIE ZROBILI GDYBY SIOSTRA CHCIAŁA WYJŚĆ ZA MURZYNA CZY KOGOKOLWIEK.W NAJLEPSZYM WYPADAKU BY SIĘ OBRAZIŁA.WIEC NIE PIERDLO TU GŁUPOT TYLKO ZACZNIJ MYSLEĆ.BO WSTYD ROBISZ...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez lukes 2004-02-28, 11:46 pm

fabian napisał(a):Ja to tylko nienawidze Polakow. Boze jaki to uposledzony narod. Nie nadaje sie do wlasnej panstwowosci, co zreszta potwierdza fakt, ze przez wiekszosc czesc historii nowozytnej nie mieli swojego panstwa. Jak juz mieli to go tylko rozpierdalali i sprzedawali.
Generalnie wszyscy Polacy to zlodzieje, wystarczy zapytac byle jakiego Niemca. Oprocz tego jedyne co potrafia to sie alkoholizowac. Polacy nic nie zalatwia bez lapowki, co potwierdzaja raporty Banku Swiatowego. U nich mozna kupic nawet ustawe w sejmie, co jak wyzej pisalem ma swoj rodowod historyczny.
Polacy sa imbecylami, stoja na nizszym poziomie rozwoju, nie maja ani jednego zyjacego noblisty w dziedzinach pozahumanistycznych a w literaturze wszystkei Noble sa polityczne, zreszta jak juz ktos cos napisze to itak nikt tego w Polsce nie przeczyta. Posiadaja rowniez najmniejsza w Europie liczbe nowych zgloszen patentowych.
Zreszta oni nawet nienawidza samych siebie, wsadzaja sie do wiezien, obozow - Bereza Kartuska, wysylaja przeciwko sobie swoje wojsko !
Z czterdziestu milionow obywateli wyszkolili obecnie tylko dwoch w miare dobrych sportowcow.
Z nikim sie nie potrafia dogadac i to nie tylko daltego, ze malo kto tu zna obce jezyki. Po prostu taka maja nature, ze ledwie weszli do Unii Europejskiej, juz ja rozpierdalaja od srodka.
Po prostu narod - tragedia.

No ale na szczescie maja takich obywateli jak Pesto i inni, ktorzy miejmy nadzieje beda sie mnozyc i juz niedlugo Polska zostanie chluba nowego aryjskiego swiata.

ech ta demagogia :wink:

ps. a tak na marginesie: kogo miales na mysli piszac o dwoch sportowcach?? w miare dobrych :wink: jeden to pewnie Adam M. a drugi? :wink:
lukes
no spin

Postprzez BrzydaL 2004-02-28, 11:55 pm

drugi to pewnie Robert K. "Korzeń" :wink:
BrzydaL

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-02-29, 2:13 am

Precz Rasizmowi !!! co ludzie mają do ludzi o innym kolorze skóry ,narodowości czy wyznaniu !! kazdy moze byc wyznania jakiego chce , koloru skóry itd. !!
*c*i*c*h*y*

Postprzez ATR 2004-02-29, 10:13 am

Ludzie nie dzielą się na czarnych, białych i żółtych ale na dobrych i złych.
ATR

Postprzez Siara 2004-02-29, 10:24 am

Pytanie to było głupie co już powiedział Wojtek. Nie można być ograniczonym, siedziec w szczelnie zamkniętym swoim świecie, gdzie będą tylko biali ludzie, tacy jakich lubisz i popchał byś siostre zeby za takiego wyszla, niestety moze sie okazac ze ten czarny był by lepszym mężem dla Niej :wink: .
Siara
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice