xXx_1906 napisał(a):Fabian nie wiem czy dokładnie przemyślałeś to co napisałeś. Podałeś przykłady zachowań Polaków od czarnej strony. Nie wiem co miała na celu twoja wypowiedź. A pamiętasz może jak to Polacy walczyli o swoją niepodległość wśród nich byli też twoi przodkowie i za to należy im się wieczna pamięć i szacunek. Gdyby nie oni szczekał byś teraz po niemiecku. A polityka prowadzona przez naszych polityków jest do dupy i to jest fakt. Kiedyś jakaś rosyjska gazeta napisała że Polska jest jak dziwka idzie tam gdzie widzi pieniądze (UE, USA). Polacy to dla mnie bardzo charakterny i honorowy naród niestety jest źle zarządzany i to tyle z mojej strony.
Prznajmniej mnie się wydaje, że Fabian chciał po prostu napisać, że naród polski też nie jest idealny, nie jest bez winy, jak każdy naród na ziemi - wszyscy są ludźmi, wszyscy mają te same ułomności, tu akurat żaden naród nie może być wyjątkiem, bo zawsze znajdą się w jego obrębie jakieś gorsze jednostki.
A co Polski-dziwki, to taka jest polityka i każde państwo kieruje się tylko własnym interesem, nie ma miejsca na sympatię między narodami i to jest normalne - liczy się interes TYLKO własnego PANSTWA, Rosja nie raz tak postąpiła jak dziwka, nie mówiąc już np. o Francuzach... ech ale nie rozmywajmy tematu.