przez Kuba Wojewódzki 2004-02-25, 1:06 am
Witam Serdecznie. Na początku pozdrowię serdecznie Wojtka, który podjął się realizacji tego pomysłu, i dowiedział się wszystkich odpowiednich informacji dotyczących tego "bajeru". Czytając pierwszy post, wyobraziłem sobie całą tą sytuacje i kolejki przed Sklepem Kibica. Wojtek sam wiesz jak to bywa z pamiątkami. Setki osób składających deklaracje przez realizacją, i gadka która dotrzymała słowa i zakupiła produkt. 250 sztuk do wg. mnie astronomiczna liczba, gdyż deklaracja samych forumowiczów to max. 100. A to nawet nie połowa tego co potrzeba. Wg. mnie problem tkwi tutaj w marketingu. Z pomysłów które warto przedyskutować to np. 30 sztuk sprzedać klubowi (piłkarze, klub itp), ponadto wysłać do Warszawy oraz jeżeli znajdzie się punkt, to i także w Beskidy. Innym pomysłem, jest jest zainteresowanie kilku sklepów komputerowych, Naszym (Waszym) produktem. Przecież z Gigalandem nie będzie problemu, na pewno jeszcze 1-2 miejsca się znajdą, gdzie za odpowiednią kwotę (8.50 + prowizja sprzedawcy) bez problemów będzie można to sprzedawać. Ale co będę pisał o pomysłach, skoro na razie to tylko wstępne wpisy i pierwsze deklaracje. Poczekam na gotowy produkt, a wtedy będziemy działać !
Życzę wytrwałości i powodzenia. Jeżeli podkładka pojawi się na rynku, nie omieszkam jej przetestować :)