Duch napisał(a):Nie wiem jak u Was , ale w Warszawie wcale niejest tak łatwo kupić w sklepie serpentyny.
A co w tym trudnego? :shock:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):LTMario napisał(a):ja mam kumpla co wie jak zrobić coś działającego podobnie do Saletry daje bardzo dużo dymu :D:D :D testowaliśmy i efekt jest oszałamiający :D:D:D:D:D
To zrobcie :)
DaMi napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):LTMario napisał(a):ja mam kumpla co wie jak zrobić coś działającego podobnie do Saletry daje bardzo dużo dymu :D:D :D testowaliśmy i efekt jest oszałamiający :D:D:D:D:D
A Ty odpalisz :twisted:
^m@rcin^ napisał(a):DaMi napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):LTMario napisał(a):ja mam kumpla co wie jak zrobić coś działającego podobnie do Saletry daje bardzo dużo dymu :D:D :D testowaliśmy i efekt jest oszałamiający :D:D:D:D:D
A Ty odpalisz :twisted:
Moge odpalic przeciez napisali ,ze testowali juz to :D
NHK12 napisał(a):Juz raz dawałem kolesiowi z FB03 reklamówke serpentym w poprzedniej rundzie ,teraz przed pierwszym meczem moge załatwić kolejny worek serpentyn,więc przed meczem znajde kogoś z FB03 i mu przekaże .pozdro.
domel20 napisał(a):( NIESTESTY NIE WIEM Z CZYM ) I POWSTAŁO COS NA WZÓR STROBOSKOPU !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników