przez Wally 2004-02-17, 12:19 pm
Po co notować jak można zapamiętać. Czyli wg ciebie ATR nie ma sensu vlepek wklejać bo i tak będą zerwane?? O tym czy są dowiem się w sobote, bo znowu jade do Żywca. Ale:
-jak w Bielsku wkleiłem na dzień dobry vlepke Zagłębia miałem godzine i 20 minut do pksu to sobie pospacerowałem z dziewczyną i jak wróciłem na ten przystanek to vlepka była nadal.
-w niedziele ok. 14 wkleiłem vlepke na przystanek w Międzybrodziu, bo akurat szedłem po piwko. W poniedziałek ok. 9:20 vlepka na przystanku w Międzybrodziu jeszcze była i z tego co wiem od dziewczyny jest nadal
- na drzwi na dworzec w Żywcu wkleiłem gdy szedłem po bilet, potem poszedłem do kawiarenki bo była ponad godzina do pociągu i vlepka po godzinie nadal była na tym miejscu gdzie ją przykleiłem.
-co do pksu, autobusu i pociągu nie wiem co się z nimi działo po naklejeniu przeze mnie.
Vlepki są po to, żeby je wlepiać, a te miejsca gdzie ja wrzucałe są dla mnie atrakcyjne. Chyba, że ty wolisz sobie nakleić po szafkach w domu, żeby nikt nie zerwał ci ich, to twoja wola.