Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-02-11, 1:40 pm

MOIM ZDANIEM TA LIGA CHYBA NIE WYPALI.BO POJAWIAJĄ SIĘ PYTANIA.KIEDY I GDZIE?NA POWAŻNIE ODBĘDĄ SIĘ JEDNA,DWIE KOLEJKI.POTEM BĘDZIE LIPA.W WEEKENDY LUDZIE SIĘ UCZĄ,PRACUJĄ ,PIJĄ.I NIE KAŻDEMU SIĘ UDA LUB ZECHCE ZRYWAĆ Z WYRA CO TYDZIEŃ.JEDNORAZOWY SPĘD ŁATWIEJ PRZYGOTOWAĆ.I DOSZŁO BY BANKOWO DO PARADOKSÓW, KIEDY BY NIE BYŁO PRZECIWNIKA LUB PRZYSZEDŁBY W SKŁADZIE MNIEJSZYM.ZNAM TEMAT GDYŻ GRAŁEM W LIDZE PIĄTEK NA MIRECKIEGO.I CZASEM WKURZAŁO MNIE TO,ŻE JECHAŁEM PRZEZ CAŁE MIASTO A KTOŚ NIE PRZYSZEDŁ. :evil: :evil: SAM BYM NIE PRZYSZEDŁ KILKA RAZY Z POWODU WYJAZDÓW NA MECZE.RACZEJ SIĘ NIE UDA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2004-02-11, 1:52 pm

Flasche 07 zawsze bylo :] sorki za zboczenie z tematu ;] ale popieram Wojtka liga nie ma szans przetrwania ... chyba ze by druzyna robila jakies wysokie skladki przed turniejem zeby potem nie zalowali ze dali pieniadza a nie pojawili sie... a za ta skladke mozna by bylo wymyslec jakies ciekawe nagrody . Pozdro
Gość

Postprzez Krawiec 2004-02-11, 2:05 pm

WOJTEK napisał(a):MOIM ZDANIEM TA LIGA CHYBA NIE WYPALI.BO POJAWIAJĄ SIĘ PYTANIA.KIEDY I GDZIE?NA POWAŻNIE ODBĘDĄ SIĘ JEDNA,DWIE KOLEJKI.POTEM BĘDZIE LIPA.W WEEKENDY LUDZIE SIĘ UCZĄ,PRACUJĄ ,PIJĄ.I NIE KAŻDEMU SIĘ UDA LUB ZECHCE ZRYWAĆ Z WYRA CO TYDZIEŃ.JEDNORAZOWY SPĘD ŁATWIEJ PRZYGOTOWAĆ.I DOSZŁO BY BANKOWO DO PARADOKSÓW, KIEDY BY NIE BYŁO PRZECIWNIKA LUB PRZYSZEDŁBY W SKŁADZIE MNIEJSZYM.ZNAM TEMAT GDYŻ GRAŁEM W LIDZE PIĄTEK NA MIRECKIEGO.I CZASEM WKURZAŁO MNIE TO,ŻE JECHAŁEM PRZEZ CAŁE MIASTO A KTOŚ NIE PRZYSZEDŁ. :evil: :evil: SAM BYM NIE PRZYSZEDŁ KILKA RAZY Z POWODU WYJAZDÓW NA MECZE.RACZEJ SIĘ NIE UDA.

Wojtek ja też kiedyśtam grałem na mireckiego i też moja drużyna sie rozpadła ale liga jak grała tak gra. Do tego trzeba 2-3 zapaleńców , którzy poświęciliby duzo swojego czasu na organizowanie takich rozgrywak. Jeśli jeden zespół zawali na jego miejsce wskoczy inny. Przy dobrej reklamie na stronie liga bedzie na tyle popularna, że zniechęcenie jednego czy dwóch zespołów nie bezie problemem.
Krawiec

Postprzez Royal_yf 2004-02-11, 4:18 pm

thomi ty nie pierdol glupot bo nawet w turnieju nie grales a pierdolisz i gowno wiesz od tego niech sie bawi stowarzyszenie a nie od razu zakladac ze sie nie uda nie tylko w sobote mozna grac, pozyjemy zobaczymy
Royal_yf

Postprzez Gość 2004-02-11, 4:25 pm

Royal_yf napisał(a):thomi ty nie pierdol glupot bo nawet w turnieju nie grales a pierdolisz i gowno wiesz od tego niech sie bawi stowarzyszenie a nie od razu zakladac ze sie nie uda nie tylko w sobote mozna grac, pozyjemy zobaczymy

Nie p***le, tylko wyrazam swoje opinie to po pierwsze a po drugie nie gralem bo przed turniejem skrecilem sobie kostke i mialem noge w szynie to tyle na ten temat.
Gość

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-02-11, 11:19 pm

Panowie nad liga w zimie trzeba się zastanowić bo prawdw jest taka że jeżeli w lidze będzie 8-10 drużyn to nie będzie jak i jakiej hali wynajĹĄc żeby grać no chyba że ktoœ lubi biegać w godzinach powiedzmy od 22 do 2 w nocy lub póŸniejszych.
Co do gry na otwartych boiskach jestem za i może się to udać a halowe rozgrywki w przyszłym roku.,

Poza tym trzeba zrobić regulamin żeby przypadkiem nie grali jacyœ zawodowcy lub ktoœ podobny i dopracować wiele innych szczegółów np. sędziowie i inne bzdury regulaminu więc nie sĹĄdze żeby udało sie to zrobić do marca.

Ale mimo wszystkich trudnoœci życzę wszystkim organizatorom wiele zapału i cierpliwoœci pogadajcie może wam sie uda coœ zrobić.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Kibice