CO Z ŻARAMI ?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez MuMiN 2003-03-17, 10:46 pm

Panowie dajcie sobie spokój. Swoje prywatne uwagi wymieniajcie na privach lub droga mailową.

Na chwile obecną (poniedzialek wieczorem) nic nie wiadomo i raczej nie bedzie jakiegos wyjazdu specjalnego( typu autokar lub pociagowy). Ten kto bedzie chcial jechac to i tak pojedzie. Do Żar można się dostać pociagiem (jeden w piatek o 24 z Katowic (typowo "wycieczkowy" a drugi w sobote ale to jest EuroCity wiec bedzie pewnie bardzo drogi choć dojezdza bezposrednio do Zar). Jest jeszcze troche czasu wiec moze cos sie zmieni w tej sprawie. Jezeli nie to pozostaje podroz pociagiem lub kolowanie jakiejs furki.

Pozdrawiam

ps. Jak ktos ma jakies miejsce w furce to prosze o kontakt i ewentualy koszt (mumin@boo.pl , GG: 2520993, lub prywatna wiadomośc na forum)
ps.2 - dokładniej ten sklad rusza z Katowic o 9.45 rano, w Zgorzelcu jest kolo 15.07
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez WOJTEK 2003-03-18, 8:14 am

_sZaDi_ napisał(a):wezcie sie k***a zamknijcie wiesniaki-wojtek po c*** sie napinasz;]?? musisz koniecznie to robic,bawi cie to,przez ciebie sie zas wiocha zrobila,temat dales o zarach i koniec,a wasze zbedne klotnie nie sa tutaj potrzebne..pzdr dla normalnych
A CO DO WIOCHY TO MOŻE PRZYPOMNISZ MI KTO PISAŁ,ŻE PROMOCJE (KRADZIEŻE ) SĄ W PORZĄDKU?BO JAKOŚ ZAPOMNIAŁEM...PO CO SIĘ WCINASZ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez krzywy 2003-03-18, 8:20 am

elo ! z tego co sie orientuje jest troche osob chcacych jechac na ten meczyk :!: moze wiec warto sie spotkac i zorganizowac chodz jednego busa ... mysle ze warto sie wybrac na inauguracje i zobaczyc jak Zagłebie zwycieza :!:
czekam na propozycje -moze ma ktos do skrecenia taniej jakis autokar...
krzywy

Postprzez WOJTEK 2003-03-18, 8:22 am

bankier napisał(a):Fakt przpraszam za pomyłkę "o" zamiast "a" - jednak korepetycji z geografii u ciebie wojtek nie wezmę...
ps. przepraszam, że jeszcze mnie nie poznałeś - teraz juz wiem, że przed każdym meczem wyjazdowym mam się do ciebie zgłosić abyś mógł zaznaczyć w swoim dzienniku kto jedzie a kto nie! a jak mnie nie będzie to co mam ci przynieść zwolnienie od lekarza? a może mama ma mi takie coś napisać? bo nie wiem czy nie obniżysz mi sprawowania za nieusprawiedliwione nieobecności?
bzdury gadzasz - ALE GDY PRZYJDZIE DO KONKRETÓW TO SRASZ W PORY.I NIE MAM PRETENSJI O TO,ŻE NIE JEDZIESZ.BO I TAK NIE JEĹšDZISZ,BO ZNAŁBYM CIĘ NA PEWNO Z PODRÓŻY - znawca sie znalazł !!!
ale powiem ci jedno - bez takich którzy jeżdza na wyjazdy - byłbyś nikim!!! po każdej wyprawie w Polskę płakał byś, że ktoś cię pogonił jak kiedyś pod lublinem... kombatancie... qrwa medale ci mamy do klaty przypiąć? może rentę inwalidzką - zrozum człowieku, że są inne sprawy w życiu niż tylko mecze (szczególnie takie w Zarach) - i czasem człowiek musi dokonac wyboru - i wybiera to co w danej chwili jest dla niego odpowiednie. A jeśli twoje istnienie jest ograniczone tylko do pracy w drukarni (i siedzenia przy necie) oraz do meczów Zagłębia to wybór masz prosty!
KOREPETYCJE MOGŁY BY CI SIĘ PRZYDAĆ.I NIE TYLKO Z GEOGRAFII.ŻADNEGO DZIENNIKA NIE PROWADZĘ.TY WIESZ KTO JEST KIM.POPROSTU NIE MAM SŁÓW PODZIWU DLA CIEBIE,ZNAWCO.TAKIE TYPKI JAK TY TO POJADĄ DO BYTOMIA I POTEM BĘDĄ PISAĆ JAKIE TO Z NICH KOZAKI.A CO DO LUBLINA.TO MOŻE ZAMKNIJ RYJ BO WTEDY SIEDZIAŁEŚ W DOMU POSRANY W MAJTY.KAŻDY MA JAKIEŚ SPRAWY W ŻYCIU.ALE TY MASZ ICH TYLE ,ŻE NIE MOŻESZ JEĹšDZIĆ NA MECZYKI ZAGŁĘBIA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-18, 8:28 am

wojtku widze ze zawsze wpisujesz sie rano,moze przez ranne godziny jestes taki "inny" ze wszystko musisz skomentowac itd. moze trzeba przed praca pobiegac,pocwiczyc;]]]zeby sie mozg nie rasowal..ja pisze ze zawsze musisz sie napinac a ty zas komentujesz..wez sobie do serduszka,to ze nikt sobie nie bierze twoich uwag na serio:(
_sZaDi_

Postprzez WOJTEK 2003-03-18, 8:33 am

SAM NAPISAŁEŚ,ZE TEMAT JEST O ŻARACH.JEDNAK ZAUWAŻ,ŻE BANKIER TO TAKA MAŁA GNIDA,KTÓRA ZAWSZE KOMENTUJE KAŻDY WPIS.MÓJ CZY NIE JEDEN c***.KONKRETNIE,KTO JEDZIE DO ŻAR.A POMYSŁ Z BUSEM TO KAPA TOTALNA.KOSZ TEGO BUSA TO OKOŁO 80-90 ZŁ.LEPIEJ JECHAĆ POCIĄGIEM.TYLKO ILU KOZAKÓW POJEDZIE?BO JA JADĘ NAWET SAM
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez krzywy 2003-03-18, 8:37 am

oki skoro juz jedziesz na bank nawet pociagiem to moze zorganizowac jakies spotkanie i mysle ze troche ludzi sie zbieze... jazda pociagiem bedzie oki :lol:
krzywy

Postprzez krzywy 2003-03-18, 3:39 pm

bylem sie troszke dowiedziec.... koles za busa 18sto osobowego krzyczy 9 baniek co daje 50 zetek na lebka...trzeba sie szybko zastanawiac...
krzywy

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-18, 4:29 pm

za drogo krzywy za drogo...
_sZaDi_

Postprzez bankier 2003-03-18, 6:52 pm

wojtek forum jest po to aby coś komentować - wypowiadać swoje zdanie w jakieś kwestii - jeśli nie pasuje ci moje zdanie, trudno! a na każdą zaczepkę odpowiem z przyjemnościa! bo od początku bawią mnie twoje teksty. dzieki, że powiedziałeś mi co robiłem jak ty zwiedzałeś lublin - ale niestety mylisz się - co często ci się zdarza.

wracając do tematu życze ci bezpiecznej podróży do Zar, wielu sportowych emocji związanych z ligowym występem sosnowieckiej jedenastki oraz spokojnego powrotu do domu. mam nadzieję, że w poniedziałek rano - jak już będziesz w pracy - siądziesz do kompa i napiszesz nam o swoich wrażeniach z wyjazdu!

ps. teraz już całkiem serio - s*******aj koleś na drzewo, nie będziesz mi mówił gdzie i kiedy mam jechać. mam na ten temat swoje zdanie. do tego nie mam zamiaru pisać na forum gdzie byłem - bo po stylu twoich wypowiedzi - wnioskuję, że o to ci właśnie chodzi! no i co, jeszcze może mam zeskanować bilety i zdjęcia które udało mi się zrobić podczas meczów wyjazdowych? byłem gdzie chciałem być i zachowam to dla siebie, nie jest temat do przechwałek; kto gdzie i kiedy był. chociaż widzę że wojtuś robi z siebie lokalnego bohatera z nieskończenie dużą liczbą wyjazdów! tylko, ze mnie gówno obchodzi gdzie obywatel wojtek spędza weekend!!! zrozumiałeś kombatancie spod lublina?
bankier

Postprzez Gość 2003-03-18, 9:23 pm

900 zł za busa do Żar to nie jest dużo. 50 zł na łebka wyjdzie taniej niż pociągiem eurocity
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-03-19, 7:57 am

ps. teraz już całkiem serio - s*******aj koleś na drzewo, nie będziesz mi mówił gdzie i kiedy mam jechać. mam na ten temat swoje zdanie. do tego nie mam zamiaru pisać na forum gdzie byłem - bo po stylu twoich wypowiedzi - wnioskuję, że o to ci właśnie chodzi! no i co, jeszcze może mam zeskanować bilety i zdjęcia które udało mi się zrobić podczas meczów wyjazdowych? byłem gdzie chciałem być i zachowam to dla siebie, nie jest temat do przechwałek; kto gdzie i kiedy był. chociaż widzę że wojtuś robi z siebie lokalnego bohatera z nieskończenie dużą liczbą wyjazdów! tylko, ze mnie gówno obchodzi gdzie obywatel wojtek spędza weekend!!! zrozumiałeś kombatancie spod lublina?[/quote][b]PYTAŁEM JUŻ KIEDYŚ.POWIESZ MI TO W TWARZ??MAM GDZIEŚ TO CZY TY JEĹšDZISZ CZY NIE...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-03-19, 8:03 am

nie ma sprawy - tylko w miejscu na obrazek umieść swoje zdjęcie - bo nie wiem kogo mam szukać ; )

nie jesteś jeszcze taki sławny abym wiedział kto to jest wojtek!
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-03-19, 8:07 am

bankier napisał(a):nie ma sprawy - tylko w miejscu na obrazek umieść swoje zdjęcie - bo nie wiem kogo mam szukać ; )

nie jesteś jeszcze taki sławny abym wiedział kto to jest wojtek!
POSZUKAJ,A ZNAJDZIESZ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Pablo Piastino 2003-03-19, 2:16 pm

Wysłany: Pią 14 Mar, 2003 07:58 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Pablo Piastino napisał:
A poza tym ja nie prosiłem abys mnie odpisywał (bo są to żenujaco słabe odpowiedzi), ale bys odpisał kibicowi Piasta. A może języka w gebie ci brakło, nie wiesz co pisać? Wychodzi na to, że potrafisz bluzgać tylko kibiców Zagłębia, w tym jesteś naprawde mocny...

A Wojtek mi odpisał:
TY NATOMIAST UŻYWASZ JĘZYKA DO OBCIĄGANIA.DO TEGO SIĘ PEWNIE NADAJESZ.POZA TYM TO JESTEŚ CAŁKIEM FAJNY

Konkluzja: Całkiem fajny??? Wojtek ty stary p*****!!! Juz wiem kim jesteś! Chodził taki jeden na centrum wymalowany jak baba, ciuch kobitki - mówili na niego waliza!!! naprawdę miał na imie Wojtek. A co? Niech wszyscy wiedzą kim k***a jesteś ty pierdolony gejfrucie!!!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice