Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
_sZaDi_ napisał(a):pod koniec turnieju wbil sie niejaki wrona z niwki heh;] gra w aks-ie i sprzata tam dorywczo,przeszedl sie i chycil za leb;]]] powiedzial ; ale k***a bedzie mlyn jak prezes to zobaczy;P hehe chodzi oczwiscie o syf jaki byl;] ale dobrze mu heh pzdr
DaMi napisał(a):Tomano napisał(a):DaMi napisał(a):zuzia_xx napisał(a):heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...
jedno mi sie nie podobało ... Dabrowa.. nie popsali sie .. no ale nerwy w koncu kazdy chce wygrac .. buziaki
Tomano dzięki mnie masz fanke :D
Widze, ze musze pomyslec DaMi nad zatrudnieniem cie w moim dziale reklamy i marketingu :D :D
Zobacze co się da zrobić w tej sprawie :wink: pogadamy przy najbliższej okazji 8)
DaMi napisał(a):Tomano i Zuzia odłóżmy prywatne sprawy na bok bo rozmywamy temat który brzmi " TURNIEJ KIBICÓW "
Wojna napisał(a):Coraz gorzej się przeglada i czyta to forum bo zaczyna robic sie dziecinada,to nie hyde park.Zachowajmy jakies normy i to kieruje przedewszystkim do kobiet z tego forum.
A ty Szadik nie udzielaj sie tak,bo nasępnym razem ty wyjdziesz na zaplecze i przeprowadzisz poważna rozmowe :wink: Pozdro bracie
warchlak napisał(a):doskonały pomysł.ciekawe ile drużynek by się zgłosiło.chyba nie bedzie aż tyle co na turnieju kibiców ale podejrzewam że 8 drużyn by się uskładało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników