Kibicowski Styl ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Misiek DG 2004-01-29, 11:01 pm

Wally napisał(a):Z racji tego, że jestem zdenerwowany, bo nie ma dziś ludzi do picia miałem chęć sprawdzenia jaki to z niego hooligan i chciałem go wmontować w drzwi :lol: Jednak pomyslałem trochę i tego nie zrobiłem, za duży byłby przypał, jakbym go jebnął za nic

Wally ty to jesteś dopiero autobusowym chuliganem :!:

:lol: :lol: :lol:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Wally 2004-01-29, 11:15 pm

1. Do Ducha: zero szpanu ziomku z WWA, jeszcze mam 2 bluzy Zagłebia, w których również często chodzę. Niech wszystkie brudy i panczaki w mojej szkole wiedzą kto rządzi 8) Pozdro
2. Do Damiego: Dami nie niszcz mi psychicznie zawodnika, bo będzie trzeba Cie spacyfikować :wink: Pozdro :!:
3. Do Miska: Misiek ty wiesz, że ja grzeczny i spokojny chłopak jestem. Ale jeśli mam ważny jubileusz i nie ma ludzi do picia, to można sie trochę zdenerwować :D Pozdro Misiek 8)
Wally

Postprzez jasju 2004-01-30, 12:29 am

DaMi napisał(a):
warchlak napisał(a):wally ja zawsze jestem chętny do picia :D

A widzisz jaki jest temat ??? Nie możesz mu napisać tego na gg alboe PW ??

A ty co w moderatora sie bawisz :shock:

Wojtek bana dla tego zawodnika, bo sie wylansowal i ci chce robote zabrac :!:
jasju
Niwka Fans

Postprzez olo69 2004-02-03, 8:35 pm

gdzieś był temat o dziarach ale nie moge go znaleźć http://www.tattoo-nightliner.de/galerie/
olo69

Postprzez Codino 2004-02-04, 11:27 pm

No coz. Troche Was rozumiem. Mnie tez wkurzaja np pozerzy wsrod punkow(swoją drogą w bravo byl artkul jak sie "punkowo" ubrac --> http://kwasportal.glt.pl/bravo_punks.jpg ). Smieszne dla mnie są dzieciaki w bluzach Pit Bull czy Everlast, ale cóż zrobic. Jak lubią to niech chodzą, pozerstwa się nie wyeliminuje, tym bardziej ze tacy ludzie sobie po prostu nie zdaja sprawy czesto co noszą na sobie, a noszą to dlatego bo widzieli, że duzo osob ostatnio w takich modnych ciuchach chodzi. Ja tam nikogo za ubior nie zamierzam bic ;P.
Pozdrawiam.
Codino

Postprzez Franz 2004-02-05, 4:03 pm

A mnie bardziej od tego że ktoś chodzi w ubraniach z napisami hooligans itd denerwuje to, jak widze kolesia w szaliku Zagłębia a on nawet nie wie w której lidze grają i gdzie jest stadion :shock: to juz jest wogóle nie do przyjęcia jak dla mnie
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Lars 2004-02-05, 4:26 pm

Franz napisał(a):A mnie bardziej od tego że ktoś chodzi w ubraniach z napisami hooligans itd denerwuje to, jak widze kolesia w szaliku Zagłębia a on nawet nie wie w której lidze grają i gdzie jest stadion :shock: to juz jest wogóle nie do przyjęcia jak dla mnie

dokładnie. moj znajomy chodzi w szaliku Zaglebia, jak mowi, tylko dlatego ze mieszka w S-cu. A tak to kibicuje krakowskiej wisle. i dodaje ze jak awansujemy do 2 ligi to czasami przyjdzie na mecz, a jak zagramy w 1 to bedzie chodzil czesto. wg. mnie takich kibicow Zagłębie niepotrzebuje!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Wojna 2004-02-06, 10:21 am

To strzel go w pysk zainm zrobi to ktos zza Brynicy i odda go bez walki.
Może sie nauczy.
Wojna

Postprzez amstat 2004-02-06, 11:06 am

Dobre spostrzezenie Wojna
amstat
Fanatyk

Postprzez Kamilsts 2004-02-06, 3:34 pm

Lars napisał(a):
Franz napisał(a):A mnie bardziej od tego że ktoś chodzi w ubraniach z napisami hooligans itd denerwuje to, jak widze kolesia w szaliku Zagłębia a on nawet nie wie w której lidze grają i gdzie jest stadion :shock: to juz jest wogóle nie do przyjęcia jak dla mnie

dokładnie. moj znajomy chodzi w szaliku Zaglebia, jak mowi, tylko dlatego ze mieszka w S-cu. A tak to kibicuje krakowskiej wisle. i dodaje ze jak awansujemy do 2 ligi to czasami przyjdzie na mecz, a jak zagramy w 1 to bedzie chodzil czesto. wg. mnie takich kibicow Zagłębie niepotrzebuje!

Kto to taki ??? :-) pokaż go dobrze będzie wiedzieć
Kamilsts

Postprzez Wally 2004-02-16, 2:39 pm

Dzisiaj zostałem rozbity na molekuły stojąc na dworcu w Żywcu i czekając na pociąg do Katowic. Dziewczynka w wieku 8-10 lat stała niedaleko mnie, była z plecakiem. Na plecaku widniał duży napis markerem "HWDP" :shock: :shock: Już mnie nic nie zadziwi po tym wydarzeniu, jak nawet małe dziewczynki mają hwdp na plecakach...
Wally

Postprzez Kamilsts 2004-02-16, 3:25 pm

Może to plecak brata :-) ............................................... 11 latka :-)
Kamilsts

Postprzez grzechu 2004-02-16, 3:55 pm

Wally napisał(a):Dzisiaj zostałem rozbity na molekuły stojąc na dworcu w Żywcu i czekając na pociąg do Katowic. Dziewczynka w wieku 8-10 lat stała niedaleko mnie, była z plecakiem. Na plecaku widniał duży napis markerem "HWDP" :shock: :shock: Już mnie nic nie zadziwi po tym wydarzeniu, jak nawet małe dziewczynki mają hwdp na plecakach...

Wiesz Wally mala mogla juz miec jakies zatargi z psami i stad jej stosunek do mundurowych :wink:
grzechu

Postprzez mexi 2004-02-16, 3:58 pm

Wally napisał(a):Dzisiaj zostałem rozbity na molekuły stojąc na dworcu w Żywcu i czekając na pociąg do Katowic. Dziewczynka w wieku 8-10 lat stała niedaleko mnie, była z plecakiem. Na plecaku widniał duży napis markerem "HWDP" :shock: :shock: Już mnie nic nie zadziwi po tym wydarzeniu, jak nawet małe dziewczynki mają hwdp na plecakach...

Wally mam nadzieje ze sie po tym wydarzeniu pozbierałes.. a moze ten skrót oznaczał co innego :roll: :lol: :lol:
mexi

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-02-16, 4:21 pm

mexi napisał(a):

Wally mam nadzieje ze sie po tym wydarzeniu pozbierałes.. a moze ten skrót oznaczał co innego :roll: :lol: :lol:

Dokladnie pewnie chodzilo o windowsa :lol: Wally Wally 3 maj sie :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice