Kibicowski Styl ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2004-01-26, 4:03 pm

Ja napisze jak jest u mnie (katowice :D) coraz wiecej ludzi chodzi w czapkach everlast,hwdp,pit bull itp. ale jak dla mnie ten typ stal sie po prostu modny jak np. adidas teraz juz kazdy moze sobie nosic bluze pit bulla teraz to nie jest odiez kibicowska tak jak kiedys sam mam jedna bluze pit bulla poniewaz czuje sie kibicem podam przyklad "kibicow"na moim osiedlu chlopak 8lat nie ma w ogole kolegow tylko trzyma z dziewczynami :shock: i dy ostatnio wracalem z szkoly zauwazylem go jak szedl w czapce HOOLIGAN :shock: jeszcze czasami przez te bluzy mozan dostac bo sie myhsli ze to chuliganka (Szadi :D :D )
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Bas 2004-01-26, 5:39 pm

po tej mega reklamie Lonsa w barze widuje niunie w kozaczkach i bluzach owej firmy. było w tv więc lans lans lans :twisted:
nie rusza mnie jak idzie krasnal w podróbce Lonsa Pitszczura czy Everlasta

ale jak widze takiego osobnika w hwdp albo Lowcy h anysów to robi mi się smutno

to co napisał Amstat to szczera prawda
Bas
Żółta kartka

Postprzez Duch 2004-01-26, 9:15 pm

Mi te wszystkie firmy wyżej wymienione kojarzyły się z chuliganami , ale ostatnio ludzie nie wiedzą nawet jakie te firmy mają korzenie po prostu dla niektórych to jest poprostu modny ciuch..
Ja skromnie mówiąc uważam się za kibica i nie chodze w ciuchach tych firm , chodze w koszulkach ze herbem Legii i w innycgtego typu rzeczach i wcale nie czuję potrzeby chopdzenia w PB , Everlastach i innych..
Duch
Legionista

Postprzez CharoN^ 2004-01-26, 9:36 pm

Ja często spotykam w szkole wiele osób ubranych właśnie w Lonsdale'a czy Everlasta'a. Najgorszę (jak wielu wspomniało) że oni z trudnością wymienili by 3 zawodników Zagłebia. Ja mogę podać przykład z którym mam do czynienia na codzień, otóż ziomek z klasy nosi czapke "Hooligan" (145 cm, 40 kg -> mniej więcej mała charakterystyka zewnętrzna), a miałby problemy trafić na Ludowy :shock:. To juz jest lekka przesada. Ja choć długo chodzę na mecze, i uważam się za jakiegoś kibica, nie ubieram podobnych ciuchów. Wg. mnie marki ubrań tego typu są przeznaczone dla Ultrasów i Huliganów !
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez WOJTEK 2004-01-26, 9:43 pm

CO JA TU CZYTAM ZA BZDURY.UBRANIA ZASTRZEŻONE?CO ZA BREDNIE.JA SOBIE KUPIĘ I CO?ZABRONICIE?LUDZIE.LITOŚCI.CO TO ZA JAJA?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-01-26, 10:21 pm

CharoN^ napisał(a):Ja często spotykam w szkole wiele osób ubranych właśnie w Lonsdale'a czy Everlasta'a. Najgorszę (jak wielu wspomniało) że oni z trudnością wymienili by 3 zawodników Zagłebia. Ja mogę podać przykład z którym mam do czynienia na codzień, otóż ziomek z klasy nosi czapke "Hooligan" (145 cm, 40 kg -> mniej więcej mała charakterystyka zewnętrzna), a miałby problemy trafić na Ludowy :shock:. To juz jest lekka przesada. Ja choć długo chodzę na mecze, i uważam się za jakiegoś kibica, nie ubieram podobnych ciuchów. Wg. mnie marki ubrań tego typu są przeznaczone dla Ultrasów i Huliganów !

Chyba chuliganów :wink:
DaMi

Postprzez Bas 2004-01-27, 10:10 am

WOJTEK napisał(a):CO JA TU CZYTAM ZA BZDURY.UBRANIA ZASTRZEŻONE?CO ZA BREDNIE.JA SOBIE KUPIĘ I CO?ZABRONICIE?LUDZIE.LITOŚCI.CO TO ZA JAJA?

czy napisałem coś niestosownego?
Bas
Żółta kartka

Postprzez fabian 2004-01-27, 10:22 am

swoja droga jesli takie ubrania mozna kupic w go sporcie to chyba ciezko je traktowac jako ubrania dla huliganów?

Generalnie wydaje mi sie, ze ubranie, takie, czy kazde inne powinno podkreslac a nie okreslac czlowieka.

a co do dzieciakow noszacych takie ciuchy prosto z bazaru, to nawet abstrahujac od kwestii prawnych to jest to po prostu zalosne. Ale coz poradzic, ze zyjemy w spoleczenstwie lemingow.
fabian

Postprzez Duch 2004-01-27, 1:07 pm

Ja uważam sibie za kibica i wcale nie czuję potrzeby chodzenia na codzień w tych ciuchach......
Niech każdy się ubiera jak chcę.........
Duch
Legionista

Postprzez TupT 2004-01-27, 7:56 pm

Duch, dokładnie... dmoże kupię sobie jakiegoś everlasta jak moda na taą odzież minie... ale jednak i w to wątpię, mam swój stary styl a na mecze ubieram się w to co ubieram na codzień jak na warunki w Krakowie to jest korzystne, choć zdarzyłó mi się maszerować w czerwonej koszulce z Białą Gwiazdą czy to na uczelnię, czy tak po prostu. Nie muszę jednak mieć bluzy Hooligana by byc kibolem, choć niektórewzory mi się podobają...
TupT

Postprzez CharoN^ 2004-01-27, 9:51 pm

DaMi napisał(a):Chyba chuliganów :wink:

Niech będzie chuliganów :P. Dopiero zauważyłem ile dzieciaków ubiera się w ubrania tych mark, kiedy Mumin poruszył ten temat. Dzisiaj byłem w kinia ze szkoły, przed wejściem spotkałem chłopczyka w czapce Pit Bulla, podszedłem do niego z ciekawością pytając "ile masz lat?" (czy coś takiego nie pamiętam), odpowiedź była krótka "osiem" :wink:. Na to poprostu wychodzi że to jest teraz modnee ! I nikt na to nie poradzi. A Duch ma rację, niech każdy ubiera się w to co chcę !!!
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez PRZEMEK_AG 2004-01-27, 10:02 pm

z jednej strony każdy może ubierać sobie co chce i jego sprawa. ale zd rugiej, jak widze co sie dzieje z dzieciakami jak założą bluzy z pit bullem czy hooliganem to mi się śmiać chce. od razu kaptur na głowę, klata do przodu, telewizory pod pachami i jeszcze kumple niedaleko i się rządzi na ulicy. to jest żałosne. to juz nie jest chyba kibicowski styl .chyba minie. pamiętacie fleki? pozdrawiam
PRZEMEK_AG
Adventure Group

Postprzez fabian 2004-01-27, 10:27 pm

TupT napisał(a):choć zdarzyłó mi się maszerować w czerwonej koszulce z Białą Gwiazdą czy to na uczelnię, czy tak po prostu
nie zebym byl zlosliwy, ale daleko zaszedles ? :D bo slyszalem, ze tam u was roznie?
fabian

Re: :)

Postprzez Erazmus 2004-01-28, 12:59 am

^m@rcin^ napisał(a):Ostanio w sklepiku kibica babka pytala sie o czapk (chwdp) i mowi ,ze to znczy chowaj windows do piwnicy i , ze to modnme czapki teraz.

A nie Chowam Wszystko Do Plecaka ? :)
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Baryla 2004-01-29, 2:53 am

tez jestem za tym zeby ludzie nie zwiazani ze swiatem kibicowskim przestali nosic ciuchy typu everlast ale wiem ze sie to nie zmieni az nie przeminie moda na te ciuchy :!: co mam chodzic i kroic kazdemu dziecku czapke lub co innego : BZDURA :!:
Baryla
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice