Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Kiedy wraca Boruń ktoś wie?
turku napisał(a):Wy nie znacie strategii naszego Klubu, po prostu musimy grać na takim poziomie, żeby do składu można było wkleić bartusia, żeby chłopak spełnił swoje marzenia piłkarskie. Co prawda i w drugiej lidze słabo ogarnia, ale jeszcze jako tako ujdzie i nie ma wielkiego wstydu dla rodziny.
Podziwiam ten wielki, szeroko zakrojony plan chęcińskiego.
turku napisał(a):Wy nie znacie strategii naszego Klubu, po prostu musimy grać na takim poziomie, żeby do składu można było wkleić bartusia, żeby chłopak spełnił swoje marzenia piłkarskie. Co prawda i w drugiej lidze słabo ogarnia, ale jeszcze jako tako ujdzie i nie ma wielkiego wstydu dla rodziny.
Podziwiam ten wielki, szeroko zakrojony plan chęcińskiego.
mariusz2199 napisał(a):Wczorajszy mecz w moich oczach nabiera coraz większej miary wydarzenia wybitnego ponieważ z czystej ciekawości oraz pernamentej złośliwości postanowiłem sprawdzić z kim te pizdy wczoraj umoczyły, a moim oczom ukazały się się liczby tak szokujące że śmiechem zabiłem wszystkich wokół![]()
Mianowicie, wystąpiło wraz z rezerwowymi 15 zawodników z czego 14 z nich to młodzieżowcy, jeszcze lepiej to wygląda jak sprawdziłem poszczególny wiek każdego z nich, więc wiedzcie że wczoraj zlał Nas zespół składający się z:
-trzech zawodników w wieku 17 lat,
-jednego w wieku 18 lat,
-czterech w wieku 19 lat,
-trzech w wieku 20 lat,
-po jednym w wieku 21 lat, 22 lata, 23 lata oraz Rozwandowicza z trzydziestką na karku który grał 45 minut.
Podsumowując, opierdoliła Nas ekipa składajaca się w większości z uczniów klasy sportowej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Brawo, owacja na stojąco z mojej strony 8-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników