Budujemy Zagłębie naszych marzeń
Nie wiem co ten sosnowiecki Mejza bierze, ale musi to być zajebiście mocny i kopiący w łeb towar

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Budujemy Zagłębie naszych marzeń
Adam1906 napisał(a):Może mi ktoś wytłumaczyć
slawekchicago napisał(a):https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/1-liga/fortuna-1-liga-prezes-zaglebia-sosnowiec-szykuja-sie-niesamowite-emocje/k9dn7xs
Co on qrwa bierze??
![]()
Emocje to będą takie jak co roku, tylko czy teraz się uda utrzymać![]()
Trzymam kciuki za drużynę ale promyka nadzieji jednak nie widzę
kanciak napisał(a):tak, ok, plus za dzieci. Tylko uwaga, to chłopaki z Akademii, więc cześć i tak już chodziła na mecze.
Warto by było sciągnąć jakąś akcją inne dzieci ze szkół, które nie są aktualnie związane z klubem. Dzieci przytargają rodziców, przynajmniej ojca. tylko jak na pierwszym meczu trafi im się wulkan bluzgów, to będzie ich ostatnia wizyta...
mariusz2199 napisał(a):Osobiście jestem przerażony ciemnotą,.którą na forum ogólnym wciska KorpoGirek.
Używając terminologii pokerowej mówię "sprawdzam":
- stabilizacja sztabu trenerskiego - no faktycznie jest stabilnie bo wciąż trzymamy taktyka wybitnego, który nic nie wnosi...
- transfery przemyślane ,realne wzmocnienia - pokazuje to miejsce w tabeli oraz bieżące wyniki niewiele różniące się z poprzednich sezonów.
- brak audytu finansowego, z góry zapowiedzianego w pierwszym dniu prezesury.
- wzrost frekwencji na przykładzie poprzedniej jesieni, wiosny, oraz obecnej rundy jesiennej - chciałbym tylko zauważyć że jak jest słoneczna pogoda to więcej niż tysiąc przyjdzie, jak piździ i pada to najlepszym przykładem jest ostatni mecz z Chojniczanką.
Bajki na temat szkółki, rozwoju to może przemilczę, wystarczy sprawdzić ile minut wychowankowie tej szkółki spędzili w rundzie na boisku (proszę nie liczyć Ryndaka w jakikolwiek sposób bo to osobna historia...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack