Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Wally napisał(a): Pozdrawiam wszystkie przeciwne drużyny i mam nadzieje, że nasz turniej sie rozwinie i w przyszłosci będą w nim uczestniczyć również kluby z innych miast :D
warchlak napisał(a):wally ja z checia przyjde sobie potrenowac.jeszcze przyprowadze chyba 1-2 gosci dośc dobrych równiez z zagórza
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):warchlak napisał(a):wally ja z checia przyjde sobie potrenowac.jeszcze przyprowadze chyba 1-2 gosci dośc dobrych równiez z zagórza
A sa oni kibicami czy to tylko sparing-partnerzy?? Bo o takich co dobrze graja nie jest trudno z tym ze oni na mecze nie jezdza /bynajmniej ja takich znam na Środuli/
Z góry przepraszam dobrze grających kibiców...
Ps. Wally bez wałków :wink:
Sosnowiecka część AG napisał(a):PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):warchlak napisał(a):wally ja z checia przyjde sobie potrenowac.jeszcze przyprowadze chyba 1-2 gosci dośc dobrych równiez z zagórza
A sa oni kibicami czy to tylko sparing-partnerzy?? Bo o takich co dobrze graja nie jest trudno z tym ze oni na mecze nie jezdza /bynajmniej ja takich znam na Środuli/
Z góry przepraszam dobrze grających kibiców...
Ps. Wally bez wałków :wink:
Zadbamy żeby nie było. Trafna uwaga.
CZaRnYY napisał(a):Hehe my też już mamy ekipę PK ;) więc się spotkamy na turnieju...
Jakie jeszcze drużyny będą grać ktoś wie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników